من بعد از اور و موقعی که می خوام تست پرایم بگیرم بعد از حدود یک دقیقه برنامه پرایم ارور میده و بسته میشه . می خواستم بدونم که این یعنی سیستم پایدار نیست یا مشکل از برنامه پرایمه؟
من بعد از اور و موقعی که می خوام تست پرایم بگیرم بعد از حدود یک دقیقه برنامه پرایم ارور میده و بسته میشه . می خواستم بدونم که این یعنی سیستم پایدار نیست یا مشکل از برنامه پرایمه؟
دوست عزیز
شما یک تاپیک برای اورکلاک سیستم ایجاد کردید و تا حدودی هم در اون تاپیک شما مشاوره شدید
پس اصلا نیازی نبود که دو تاپیک دیگه ایجاد کنید
در همون تاپیک سوالتون را می پرسیدید من و سایر دو ستان پاسخ شما را می دادیم
بله پردازنده شما (یا رم یا یک قسمت دیگه) ناپایداری در سیستم ایجاد کرده که باعث ارور دادن برنامه PRIME95 شدهمن بعد از اور و موقعی که می خوام تست پرایم بگیرم بعد از حدود یک دقیقه برنامه پرایم ارور میده و بسته میشه . می خواستم بدونم که این یعنی سیستم پایدار نیست یا مشکل از برنامه پرایمه؟
اگر در همون تاپیک سوالتون را مطرح می کردین دقیقا مشخص میشد که چه پارامتری را به چه میزان تغییر دادین و دقیقا می تونستم به شما بگم که عامل ناپایداری سیستم شما چی هست
با ایجاد تاپیک های پی در پی فقط بحث را از تمرکز خارج کردین که همین موضوع باعث میشه که نتوان به شما بطور دقیق کمک کرد
پس سوال خودتون را در همون تاپیک اصلی بپرسید و همچنین پارامترهایی و میزان تغییراتی را هم که اعمال کردین را هم بنویسید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)