تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 45

نام تاپيک: کمک برای خرید تلویزیون بین 1.5 تا 3.5 تومان

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض کمک برای خرید تلویزیون بین 1.5 تا 3.5 تومان

من یه آدم وارد و متخصص نیستم و زیاد تو کار تلویزیون نبودم و چیز زیادی هم سرم نمیشه پس اگر حرف اشتباه یا کلمه نادرستی رو به کار بردم به بزرگی خودتون ببخشید
    از دوستان و اساتید محترم خواهش میکنم من رو در خرید تلویزیون راهنمایی کنید
    من یه تلویزیون میخوام که :
    اولا کیفیتش عالی و بعد طول عمرش بالا و بعد امکانات جانبی داشته باشه ... البته باید USB بخوره
    موارد استفاده ی من اول ماهواره و بعد تماشا کردن فیلم و اگر هم شد بعدا یه PS3 هم بگیرم باش یه گیمی هم بزنم
    و زیاد شبکه های جمهوری رو رو نگاه نمیکنم در حدود 15 درصد از کل وقت رو .... پس میخواستم یه چند تا سوال از دوستان بکنم :

1-ال سی دی بهتره یا ال سی دی با بکلایت ال ای دی از نظر عمر تلویزیون و کیفیت ( نازکی اصلا برام مهم نیست) ؟؟

2-و این دو تای بالا بهتره یا پلاسما؟؟؟

3-با توجه با اینکه من حداقل روزی 14-15 ساعت تلویزون روشن هستش کدمشون بهتره ( پلاسما یا ال سی دی یا ال سی دی با بکلایت ال ای دی) ؟؟

4- امکاناتی مثل اینترنت و بی سیم بودن واز این قبیل چیز ها ایا برای یه کاربر عادی مورد استفاده است یا یه سری دنگ و فنگ داره و باید براش قطعه یا وسیله ی دیگری هم بگیرم؟؟

5-- خریدن 3D اصلا میارزه یا وایسم برای چند سال بعد که همه گیر شد و مدل های بهتری اومد ؟

6-اگه من یه پنل خوب و اصل که دست کاری نشده باشه بخوام برم از بانه بگیرم یا فرقی نداره از این جا بگیرم؟؟؟؟

7-اگه بخوام سفارش بدم برام بیارن پولش رو باید اول بدم یا بعد از اینکه اوردنش؟؟

8-اگه پیکسلی از اون سوخته بود یا مشکل و نقصی داشت میشه پس فرستاد؟؟

9-خوب پس با این حساب بهترین تلویزیون هایی که بین 1.5 تا 3.5 میلیون چه مدلایی هست؟؟

10- به ترتیب اون ها رو مشخص کنید و مشخصات و قیمت های اون ها رو هم ذکر کنید

خواهش هم ازتون میکنم که متعصبانه مدل معرفی نکنید

واقعا معذرت میخوام چون خیلی طولانی شد
    Last edited by Sorena_777; 01-06-2010 at 12:49. دليل: ویرایش

2. 2 کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از اساتید محترم و کسانی که توی این زمینه وارد و با تجربه هستن خواهش میکنم منو راهنمایی بفرمایید
    Last edited by Sorena_777; 01-06-2010 at 12:47. دليل: ویرایش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگر اقای Alucard لطف کنند جواب سئوالهای شما را بدهند . ما هم بهره مند خواهیم شد.

5. این کاربر از alfabe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

از اساتید محترم و کسانی که توی این زمینه وارد و با تجربه هستن خواهش میکنم منو راهنمایی بفرمایید
    اينجا همه از همديگه ياد ميگيريم كسي استاد نيست
    اينهايي كه ميگم نظر شخصي منه توهين به علايق كسي نباشه
    1- خوب مسلما ال اي دي عمر بيشتري داره
    2- چون مصرفتون بالاست به نظرم پلاسما نگيريد بهتره (مصرف برقش بالاتر)
    3- با توجه به نيازهاتون ال سي دي
    4- فكر ميكنم براي من كه كاربر معمولي هستم بي خوده
    5- 100% پولتون رو خرج 3d نكنيد هنوز
    6- خوب از بانه بگيريد پولتون بيشتر save ميشه و اپشنهاي بيشتري داريد
    7- يكمقدار خيلي كم رو ميديد بعد تحويل بقيش رو ميپردازيد
    8- حتما بايد جوابگو باشند شما سالم تحويل ميكيرين و پولش رو ميدين
    9- شما بايد ببينيد چه اينچي ميخواين اين هم مهم
    10- 52 اینچ b850 اروپایی قیمت 2700000 تومان توي بانه

7. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نقل قل :
    2-چون مصرفتون بالاست به نظرم پلاسما نگيريد بهتره (مصرف برقش بالاتر)

همون طور که گفتم من یه چیزی میخوام که کیفیت و طول عمرش بیشتر باشه و طول عمر بازم بیشتر....

1- پس یعنی اگه من مصرفم بالا نباشه و پول برق مهم نباشه پلاسما گزینه ی بهتری هستش ؟؟؟

2 اگه من مصرفم در طول روز 14-15 هست یا بیشتر با توجه به اینکه گفتید ال ای دی عمرش بیشتره شما دارید میگید که ال سی دی توی این مورد بهتره؟؟

3- پولم حول 2 تا 3.5 میچرخه

4- من حداقل یه 46 اینچ مخیوام که اگرم بیشتر شد عیبی نداره ولی اگه با این قیمت نشد 40 - 42 هم مشکلی نیست
    اگه پولم نرسید
    5-ایا شما فقط سامسنوگ رو معرفی میکنید یعنی بهترین گزینه همینه؟؟

6-سری C6 یا C7 چطوره مثل C750, C650 ,C630 ایا توی این سری فقط دنبال نازک کردن و خوشگل کردنشون بودن یا واقعا تحولی شکل گرفته با اینکه قیمتاشون رو تو چند جا خوندم که میگن کمتر از سری B هستش؟؟؟

7- به راهنمایی چند تا از دوستان تصمیم گرفتن از همین جا بگیرم و با یه گارنتی معتبر پس اگر لطف کنید چند مدل رو معرفی و به ترتیب از بهتر به کمتر معرفی کنید و یه دو سه تا از مزایا و معایبشون رو هم بگید که خیلی خیلی ممنونتون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

نقل قل :
    2-چون مصرفتون بالاست به نظرم پلاسما نگيريد بهتره (مصرف برقش بالاتر)

همون طور که گفتم من یه چیزی میخوام که کیفیت و طول عمرش بیشتر باشه و طول عمر بازم بیشتر....

1- پس یعنی اگه من مصرفم بالا نباشه و پول برق مهم نباشه پلاسما گزینه ی بهتری هستش ؟؟؟

2 اگه من مصرفم در طول روز 14-15 هست یا بیشتر با توجه به اینکه گفتید ال ای دی عمرش بیشتره شما دارید میگید که ال سی دی توی این مورد بهتره؟؟

3- پولم حول 2 تا 3.5 میچرخه

4- من حداقل یه 46 اینچ مخیوام که اگرم بیشتر شد عیبی نداره ولی اگه با این قیمت نشد 40 - 42 هم مشکلی نیست
    اگه پولم نرسید
    5-ایا شما فقط سامسنوگ رو معرفی میکنید یعنی بهترین گزینه همینه؟؟

6-سری C6 یا C7 چطوره مثل C750, C650 ,C630 ایا توی این سری فقط دنبال نازک کردن و خوشگل کردنشون بودن یا واقعا تحولی شکل گرفته با اینکه قیمتاشون رو تو چند جا خوندم که میگن کمتر از سری B هستش؟؟؟

7- به راهنمایی چند تا از دوستان تصمیم گرفتن از همین جا بگیرم و با یه گارنتی معتبر پس اگر لطف کنید چند مدل رو معرفی و به ترتیب از بهتر به کمتر معرفی کنید و یه دو سه تا از مزایا و معایبشون رو هم بگید که خیلی خیلی ممنونتون میشم

در مورد طول عمر زياد درگير نكنيد خودتون رو معمولا led و lcd ها مشابه هم هستند البته led ها با توجه به ساختارشون عمر بالاتري دارند
    1-لزوما اين معنا رو نميده ميتونيد توي پلاسما پاناسونيك مدلهاي خوبي گير بياريد
    2 –در اين مورد منظورم تفاوت خيلي جزئي البته led عمرش بالاست و اينكه صرفا براي اين مقدار عمر بيشتر ايا قيمت بالاتر نسبت به led ‌رو ميپردازيد ؟
    5-نه توي تمام برند ها ميتونيد مدلهاي خيلي خوبي گير بياريد
    6_در مورد سريهاي جديد سامسونگ نظر شخصي من زياد مساعد نيست فكر نميكنم تحولي خاص صورت گرفته باشه جز slim شدن و تغيير رنگ toc از قرمز به مشكي خاكستري در مورد رنگ مشكي به نظرم پس رفت داشته نسيت به b
    هر چند كه جز مدلهي خوب وخوش قيمت بازار هست
    (نظر شخصي )
    7_ در اين مورد هم نظرات خيلي متفاوت خودتون بايد با توجه به كاربريتون مدل خاصي رو انتخاب كنيد
    در مورد پاناسونيك مدلهاي v و G ‌جز بهترين ها هستند
    در مورد سمسانگ هم سريهاي 8 خيلي عاليه
    در مورد سوني سري x450 ‌اينچ هاي بالاي 40 كه ال اي دي ميشه معركست
    در مورد ال جي هم lh900‌گزينه خوبيه به نظر خودم
    در مورد فيليپش هم 900 ميتونه گزينه خوبي باشه با قيمت خوبش و فول ال اي دي بودنش
    و.

10. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نقل قل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سری 8 از B یا از C و ال سی دی یا بکلایت ال ای دی و قیمتش 46 حدود چنده ؟؟؟

x450 یا x450a و قیمتش الان چنده؟؟ ایا 40 اینچش هم که الا سی دی معمولی کیفیتش خوبه؟؟

lh900 هم که دیگه نیست .. من توی اهوازم و توی هیچ کدوم از نمایندگی یا فروشگاه های معمولی ندیدمش
    فیلیپس چطوری قیمتش چنده و نمایندگیش چیه و ایا معتبره؟؟؟

ایا sl800 و sl900 خوب هستن کیفیتشون با چه مدلی از سامسونگ یا سونی مقایسه میشه؟؟

من نیم ساعت یک ساعتی توی نمایندگیش بودم و داشتم باهاشون ور میرفتم کیفیتشون واقعا عالی بود و قیمت 47 sl800

1960 تومان بود و sl900 2730 بود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منظورتون اینه که از پلاسما ها بهتر از پاناسونیک هم چیزی پیدا میشه؟؟ پس چه مدلی و از چه برندی هستش؟

نقل قل:
    در مورد سريهاي جديد سامسونگ نظر شخصي من زياد مساعد نيست فكر نميكنم تحولي خاص صورت گرفته باشه جز slim شدن و تغيير رنگ toc از قرمز به مشكي خاكستري در مورد رنگ مشكي به نظرم پس رفت داشته نسيت به

در کل پس رفت این قدر هست که ادم نره از اون سری C چیزی بگیره اخه مثلا توی چند تا از تایپک ها گفته شده C650 بهتر از B690 هستش؟؟؟
    پس رفت فقط توی تصویر بوده و خیلی محسوس و قابل مشاهده هستش؟؟
    به نظر امکاناتشون بیشتر نشده ؟؟

کلا توی سامسونگ ال سی دیش بهتره یا بکلایت ال ای دی یا پلاسما هاش؟؟؟
    Last edited by Sorena_777; 03-06-2010 at 13:41. دليل: تکمیل مطلب

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سري 8 خوب چه b ‌و چه c خوب هستند وتصاوير قابل قبولي دارند اين كاملا سليقه اي من ال سي دي رو ميپسندم بيشتر بخاطر قيمت پايينتر واينكه ال اي دي با توجه به اختلاف قيمتش چيزي براي ارائه نداره
    x450 بالاي 40 اينچش منظورم هست كه ال اي دي هستند ولي خوب قيمتش معقول نيست متاسفانه ولي تصوير فوق العاده وپنل ژاپنيست
    در مورد فيليپس و شارپ بايد بگم خيلي خوش قيمته به نظرم روي كاغذ مشخصات خوبي داره تا در عمل چطور باشه بايد رويو مدل مورد نظرتون رو ببينيد
    sl900 وsl 800 جز مدلهاي خوب ومطرح ال جي هستند فكر ميكنم با ال اي ديه اي سري 7 سامسونگ مقايسه ميشه كردشون

13. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من ساکن شهر اهواز هستم و توی چند جا که رفتم خبری از شارپ و فیلیپس نبود فقط یکی دو جا مارشال و جی وی سی داشتن

مارشال برند آلمانی هستش ؟؟ چیز مالی هستش؟؟
    امشب هم یه سر دیگه میزنم به اخرین جا اگر از شارپ و فیلیپس خبری چیزی نبود باید دورشون رو خط بکشم
    من فکر کنم که دیگه بیشتر از 3.5 میلیون خرج نکنم یه 46 توپ میخوام اخه میخوام یه سینما هم بخرم راستی من میتونم پایونر و فیلیپس رو به تلویزیون های سامسونگ و ال جی یا سونی وصل کنم یا با هم هماهنگ نیستن؟؟؟

15. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

به اين علي ميگم هر چي اهوازي پست ما ميخوره بعد ميگه نه
    قربون بچه هاي با صفاي جنوب والا از علي اقا بپرسيد كه همشهريتون هست شايد بيشتر كمكت كنه
    در مورد مارشال به نظرم اصلا سراغش نريد منتفي(نظر شخصي )
    در مورد سيستم هاي سينماي خانوادگي پايونر ميگيد/
    هيچ مشكلي نداره تو هيچ برندي عموما مشكلي از اين بابت نيست تا جايي كه من خاطرم هست

17. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •