تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: خنک کننده برای رم 5770

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض حتما خنک کننده برای رم 5770 بخريد

اینم خنک کننده برای رم که شامل 4 هیتسینک بر روی هر رم می باشند و در نبود خنک کننده دمای رم در سطح خارجی کارت 5770 فوق العاده بالاست ولی با این به دمای حداکثر 70 میرسد.

بر هر حال با برنامه OCCT بی احتیاطی نمودم که ناگهان دمای آن با 105 رسید البته برای 15 دقیقه گذاشتم و از دقیقه 9 به بعد شروع شد که دما 100 درجه فرکانس 935 و رم هم 1375 و دور فن روی 75 درصد گذاشتم حالا تعجب کردم که فرکانس رم تا 1400 و هسته تا 945 بردم و دور قن را اتوماتیک زدم ولی هیچ وقت بالای 90 نرفت و ولتاژ هم زیاد کردم از 1125 به 1185 .همه چیز پایدار بود.نمیدانم وضعیت رگولاتور چطورند.در حالیکه اصلا خنک کننده ندارند.

شما حتما خنک کننده بخر که تو مغازه های الکترونیک میفروشند برای افراد ساکن اصفهان من در اول طالقانی بعد از خیابان اردی بهشت خریدم ارزون هستند به قیمت 200 تومن ولی انتقال حرارتی به نظرم پایین است اما از نبود آن بسیار بهتر است شما وقتی تست یا بازی میکنید بعد از 20 دقیقه حتما یک دستی به رم بزنید (لمس کنید ) متوجه دمای بسیار بالا میشوید.مطمئن هستم نبود خنک کننده باعث کاهش عمر رم شده درنتیحه اعمال فشار بر مصرف کننده جهت خرید کارت جدیدتر.
    Last edited by Behrouz_se60; 31-05-2010 at 08:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •