من ویندوز 7 پروفشنال رو نصب کردم ، هنوز مشکل صفحه مرگ حل نشده .
مدل ، home , ultimate ,... هم مشکل صفحه مرگ دارند؟ ، چه فرقی با پرفشنال دارن ؟؟
ویندوز ویستا هم صفحه مرگ داره ؟؟
من ویندوز 7 پروفشنال رو نصب کردم ، هنوز مشکل صفحه مرگ حل نشده .
مدل ، home , ultimate ,... هم مشکل صفحه مرگ دارند؟ ، چه فرقی با پرفشنال دارن ؟؟
ویندوز ویستا هم صفحه مرگ داره ؟؟
Last edited by n-95; 30-05-2010 at 21:05.
به احتمال زیاد با رم سیستم مشکل داره
یه رم یک گیگ و یک دو گیگ دارم ، چیکارشون کنم ؟؟
توی ویستا هم صفحه مرگ هست ؟؟
اين صفحه مرگ چيه ؟
من هم سون دارم ولي همچين چيزي نديدم
.
عزیز خوش به حالت ، نمیدونی این صفحه مرگ یا همون صفحه آبی که وقتی می خوای فیلم ببینی یا آهنگ گوش بدی یا برنامه ای رو باز کنی یه صفحه آبی میاد بعد سیستم ریست میکنه چه ضدحالیه، همچین حالتی هنوز برا شما پیش نیومده ؟؟
از چه کرکی برا فعال کردن ویندوز 7 استفاده کردی؟؟
اگه تا امروز مشکل حل نشد ، ویندوز ویستا نصب میکنم
Last edited by n-95; 31-05-2010 at 10:08.
بیشتر این مشکلات به خاطر اصل نبودن ویندوزه دیگه ، منم یه ماه دیگه لپ تاپ میگیرم راحت میشم.
مشخصات لپ تاپ خودتون رو میگین ؟
صفحه آبی مرگ علل مختلفی داره. از تداخل سخت افزاری بگیر تا عدم کارکرد صحیح قطعاتی مثل رم، گرافیک و حتی سی پی یو و مادربرد. شما باید نگاه کنی کی این ارور میاد. ربطی هم به ویندوز نداره (مخصوصا اگه به خاطر مشکل قطعات باشه و در این صورت شما تا صبح قیامتم ویندوز عوض کنی، حل نمی شه!). اگه می خوای رمو تست کنی از memtest استفاده کن.توی سی دی های Live اکثر لینوکس ها هست (اوبونتو، فدورا، مینت، سوسه و ...). از اینترنت هم می تونی پیداش کنی.
اگه تست کردی و هیچ خطایی نداد (حتی یکی) اونقت برو سراق باقی قطعات.صفحه آبی مرگ خیلی خطرناکه و ممکنه به قطعات، به خصوص هارد، آسیب های جدی بزنه.
اما اگه مشکل از تداخل باشه، با حذف یکی دوتا نرم افزار معمولا حل میشه. باید بیشتر توضیح بدی که از کی و چه موقع هایی اینجوری میشه. مشخصه اگه دقت کنی. البته پاور هم میتونه مقصر باشه.
(خلاصه همه چیز میتونه مقصر باشه، شما به همه مشکوک باش، مگه خلافش ثابت بشه!)
![]()
به احتمال 80 در صد مشكل از رم ها است كه با هم همخواني ندارن يكي از رم ها رو بردار ربطي هم به ويندوز نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)