سلام دوستان
ميشه برنامه اي بدي كه بشه باش اطلاعت حذف شده روي ram گوشي ها و يا روي فلش را بشه بازيابي كرد
ممنون
سلام دوستان
ميشه برنامه اي بدي كه بشه باش اطلاعت حذف شده روي ram گوشي ها و يا روي فلش را بشه بازيابي كرد
ممنون
سلام دوست من برنامه زياده ولي من با recover my file كار مي كنم فايل هاي چند سال پيش را باز مي كنه
.
سلام
نرم افزار قوي براي ريكاوري
اينم پست دوست عزيزمونm.masoud.mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sim Recovery,Card Recovery 5.2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
ميخوام خيلي قوي باشه و بعدشم فايلها را درست برگردونه مثلا عكسا رو نصفه نياره يا فيلما رو خراب
ضمنا ريجستر و اين چيزا نخواد
Last edited by mr_khodaei2008; 31-05-2010 at 18:52.
Data Recovery Wizard Professional V5.0.1
دوستان من recovery my file بازيابي كردم ولي خوب بر نميگردونه مثلا يه سري عكسارو پيدا ميكنه ولي عكسو نشون نميده يا كيليپ ها رو كه پيدا كرده نشون نميده و ميگه نميتونم فايلو بخونم يا مثلا سايز عكس 1500 در 1200 بوده حالا شده 320 * 240 . و در واقع خوب بازيابي نكرد من همه حالتاشم امتحان كردم ولي فايده مژنداشت
يه برنامه باشه كه خيلي قوي باشه
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
اين كه ميگه فايل از سرور پاك شده
.............
دوست عزيز اين لينك شما ميگه فايل حذف شده لطفا قبل از گزاشتن خودتون تست كنين سالم باشه
كمكم كنيد![]()
نرم افزار get data back هم خیلی عالیه مخصوص فایلهای مدیا هست و در ضمن هم فت و هم ان تی اف اس رو پشتیبانی میکنه
فلش و رم رو هم ساپورت میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)