تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: وصل نشدن به اینترنت از طریق Adsl

پروفشنال mina tina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض وصل نشدن به اینترنت از طریق Adsl

سلام بهمه خوبان

دوستان من 2 بار ماه گذشته ویندوز کردم هر 2 بار هم بعداز2روزسعی وکمک ازدوستان

به اینترنت وصل شده فقط هم ارور..651 میده الان هم ویندوزم سنگین شده باید عوض

کنم ولی میترسم که بازم وصل نشه آخه هیچکدام عیب از کجابودرومتوجه نشدیم

ونمیخوام به دوستان روبزنم این ارور...651 چیه ؟لطفاً راهنمایی کنید خیلی احتیاج دارم

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سلام بهمه خوبان

دوستان من 2 بار ماه گذشته ویندوز کردم هر 2 بار هم بعداز2روزسعی وکمک ازدوستان

به اینترنت وصل شده فقط هم ارور..651 میده الان هم ویندوزم سنگین شده باید عوض

کنم ولی میترسم که بازم وصل نشه آخه هیچکدام عیب از کجابودرومتوجه نشدیم

ونمیخوام به دوستان روبزنم این ارور...651 چیه ؟لطفاً راهنمایی کنید خیلی احتیاج دارم

مودم شما ( يا ساير دستگاههاي اتصال دهنده ) خطايي را گزارش كرده است . ( خطا از طرف مودم بوده است )

3. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

دوست عزیز با سرویس دهنده تماس بگیر برای من که هر وقت این پیغام خطا میاد زنگ میزنم به سرویس دهنده اونا میگن مشکل از طرف ماست /به گیرنده خودت دست نزن

5. این کاربر از join me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

دوست عزیز با سرویس دهنده تماس بگیر برای من که هر وقت این پیغام خطا میاد زنگ میزنم به سرویس دهنده اونا میگن مشکل از طرف ماست /به گیرنده خودت دست نزن

باهرحرکتی که میکردم زنگ میزدم طی دو روز بیش از 15 مرتبه زنگ زدم تا چک کنم دیگه خودم خجالت میکشیدم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

برای منم همین ارور رو میده،ایراد از سرویس شما نیست!من VPI & VCI رو عوض کردم،درست شد مشکل!به دنبال ایراد تو مودم خود باشید

8. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

برای منم همین ارور رو میده،ایراد از سرویس شما نیست!من VPI & VCI رو عوض کردم،درست شد مشکل!به دنبال ایراد تو مودم خود باشید

لطف دارین شما بیشتر توضیح بدین ممنون میشم خیلی برام مهمه این چی هست؟ VC I & VPI داخل

مودم هستش ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

لطف دارین شما بیشتر توضیح بدین ممنون میشم خیلی برام مهمه این چی هست؟ VC I & VPI داخل

مودم هستش ؟
    در اولین قدم فعلا نمیخواد اینها رو تغییر بدی /ببین مودم رو میتونی رسیت کنی از این راه هم میشه البته اگه تنظیمات رو دست کاری کرده باشی /در ضمن مگه خوده شرکت نیومد مودم رو نصب نکرد /این تنظیمات برای هرشرکتی فرق میکنه /پشت مودمت یوزرنیم(admin) و پسورد (admin)برای ورود به کانفیگ مودم هست میتونی ببینی (البته اگر تغییر نداده باشی) توی آدرس بار اکسپلوررت تایپ کن 192.168.1.1موقعی که به اینترنت وصل هستی) و اینتر حالا یوزر نیم(admin) پسوردی (admin)که گفتم کجاست رو وارد کن /حالا از ادونس ستاپ (البته مودم من تی پی لینکه 8811) تبی که نوشته ادیت رو بزن vpI :0 /vcI:32 میتونی وارد کنی البته عدد های دیگه ای برای وارد کردن تو این رنج جلوش نوشته /باز هم میگم تنظیمات رو رسیت کنی بهتره برای کسایی که حرفه ای نیستن /موفق باشی
    Last edited by join me; 31-05-2010 at 13:12.

11. این کاربر از join me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

در اولین قدم فعلا نمیخواد اینها رو تغییر بدی /ببین مودم رو میتونی رسیت کنی از این راه هم میشه البته اگه تنظیمات رو دست کاری کرده باشی /در ضمن مگه خوده شرکت نیومد مودم رو نصب نکرد /این تنظیمات برای هرشرکتی فرق میکنه /پشت مودمت یوزرنیم(admin) و پسورد (admin)برای ورود به کانفیگ مودم هست میتونی ببینی (البته اگر تغییر نداده باشی) توی آدرس بار اکسپلوررت تایپ کن 192.168.1.1موقعی که به اینترنت وصل هستی) و اینتر حالا یوزر نیم(admin) پسوردی (admin)که گفتم کجاست رو وارد کن /حالا از ادونس ستاپ (البته مودم من تی پی لینکه 8811) تبی که نوشته ادیت رو بزن vpI :0 /vcI:32 میتونی وارد کنی البته عدد های دیگه ای برای وارد کردن تو این رنج جلوش نوشته /باز هم میگم تنظیمات رو رسیت کنی بهتره برای کسایی که حرفه ای نیستن /موفق باشی

مودم توی xp مشکلی نداره 7 نضب میکنم ارور 651 میده

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

از پورت لن استفاده میکنی ؟ اگه اره درایور لن مخصوص 7 رو از سایت شرکت سازنده مادربورد دریافت کن

14. این کاربر از join me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

از پورت لن استفاده میکنی ؟ اگه اره درایور لن مخصوص 7 رو از سایت شرکت سازنده مادربورد دریافت کن

سلام/ دیروز باترس و لرز ویندوزم رو عوض کردم و بعد از یکساعت و نیم تلاش عیب کارو پیداکردم

اگه کسی به این مشکل برخورد باید روی آداپتور کلیک راست و Disable رازده بعد یکبار کلیک

کرده propertis روزده و تیک version 6 رو برداشته و version 4 رو انتخاب کرده و propertis روبزنید

حالا IP خودتون رو وارد کنید و ok حالا روی آداپتور کلیک راست و Enable رو بزنید اگه وصل به اینترنت

نشد در همون حال کابل LAN پشت مودم رو دربیارید حدوداً 10 ثانیه بعد دوباره وصل کنید حالا ریستارت

کنید و روی آداپتور راست کلیک و Enable رو بزنید میبینید که به اینترنت وصل شده موفق باشید
    Last edited by mina tina; 02-06-2010 at 11:46.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •