میخوام گیرنده دیجیتال برای لپتاب بخرم چه مارکیش خوبه قیمتش هم تا 50 تومن کپچر هم اگه بکنه چه بهتر نکنه هم اشکال نداره
میخوام گیرنده دیجیتال برای لپتاب بخرم چه مارکیش خوبه قیمتش هم تا 50 تومن کپچر هم اگه بکنه چه بهتر نکنه هم اشکال نداره
من گرفتم مشکل داره خوب کپچر نمیکنه فقط با ntsc کپچر میکنه
کارت کپچر جدا بخرید بهتره
به نظر من kworld 424d بگیر
رابط Plug and Play از نوع USB 2.0
پشتیبانی از سیستمهای پخش آنالوگ بین المللی و تماشای پخش دیجیتالی زمینی (Terrestrial) از نوع Free-to-Air
پشتیبانی از HDTV و EPG و Teletext و زیرنویس برای پخش دیجیتالی (در استاندارد ----T)
ویژگی های Time-Shifting و ضبط زمان بندی شده (Schedule-Recording)
دریافت سیگنالهای مختلف از انواع سیستمهای پخش آنالوگ بین المللی توسط آنتن یا کابل
بر روی کامپیوتر یا نوت بوک خود تلویزیون پخش دیجیتال زمینی (Terrestrial) را تماشا کرده و به رادیوی دیجیتالی (و نه از نوع DAB) گوش دهید.
Dongle/USB Stick قابل حمل به کاربرها این امکان را می دهد که تلویزیون دیجیتال آزاد (مجانی) را در هر کجا که هستند و هر وقت که بخواهند مشاهده نمایند.
با Microsoft Media Center مطابق می باشد.
· توسط برنامۀ آسان ولی با توانایی های قدرتمندKWorld Hypermedia Center :
o تلویزیون انالوگ یا دیجیتالی را تماشا کرده یا ضبط نمائید
o پوییدن (Scan) کانالهای تلویزیونی بصورت خودکار
o پیش دید (Preview) کانالهای متعدد
o تنظیم روشنایی (Brightness)، کنتراست ، اشباع (Saturation)، فام (Hue)
o پشتیبانی از ضبط زمان بندی شده (Schedule-Recording) و Time-Shifting (برای ضبط و بازبینی تلویزیون پخش زنده)
o پشتیبانی از Capture برای ضبط تصویر تلویزیون در BMP Format
o پشتیبانی از EPG و Teletext و زیرنویس برای پخش دیجیتالی (استاندارد ----T)
o خاموش کردن کامپیوتر توسط Remote Control Infrared
قیمتش چقدره
TV card Giga Byte GT-U8000-RH كارت ويدئويي گيگا بايت
رو پیشنهاد میکنم به قیمت 49000 تومن
Supports Digital TV (----T) Supports Analog TV Mobility - Good reception when moving at high speed Total thermal solution increases stability and durability Remote control included Instant or scheduled TV program recording
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)