تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: به سوال هام نخندین(خودتون یه روزی مثل من بودید)!!!

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

6 به سوال هام نخندین(خودتون یه روزی مثل من بودید)!!!

سلام دوستان عزیز
    خب
    راستش واسه حرفه ای هایی مثل شما این سوالات احمقانه و بسیار سادس!ولی به حرفه ای گری خودتون بنده رو ببخشید و منو یکمی یاری کنید...

خب.راستش از خاص بودن لینوکس خوشم میاد.خیلی دوست دارم کوچ کنم از ویندوز به مکینتاش یا لینوکس.اما اطلاعاتم از لینوکس در حد 0 که چه عرض کنم-شما منفی فرض کنید
    یه سری سوال داشتم

روی لپ تاپ اپل.لینوکس در کنار سیستم عامل مکینتاش تداخل پیدا میکنه؟؟؟
    سوال دوم من اینه که لینوکس همه چیزش دستوریه؟خب!خوب بیان نکردمش!!مثلا یه جا خونده بودم واسه محدود کردن سرعت دانلود به فلان دانلود منیجر باید از دستور باید استفاده شه!مثل ویندوز با دو کلیک ساده انجام نمیشه!!
    سوال بعدیم اینه که اصلا چرا لینوکس؟؟؟چی داره که ویندوز نداره؟فقط امنیت بالا؟؟مثلا نرم افزار هایی مثل ادیوس رو لینوکس پیدا میشه؟ یا خیر؟
    من در کل.از اینترفیس اپن سوسه خیلی خوشم میاد!یه فرم باحالیه!کلا دلم میخواد با اون شروع کنم
    به نظرتون واسه شروع خوبه؟؟
    در کل
    یه خواهش دارم نخندین به من و خواهش دومم اینه که با حوصله منو یاری کنید...
    مرسی از همه اساتید

2. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    خب
    راستش واسه حرفه ای هایی مثل شما این سوالات احمقانه و بسیار سادس!ولی به حرفه ای گری خودتون بنده رو ببخشید و منو یکمی یاری کنید...

خب.راستش از خاص بودن لینوکس خوشم میاد.خیلی دوست دارم کوچ کنم از ویندوز به مکینتاش یا لینوکس.اما اطلاعاتم از لینوکس در حد 0 که چه عرض کنم-شما منفی فرض کنید
    یه سری سوال داشتم

سوال دوم من اینه که لینوکس همه چیزش دستوریه؟خب!خوب بیان نکردمش!!مثلا یه جا خونده بودم واسه محدود کردن سرعت دانلود به فلان دانلود منیجر باید از دستور باید استفاده شه!مثل ویندوز با دو کلیک ساده انجام نمیشه!!
    سوال بعدیم اینه که اصلا چرا لینوکس؟؟؟چی داره که ویندوز نداره؟فقط امنیت بالا؟؟مثلا نرم افزار هایی مثل ادیوس رو لینوکس پیدا میشه؟ یا خیر؟
    من در کل.از اینترفیس اپن سوسه خیلی خوشم میاد!یه فرم باحالیه!کلا دلم میخواد با اون شروع کنم
    در کل
    مرسی از همه اساتید
    دوست عزیز خنده چرا اصلا انجمن برای همین به وجود اومده
    1- اگه یه پارتیشن جدا برای لینوکس بگذاری نباید مشکلی به وجود بیاد
    2- هم می شه صرفا دستوری کار کرد هم میشه گرافیکی و دستوری با هم کار کرد
    3- کلا لینوکس اذیت نمی کنه مثلا توی سازمانها اون سیستم بیچاره که اون گوشه افتاده مثله چی کار میکنه کاری به کسی هم نداره روش لینوکسه کلا همون طور که می دونی مثلا بالا نیومدن ویندوز یه چیز خیلی عادیه ولی توی لینوکس این طور نیست یعنی خیلی خیلی به ندرت اتفاق می افته یه خاصیت دیگه اش هم امکان customize کردنشه چون open source هست مثلا از یه تیکه اش خوشت نیاد خودت یه اسکریپت می نویسی عوضش می کنی در حالی که ویندوز چنین قابلیتی نداره
    suse فکر کنم یه کم سنگینه بیشتر برای سرور ها استفاده میشه شما از اوبونتو یا فدورا شروع کن

4. 6 کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    خب

یه سری سوال داشتم

در کل
    مرسی از همه اساتید
    دوست عزيز تا اونجايي كه من مي دونم به لطف سي پي يو هاي اينتل ميشه روي اپل مكينتاش هر سيستم عاملي نصب كرد و لينوكس با هيچ سيستم عاملي تداخل نداره حتي يك بوت لودر داره ميشه داخلش هر سيستم عاملي كه مي خواي بهش معرفي كني و پارتيشن مربوط به اون را بهش معرفي كنيد سپس اون را توي بوت لودرش اضافه كنيد
    جواب دوم:لينوكس اساسا دو تا محيط داره ايكس مد(محيط گرافيكي) و تكست مد(همون محيط دستورات) اصل قدرت لينوكس داخل تكست مدشه ولي داخل ايكس مد هم ميشه كارهايي را انجام داد ولي براي قدرت بيشتر بايد از تكست مد كمك گرفت
    جواب سوم:اين ديگه سليقه اي و ديگه بسته به كارت ميتوني از هر سيستم عاملي كه ميخواي استفاده كنيد بعضي از نرم افزار ها فقط براي لينوكس وجود دارند ، لينوكس امنيتش بيشتره ، متن بازه يعني شما مي تونيد هر تغييري كه توش مي خوايد بديد ، به خاطر متن باز بودنش الگوريتم هاش براي همه معلومه و در نتيجه اطمينان بهش بيشتره يعني شما مي دونيد كه اين برنامه الآن داره چي كار ميكنه ، مي دونيد كه اين نرم افزار اطلاعات شما را به پايگاه خودش توي اينترنت نمي فرسته (چون سورس برنامه را خونديد) و هزاران دليل ديگه
    من خودم با اپن سوزه شروع كردم. البته خيلي وقت نيست. خودمم تازه واردم اگر هر چه زود تر وارد بشي و با اين سيستم عامل كاركني از اينجور سوال ها برات كمتر پيش مياد من خودمم همون اول يك سوال هاي چرندي برام پيش ميومد كه حد و اندازه ندارهالبته قصد جسارت نداشتم و منظورم اين نبود كه شما سوال هاي چرند مي پرسيد

6. 4 کاربر از sia abedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مرسی از دوستایی که با حوصله جواب دادن

8. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه بهزادlinux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

suse فکر کنم یه کم سنگینه بیشتر برای سرور ها استفاده میشه شما از اوبونتو یا فدورا شروع کن
    اگه منظور شما همون opensuse هست من نمیدونم چرا میگید سنگینه! اپن سوزه با داشتن yast2 یکم کارهارو اسونتر و گرافیکی تر کرده و فکر نمیکنم برای تازه کار بد باشه ! ولی فدرا هست که ممکنه یکم تازه کارو گیج کنه

10. 3 کاربر از بهزادlinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rahimihaghighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teharan

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    چرا بخندیم.من خودم یه زمانی انقدر از کامپیوتر بی اطلاع بودم که میترسیدم بهش دست بزنم.
    در مورد نظرات کاربران عزیز باید بهت بگم لینوکس پروژه متن باز و رایگانی بود که برای مقابله با غول ماکروسافت تکامل پیدا کرد.البته شاید فلسفه وچودیش این نبوده.به هر صورت با توجه به متن باز بودن لینوکس توسعه دهندگان لینوکس تمام مردم دنیا هستند.بنابراین شما در لینوکس چیزایی مبیبنی که ممکنه تو ویندوز نبینه.
    با توجه به اینکه شما تازه کار هستید من پیشنهاد میکنم از توزیع اوبونتو یا فدورا استفاده کنی.
    به هر صورت مخصوصا اوبونتو محبوبیت زیادی در میان کاربران آماتور و حتی حرفه ای دنیا داره.شما به محیط دستوری اون کاری نداری.اوبونتو رو از سایتش دانلود کن و نصبش کن.خودت خواهی دید خیلی راحت همه چیزش رو یاد میگیری.
    من خیلی وقت نیست رو لبتابم اوبونتو 10.04 نصب کردم.خواهرام به قدری در بازی هاش حرفه ای شدن که برای پشت لبتاب نشستن تو سر و کله هم میزنن.حالا جالبه که خیلی هم تو ویندوز حرفه ای نیستن.یه کاربر معمولین.و این نشون میده لینوکس برای هر سلیقه ای با هر حد اطلاعات قابل کاربرده.
    در مورد مکینتاش کلا اپل سال 2004 قابلیتی رو به لبتاب هاش و محصولات کامضپوتریش اضافه کرد که شما بدون هیچ درده سری به راحتی هر سیستم عاملی رو روشون نصب کنی.البته قبل از این کار تو سایت اپل با وارد کردن سریال لبتاپت مطمئن شو کار خاصی لازم نیست انجام بدی.
    هر چند اگر ورژنش 2007 به بعده به قول دوستمون با مدد سی پی یو های اینتل مشکلی نداری.
    موفق باشی.

12. این کاربر از rahimihaghighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

اگه منظور شما همون opensuse هست من نمیدونم چرا میگید سنگینه! اپن سوزه با داشتن yast2 یکم کارهارو اسونتر و گرافیکی تر کرده و فکر نمیکنم برای تازه کار بد باشه ! ولی فدرا هست که ممکنه یکم تازه کارو گیج کنه
    والا فکر کنم سلیقه ای باشه
    من خودم باهاش کار نکردم شنیدم فقط
    ولی خودم با فدورا کار کردم خیلی باهاش راحتم
    ممنون از توضیحات تون

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

باز هم مرسی از همه ی دوستان
    ولی یه سوال مهم تر!!
    اصلا چرا لینوکس؟؟من که برنامه نویسی بلد نیستم بخوام اونطوری که میخوام بسازمش.تنوع نرم افزاریش کم نیست؟؟؟؟مثلا!!ادیوس و فتوشاپ و افتر افکت و... تحت لینوکس نیستن ولی من الان مکینتاش دارم و هیچ مشکلی با اجراشون ندارم!!این برتری سیستم عامل ویندوز و مکیناش نیس؟؟
    همیشه در مورد برتری لینوکس دوستان به سه چیز اشاره میکنند!!
    1-اوپن سورس بودن(که اصلا واسه من کارایی نداره)
    2-امنیت(که اونم به لطف آنتی ویروس های قدری مثل آویرا و فایروال های خوش دستی مثل اوتپوست تاحالا مشکل نداشتم)
    3-اینترفیس که اگه اینترفیس اپل چیزی بیشتر از توزیع های مختلف لینوکس نداشته باشه چیزی کم هم نداره!!

ولی...
    واقعا دوست دارم روی بیارم به این سیستم عامل چون چیزی نیس که همه گیر باشه و یه بچه ی 4 ساله هم بتونه بشینه پاس!!
    اما هیچ وقت هیچ کدومتون نگفیتد گه تحت ویندوز و مکینتاش چیزی هایی گیرت میاد که هیچ چیزی جایگزینی نه تحت این دو سیستم عامل بلکه تحت هیچ توزیع لینوکسی نمیشه دیدش!(افتر افکت و پریمر و ادیوس و فتوشاپ)البته شاید بشه گفت چیزایی مشابه هست مثلا برای WORD در ویندوز و MAC برنامه ی اپن افیس هست!!ولی یه حساب سرانگشتی و 100 البته عادلانه تفاوت ها کارایی هاشون واقعا برابر نیست!!
    عرض کردم!!واقعا اون 3دلیلی که همه میارن و میگن لینوکس بهتر از ویندوز و MAC هست دلایل قانع کننده ی میتونه باشه و با این حساب من میتونم لینوکس این سیستم عامل خاص رو بیارم یا خیر؟؟؟

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

بله نصب میشه
    بدون هیچ مشکلی
    نه بابا
    راحت بدون دردسر هست...
    البته در بعضی مواقع به دستور هم احتیاج خواهی داشت ...
    این به خودتون بستگی داره ..لینوکس خیلی چیزها داره که بخواید بهش مهاجرت کنید..ولی در مورد ادیوس شرمنده ام ...نرمافزار مونتاژ هست...ولی قوی نیستند...

16. 2 کاربر از Javad_Ed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

همیشه برای کسیکه میخواد تازه شروع به کار کنه نصب روی سیستم پیشنهاد خوبی نیست
    شما دیسک زنده Live CD کار کنید بهتره و مشکلات نصب هم نداره
    بعدش اگر نظرتون رو جلب کرد و آشنا شدید میتونید روی سیستم نصب کنید

18. 7 کاربر از m a j r i x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •