تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: HP 1270i

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض HP 1270i

بنده یک دستگاه از این دی وی دی رایتر را به تازگی تهیه کرده ام چند نکته برایم سوال شده است :
    1- صدای خواندن این دستگاه نسبت به بقیه دی وی دی رایترهای مشابه بیشتر است . آیا این عادی است .
    2- در قسمت مشخصات سخت افزاری سیستم همیشه مدل دستگاه به صورت HP 1270r ثبت شده است .
    3- شناسایی درایو آن طبق معمول بقیه رایتر ها که به صورت DVD-RW شناسانده می شود نیست و به صورت DVD-RAM نشان داده می شود .
    Last edited by Rayzan; 29-05-2010 at 20:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از دوستان مطلع کسی نبود راهنمایی کند . یک مورد دیگر را اضافه کنم در بعضی مواقق که CD یا DVD را داخل دستگاه می گذاریم شکل آیکن درایو تغییر می کند اما دیسک چرخش پیدا نمی کند و خوانده نمی شود . و با یکبار ریست یا Log OFF این حالت تصحیح می شود .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بنده یک دستگاه از این دی وی دی رایتر را به تازگی تهیه کرده ام چند نکته برایم سوال شده است :
    1- صدای خواندن این دستگاه نسبت به بقیه دی وی دی رایترهای مشابه بیشتر است . آیا این عادی است .
    2- در قسمت مشخصات سخت افزاری سیستم همیشه مدل دستگاه به صورت HP 1270r ثبت شده است .
    3- شناسایی درایو آن طبق معمول بقیه رایتر ها که به صورت DVD-RW شناسانده می شود نیست و به صورت DVD-RAM نشان داده می شود .
    سلام من خودم این درایور رو تست کردم جز بهترینهای بازار ما هست اما بازم در کل یه محصول B+ هست!

1-خب اگه مزیت حسابش نکنیم به علت دور بالاتر ضعفی هم نیست نسبت به باقی مدلها...البته حساسیت به صدا برمی گرده به کاربر
    3-دوست من این درایو تمام فرمت و رکوردهای رایج ( از جمله DVD-RAM ) رو پشتیبانی می کنه و مهم نیست که به چه اسمی در مای کام نمایش داده میشه...

اما مورد 2 ساده بهت بگم اولین جواب اینه که شناخته شدن در ویندوز به اسم 1270r هیچ مورد خاصی نیست به علت تفاوت در کد نیم محصول بر روی فریمور و اسم مدل حالا اگه بخوایم دقیق بشیم:

1270d = iHAS224 A با فریمور GH22
    1270r = iHAS424 Y با فریمور KH22

شما میتونید با یک فلش ساده و تغییر فریمور (نرم افزار Binflash) این مورد رو هم حل کنید البته خیلی توصیه نمی کنم چون ریسک نسبتا بالایی داره و احتمال داره به درایور آسیب بزنید....تغییر خاصی هم حاصل نمیشه این به علت عرضه یک اپتیک در پک کمپانی های مختلف مثل NEC-Liteon هست

همونطور که قبلا گفتم در کل یکی از بهترین درایوهای ساتای موجود هست...اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از دوستان مطلع کسی نبود راهنمایی کند . یک مورد دیگر را اضافه کنم در بعضی مواقق که CD یا DVD را داخل دستگاه می گذاریم شکل آیکن درایو تغییر می کند اما دیسک چرخش پیدا نمی کند و خوانده نمی شود . و با یکبار ریست یا Log OFF این حالت تصحیح می شود .
    اول باید مطمئن بشید مشکل از نرم افزار رایت (مثلا Nero) و یا تعریف اتوران دیسک و ویندوز و یا خرابی خود دیسک نیست ... حالا برای شما اروری میده یا با رایت کلیک اپن هم باز نمیشه تو پراپرتیزش حجم رو 0 میزنه؟شات از این وضعیت بزار...
    Last edited by Kianoosh; 06-06-2010 at 01:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •