سلام دوستان...
این اولین پست من تو این سایته،امیدوارم دوستان کمکم کنن تا به همین زودیا به نتیجه برسم... پیشاپیش از همه تشکر میکنم
خب عزیزان،من 19 سالمه ( اینو گفتم تا نظراتتون به سن و سالمم بخوره )...
الان یه 141 داریم،بابام که به دلیل مجروحیتش نمیتونه پشته ماشین بشینه،مامانمم که دیگه نگم... مثله اکثر خانوما میترسه.... در نتیجه ماشین یا دسته منه یا خواهرم که بیشتر میریم دانشگاه... منظورم اینه که بیشتر ماشینه مجردیه تا خانوادگی... فقط آخر شبا میشه خونوادگی....
حالا قسط داریم اینو ردش کنیم و یه ماشین بین 15 تا 20 بگیریم... اما موندم چی بگیرم...
از دوستان میخام کمک کنن و بگن تو این رنج قیمت بهترین ماشینی که میتونم بگیرم چیه..؟؟؟
ترجیحا اگه اتومات باشه بهتره ( نه اینکه فقط اینجوری باشه )
جادار بودنش مهمه اما نه اونقدر که بخام بخاطرش از خیر یه ماشین بگذرم،چون هر ماشینی باشه مسلما از پراید جادارتره...
خلاصه یه ماشین میخام از همه نظر توپ باشه ( منظورم امکانتشه،قیافشم زیاد مهم نیس چون هر چی بگیرم اسپرتش میکنم)..
حسابی پر چونگی کردم... ببخشید خلاصه.. من همیشه همینم.. سر چیزایی که میخام بگیرم وسواس دارم... نمیخام بعده خرید پشیمون باشم... دوستانی که همچین ماشینایی دارن یا اطلاعاه کافی دارن بیانو به این داداشه کوچیکشون یه لطفی بکنن دیگه.... ممنونم از همتون... منتظر نظرات قشنگتون هستم....