تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: مشاوره برای خرید ماشین بین 15 تا 20 تومن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض مشاوره برای خرید ماشین بین 15 تا 20 تومن

سلام دوستان...
    این اولین پست من تو این سایته،امیدوارم دوستان کمکم کنن تا به همین زودیا به نتیجه برسم... پیشاپیش از همه تشکر میکنم
    خب عزیزان،من 19 سالمه ( اینو گفتم تا نظراتتون به سن و سالمم بخوره )...
    الان یه 141 داریم،بابام که به دلیل مجروحیتش نمیتونه پشته ماشین بشینه،مامانمم که دیگه نگم... مثله اکثر خانوما میترسه.... در نتیجه ماشین یا دسته منه یا خواهرم که بیشتر میریم دانشگاه... منظورم اینه که بیشتر ماشینه مجردیه تا خانوادگی... فقط آخر شبا میشه خونوادگی....
    حالا قسط داریم اینو ردش کنیم و یه ماشین بین 15 تا 20 بگیریم... اما موندم چی بگیرم...
    از دوستان میخام کمک کنن و بگن تو این رنج قیمت بهترین ماشینی که میتونم بگیرم چیه..؟؟؟
    ترجیحا اگه اتومات باشه بهتره ( نه اینکه فقط اینجوری باشه )
    جادار بودنش مهمه اما نه اونقدر که بخام بخاطرش از خیر یه ماشین بگذرم،چون هر ماشینی باشه مسلما از پراید جادارتره...
    خلاصه یه ماشین میخام از همه نظر توپ باشه ( منظورم امکانتشه،قیافشم زیاد مهم نیس چون هر چی بگیرم اسپرتش میکنم)..
    حسابی پر چونگی کردم... ببخشید خلاصه.. من همیشه همینم.. سر چیزایی که میخام بگیرم وسواس دارم... نمیخام بعده خرید پشیمون باشم... دوستانی که همچین ماشینایی دارن یا اطلاعاه کافی دارن بیانو به این داداشه کوچیکشون یه لطفی بکنن دیگه.... ممنونم از همتون... منتظر نظرات قشنگتون هستم....

2. این کاربر از Majid_19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

شما در این رنج گزینه های زیادی داری اعم از صفر و دست دوم

من بیشتر نظرم روی صفر هست :

اول از همه سمند EF7 که خوشبختانه خبرهایی مبنی بر مدل دنده اتومات هم بگوش میرسه.قیمتش حدود 16-17 تومن هست و موتور پایه گاز سوز داره. ضمنا جا داره ولی خوب بالاخره سمند هست ولی من ایراد خاصی در اون نمی بینم

گزینه بعد 206SD V8 هست که قیمتش حدود 18 تومن هست.بجز فضای کم سرنشین عقب و همچنین فضای بارش گزینه منفی دیگه ای نداره و ضمنا دنده اتومات هم هست

گزینه آخر برای شما هم تندر 90 فول هست.خوب این ماشین نسبت به سمند LX ایمنی بیشتری داره(با توجه به وجود دو کیسه هوا برای راننده و سرنشین) و از لحاظ فضای بار و سرنشین هم گزینه مطلوبی هست.قیمتش هم حدود 14200 برای نمایندگی و 15200 در بازار.نکته منفی این ماشین هم نداشتن دنده اتومات و ظاهرش هست که این آخری کاملا شخصی هست و عمومی نیست.البته من نسبت به این ماشین اصلا نظر و پیشنهادی ندارم(چون خودم دارم و چیزی را که خودم دارم اصلا به زور به کسی پیشنهاد نمیدم)

ضمنا حدود 15 تومن هم ریو اتوماتیک هم هست که اون هم گزینه خوبی هست و با توجه به کیسه هوا ایمنی مطلوبی داره

از بین گزینه های دست دوم هم میشه روی یک مزدای 323 اتومات مدل 86 تمیز حدود 19-20 حساب کرد

در کل فکر می کنم سمند EF7 برای شما انتخاب خوبی باشه (البته مدل اتومتیک)

4. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

گزینه بعد 206SD V8 هست که قیمتش حدود 18 تومن هست.بجز فضای کم سرنشین عقب و همچنین فضای بارش گزینه منفی دیگه ای نداره و ضمنا دنده اتومات هم هست
    تو این گزینه اشتباه کردی: V9 اتومات هست و قیمتش هم 19 تومنه

6. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام من ورودتون رو به به این فروم تبریک میگم امیدوارم با استفاده از تجارب دوستان دست پر از این فروم بیرون بیایید.
    بله همین طور دوست عزیزمون اشاره کردند مدلv9 پژو 206 SD دنده اتوماتیک هستش که 19 میلیون تومان قیمت داره و تکمیل ترین مدل 206 هم هستش مزیت اتوماتیک بودنش هم چون تیپ ترونیک
    است خیلی خوبه و یک مزیت خیلی خوبیه و در ضمن کم مصرف هم است و در کل زیر 20 تومن تکمیل ترین ماشین دنده اتوماتیک هستش و به نظر من بهترین گزینه برای شما هستش!
    در کل فکر می کنم سمند EF7 برای شما انتخاب خوبی باشه (البته مدل اتومتیک)
    فکر نکنم به زودیا مدل دنده اتوماتیکشو بیرون بدن!
    در ضمن دوست عزیز قصد جسارت ندارم فقط من نظرم رو میگم ... قبلا همه تندر 90 رو بدون شک توصیه میکردند و البته حق داشتند چون تندر واقعا ماشین خوبیه اما تازگیا با ورود سمند EF7 به بازار همه روی اوردند به سمند EF7!
    در کل درسته این دوستمون یه ماشینی برای خودشون میخوان که 19 سال سنشونه و سمند کلا ماشین جوون پسندی نیست
    و من که خودم شخصا 187 سانتی متر قدمه! تو سمند احساس کوچیکی و عدم تسلط کامل به ماشین میکنم چه برسه به یه ادم استناندارد!
    در کل سمند ماشینی نیست برای یه دختر و پسر که به دانشگاه بره و برگرده چون کمی ماشین (نه این که بگیم پیر مردی) خانوادگی و برای افراد معمولا سن بالا مناسبه! و با توجه به نوع مصرف دوستمون 206 گزینه خوبیه و بیشتر از سمند با نوع مصرفش سازگاری داره.
    البته من در اخر باز از شما معذرت میخوام فقط منظورم این بود که با توجه به نیازهای هر شخص و نوع سلیقه هر شخص ماشین رو توصیه بکنیم این یعنی مشاوره خوب! وگر نه اگه کلی در نظر بگیریم تندر از همه ی اینا بهتره و اگه 5 تومن هم خرج تندر بکنیم دیگه عیب هاش هم از بین میره و میشه یه ماشین تمام عیار! تا اینجا بد که نگفتم؟! اما مثلا هیچ وقت نمیشه احساس سواری که 206 به ادم القا میکنه از تندر توقع داشت یا در اون به وجود اورد البته شما استاد بنده ای و من قصد جسارت ندارم بازم معذرت میخوام.
    Last edited by farshad bugatti; 29-05-2010 at 16:36.

8. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

در ضمن دوست عزیز قصد جسارت ندارم فقط من نظرم رو میگم ... قبلا همه تندر 90 رو بدون شک توصیه میکردند و البته حق داشتند چون تندر واقعا ماشین خوبیه اما تازگیا با ورود سمند EF7 به بازار همه روی اوردند به سمند EF7!
    راستش این دوستمون اشاره کردند که اتومبیل دنده اتومات می خوان و من هم فکر کردم که سمند EF7 مدل دنده اتومات هم داره.پس با این حساب همون 206 V9 برای ایشون بهترین گزینه هست البته برای سرنشین عقب فضلی کمی داره

در کل درسته این دوستمون یه ماشینی برای خودشون میخوان که 19 سال سنشونه و سمند کلا ماشین جوون پسندی نیست
    و من که خودم شخصا 187 سانتی متر قدمه! تو سمند احساس کوچیکی و عدم تسلط کامل به ماشین میکنم چه برسه به یه ادم استناندارد!
    این قضیه سن و سال و ماشین خیلی جالب هست

اگر همکار محترم بشنوه که دیگه هیچ!!

راستش من هم با 193 قد در تنها اتومبیلی که واقعا احساس راحتی فضای پا و جثه ام را کردم IS300 بود ولی بودجه من که به این ماشین نمیخوره

به هر حال باز هم عقیده من این هست که سمند از 206 فضای بیشتری داره و تندر از همه اینها بیشتر

در کل فکر می کنم در این چند تا پست دقیقا گزینه ها مشخص شده باشه و انتخاب نهایی با خود صاحب تاپیک هست

10. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

من که میگم EF7 بخر چون تا سال دیگه یا سال بعدش بنزین آزاد میشه تمام حقوقت رو باید بدی بنزین ! به فکر گاز باشید

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اگه خواهرتون با رانندگی با سمند مشکلی ندارن ( که بعید میدونم نداشته باشن ) بهترین گزینه EF7 هست .
    ولی خوب SD V9 هم هست که اینم ماشین واقعا عالیه .
    ایمنیش از سمند بیشتره ، رانندگی نرم تری داره ، کیفیتش بهتره و ...

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مثل اینکه اینجا شده تاپیک زیبایی اندام : دی
    --------------------------------------------------
    نظر منم روی همون EF7 هست
    من خودم با وجود جوون بودنم اگه میخواستم ماشین بخرم حتما همین سمند رو میگرفتم ، نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن اگه سمند سوار شن بهشون میگن پیرمرد !
    تازه همین سمندو اگه 2-3 تومن ( حتی کمتر ) خرجش کنین میبینین از نظر ظاهری چــی میشه !

خواهرتون با رانندگی با سمند مشکلی ندارن ( که بعید میدونم نداشته باشن )
    چه مشکلی مثلا ؟

14. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hheadshoter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تيپ 6 نميتونن بگيرن ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از توجه دوستان...
    از نظر بنزینی بودن یا گازی بودن مهم نیس... بنزین زیاد داری...
    از نظر فضا هم،همونطور که اشاره کردم زیاد مهم نیس چون ماشین بیشتر مجردیه تا خونوادگی...
    دوستان نظرتون راجع به 206 هاچبک چیه؟؟ تیپ 5 یا 6 مد نظرمه...
    همینطورم پرشیا... امروز رفتم ایران خودرو 4/5 مدل پرشیا داشتن...
    یکی که همین معمولیاش بود
    یکی پرشیا سال بود
    یکی ELX بود
    یه مدلم داشتن که گفت دنده اتوماته..!!
    میشه درباره این مدلا و مزایا و تجهیزاتشون یکم توضیح بدین؟؟؟؟؟؟
    سورن چی؟؟؟ این چطوره؟؟؟؟؟؟
    ef7 سفارشی با عادیش چه فرقی داره؟؟؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •