تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: رفع مشكل عدم نصب Pinnacle Studio 14 موجود در بسته Quantum 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghaffar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

9 رفع مشكل عدم نصب Pinnacle Studio 14 موجود در بسته Quantum 3

با سلام
    مشكلي كه در نصب Pinnacle Studio 14 موجود در بسته‌ي نرم افزاري Quantum 3 وجود داشت رو در بخش ميكس و مونتاژ مطرح كردم
    اينجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كه با لطف همكار انجمن Javad_Ed تاپيك قفل شد و علتش هم ربط نداشتن موضوع به ميكس و مونتاژ بود
    حقير هنوز هم فكر مي‌كنم چون Pinnacle Studio 14 يك نرم افزار تخصصي ميكس و مونتاژ است بهترين جاي مطرح كردن آن همين قسمت است و اگر هم نيست مديران محترم پيشنهاد دهند كجا بايد اين مشكل و رفع آن مطرح شود.
    حالا آمده‌ام تا تجربه‌ي خودم را در اختيار بقيه‌ي دوستاني قرار دهم كه با اين مشكل مواجه شده‌اند.

دوستان اگر مثل من اشتباه كنند و به جاي net framework 3.5 sp1. از نسخه‌ي 4 آن استفاده كنند مشكلشان رفع نخواهد شد و حتما بايد نسخه‌ي net framework 3.5 sp1. را نصب كنند كه حجم نسخه‌ي كامل آن 231.49 مگابايت است و من مجبور شدم اين حجم بالا را با اينترنت دايل آپ دانلود كنم كه فكر مي‌كنم يك ركورد به حساب بيايد.
    البته مي‌توان نسخه‌ي نصب كننده‌ي آن را كه در پست بالا به آن اشاره شد هم نصب كرد كه بايد 52 مگابايت را آن هم براي يك بار دانلود كند و اگر به عللي مجبور شويم دوباره Pinnacle Studio 14 را نصب كنيم باز هم بايد 52 مگابت را دانلود كنيم كه من ترجيح دادم 231.49 مگابايت را دانلود كنم و براي هميشه داشته باشم.
    پس تنها راه حل نصب Pinnacle Studio 14 دانلود و يا از روي سي دي تهيه كردن net framework 3.5 sp1. مي‌باشد و بس. حتي نسخه‌ي 3.5 موجود در دي وي دي كه اشتباها به نام 3.5 سرويس پك يك نامگذاري شده است نيز رفع مشكل نمي‌كند.

2. این کاربر از ghaffar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •