تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 43

نام تاپيک: تجربه دیدن تصاویر در HDTV ـهای سه بعدی

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض تجربه دیدن تصاویر در HDTV ـهای سه بعدی

همان طور که میدونید چند وقتی هست که صحبت از تلویزیون های 3D یا همون 3بعدی هست.
    شرکت LG تبلیغات گسترده ای انجام داده,شرکت Samsung هم داره پا به پای LG تبلیغ می کنه.از Sony هم خبری نیست.اما Panasonic که اولین تبلیغشو در جشن قهرمانی لیگ برتر دیدم متوجه شدم که قراره وارد رقابت در HDTV 3D ها بشه.
    3شنبه رفتم جمهوری.2تا از نمایندگی های LG مدل 55LE9500 رو برای تست آورده بودن.خیلی دوست داشتم اولین تجربه رو داشته باشم.وقتی عینک رو بهم داد از عینکش اصلا خوشم نیومد.یعنی جذاب نبود (خفن نبود) وقتی گذاشتمش روی صورتم یه دفعه همه چی تغییر کرد.دمویی که LG برای تست امتحان کرده بود جذاب بود.در مورد شعبده بازی و ... بود.کیفیتش خیلی خوب بود.براق بودن و کنتراست بالاش LED بودنشو مشخص میکرد.گفت هنوز نیومده اما قیمت حدودی رو که پرسیدم گفت سایز 47 حدود 4 خورده ای هست با 2تا عینک.یه مقدار نگاه کردم و رفتم.
    دنبال HDTV 3D های سامسونگ میگشتم اما پیدا نکردم.پاناسونیک هم همینطور.
    یکی از دوستان در یکی از تاپیک ها گفته بود که پاناسونیک توی 4 5جا میخواد تبلیغات 3D رو شروع کنه که یکیش مجتمع گلستان بود (غرب) 5شنبه رفتم اونجا.درسته اونجا بودن کنار حوض وسط مجتمع.نسبتا خلوت بود چون صبح بود و تونستم حسابی اونجا کنجکاوی کنم.سایزش 50 بود مدل 50VT20 بود.عینک رو بهم داد.از عینکش خیلی خوشم اومد خیلی شیک و با کیفیت بود و خوش فرم.تصویر زیر آب بود.ماهی ها و سبزه های کف دریا و سطح آب که از زیر پیدا بود.عمق تصویر فوق العاده بود.واقها میتونستی حسش کنی.کیفیت هم در جزییات حرف نداشت.رنگ ها کاملا طبیعی بود و از اون براق بودن تصویر که درLED هاست خبری نبود.
    پانا دمو های مختلفی داشت (انتخاب این دموی پانا زیرک بودنشو نشون داد) که با یک دستگاه Blueray 3D Player پخش میشد.دموی شعبده بازی و ... هم داشت ام نه مثل LG. اگه با کنترل وارد Menu هم میشدی 3D بود که جالب بود.
    قراره پانا از مرداد شروع کنه فروش 3D هارو.که گفت Sony هم از همون موقع ها میاره.قیمت رو گفتند نمیدونن اما زیر 3تومانه.اما من گفتم بعید میدونم چون الا 50V10 قیمتش 2.800 هست.اما گفت میخواهیم بازارو بترکونیم.پانا هم با 2عدد عینک این HDTV ؤو عرضه می کنه و در سایز 50 و 65.اما قیمت رو من باور ندارم.
    LG گفت قیمت عینک ها 100 تا 150 تومانه اما پانا گفت 200 تا 250.هر دو 4ساعت باید شارژ بشن و 40ساعت میشه استفاده کرد.
    ورودی و خروجی های 50VT20 فوق العاده بود.Lan و 2xUSB با امکان پخش فیلم و ریسیور بودن (که فروشنده می گفت) داشت.در برگه ای هم که در کنار لبه Tv زده بودند SkyPe هم بود که یعنی Internet TV هم داره و ...
    یه مسابقه هم گذاشته بود که باید یه برگه پر میکردی و...

اما مهم ترین نکته ای که عنوان این تاپیک رو گذاشتم این بود که 4شنبه یه موضوعی رو فهمیدم که خیلی برام جالب بود.این بود که در HDTV 3D های LG و Samsung وقتی که عینک رو میزنی و نگاه میکنی اگر سرتو چپ و راست کنی یعنی زاویه رو از مستقیم تغییر بدی صفحه سیاه میشه و هیچی از توی عینک نمیبینی.یعنی فقط باید صاف ببینی.این موضوع رو موقعی فهمیدم که LG رو دیده بودم و دیگه نشد تست کنم.اما پانا رو که 5شنبه رفتم دیدم این تست رو انجام دادم و هیچ مشکلی نداشت و از هر زاویه ای (حتی عینک رو بر عکس گرفتم) بدون مشکل بود.
    یه فیلم هم توی یک سایت دیدم که تست HDTV 3D ها بود که دقیقا همین مشکل رو در سامسونگ نشون داد که VT20 این مشکل رو نداشت.
    واقعا مشکل بزرگی هست و موقع دیدن تصاویر و فیلم های 3D میتونه واقعا اذیت کنه و آزار دهنده باشه.
    اینم لینک سایت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by 2.5.8.14.1.13; 29-05-2010 at 01:54. دليل: تکمیل موضوع

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل چرخوندن سر مال نسل اول سینماهای آیمکس بود که اونم با پلاریزه استوانه ای مشکلش حل شد و ربطی به شاتر گلسها نداره منبع این حرف کجاست ؟

3. 2 کاربر از smk1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

اون لینکی که دادم یه فیلمه که نشون داده این مشکل رو.توی یه سایت دیگه هم نوشته بود که یادم نیست اسم سایت رو.

5. 4 کاربر از 2.5.8.14.1.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اتفاقا منم توی میلاد نور هم از پلاسمای سه بعدی پاناسونیک دیدن کردم و هم ال جی وای سامسونگ هنوز نیاورده بود ولی گفت میاریم.دموی پلاسمای پاناسونیک اونجا شهر و ساختمانها بودند که بطور خیره کننده آدم حس می کرد از پنجره خونشون داره بیرون رو نگاه می کنه.

7. 9 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با توجه با اینکه قیمت سایت پانا 2500 دلاره منم بعید میدونم زیر 3 که هیچ زیر 4 هم بیاد توی بازاره ایران...!
    وقتی V10 که قیمت سایتیش 2100 دلاره حدود 3 میلیون میاد بازاره ایران اونو بخوان ارزونتر بدن باید فقط این مدل رو وارد کنن دیگه کسی اون مدلاشون رو با اون قیمت ها نمی خره...!!

پ.ن : البته آدم با امید زندست

9. 4 کاربر از alidj66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

چند روز پیش تو خیابون جمهوری تلویزیونهای سه بعدی ال جی رو دیدم این نکته رو که قبلا ازش تو ویدئویی که دوستمون هم لینک داده تست کردم و کاملا مثل همون ویدئویی بود که تو سایت Consumer reports نشون داده بود تصویر با خم کردن سر (در نتیجه عینک) کم کم تیره و غیر قابل دیدن میشه که برای کسایی که بخوان موقع دیدن فیلمهای سه بعدی دراز بکشن به احتمال قوی مشکل درست میکنه مثل این تصاویر:
      محتوای مخفی: تصاویر 

یه چیز دیگه اینکه زاویه دید تو تصاویر سه بعدی ظاهرا محدودتر میشه یعنی بدون عینک زاویه دید TV عریضتر از زمانی که از عینک استفاده میشه به نظر میاد مطمئن نیستم ولی امیدوارم دوستان دیگه اگر تست کردن به این مسئله دقت کنن ببینن به همین نتیجه میرسن یا نه.
    نکته دیگه این بود که تصاویر روی LED ال جی کمی حالت دوتائی هم پیدا میکنه و سایه دار دیده میشه ... ولی از نقاط برترش نسبت به پاناسونیک میشه به مسئله براقیت تصویرش اشاره کرد همونطور که قبلا دیده بودم عینک پاناسونیک تیره هست و مثل عینک دودی میمونه که تا حدود زیادی تصویر رو تیره میکنه ولی عینک ال جی به نظر من خیلی کمتر از پاناسونیک تصویر رو تیره میکرد که برای دیدن تصاویر سه بعدی تو اتاقهای پر نور از نظر من بهتر میامد یه نکته دیگه اینکه عمق تصویر سه بعدی تو پلاسمای پاناسونیک عمیق تر از ال جی بود نمیتونم مقداری برای این قضیه تعیین کنم ولی به طرز محسوسی میشد این قضیه رو حس کرد.

11. 11 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

من زاویه دید پاناسونیک رو تست کردم خیلی خوب بود.واقعا زاویه دید خوبی داشت و توی سه بعدی مشکلی پیش نمی اومد.اما ال جی رو راستش تست نکردم چون فضا بسته بود و جای زیادی نداشت.
    اون کمتر تیره شدن با عینک ال جی فکر میکنم بخاطر اینه که ال جی تصویر براق تری داره و برایتنس بیشتری داره این حس به آدم دست میده.

13. 7 کاربر از 2.5.8.14.1.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

چند روز پیش تو خیابون جمهوری تلویزیونهای سه بعدی ال جی رو دیدم این نکته رو که قبلا ازش تو ویدئویی که دوستمون هم لینک داده تست کردم و کاملا مثل همون ویدئویی بود که تو سایت Consumer reports نشون داده بود تصویر با خم کردن سر (در نتیجه عینک) کم کم تیره و غیر قابل دیدن میشه که برای کسایی که بخوان موقع دیدن فیلمهای سه بعدی دراز بکشن به احتمال قوی مشکل درست میکنه مثل این تصاویر:
      محتوای مخفی: تصاویر 

یه چیز دیگه اینکه زاویه دید تو تصاویر سه بعدی ظاهرا محدودتر میشه یعنی بدون عینک زاویه دید TV عریضتر از زمانی که از عینک استفاده میشه به نظر میاد مطمئن نیستم ولی امیدوارم دوستان دیگه اگر تست کردن به این مسئله دقت کنن ببینن به همین نتیجه میرسن یا نه.
    نکته دیگه این بود که تصاویر روی LED ال جی کمی حالت دوتائی هم پیدا میکنه و سایه دار دیده میشه ... ولی از نقاط برترش نسبت به پاناسونیک میشه به مسئله براقیت تصویرش اشاره کرد همونطور که قبلا دیده بودم عینک پاناسونیک تیره هست و مثل عینک دودی میمونه که تا حدود زیادی تصویر رو تیره میکنه ولی عینک ال جی به نظر من خیلی کمتر از پاناسونیک تصویر رو تیره میکرد که برای دیدن تصاویر سه بعدی تو اتاقهای پر نور از نظر من بهتر میامد یه نکته دیگه اینکه عمق تصویر سه بعدی تو پلاسمای پاناسونیک عمیق تر از ال جی بود نمیتونم مقداری برای این قضیه تعیین کنم ولی به طرز محسوسی میشد این قضیه رو حس کرد.
    من فکر می کنم در کنار سونی و پاناسونیک باید منتظر 3D های شارپ و فیلیپس هم باشیم.البته به احتمال زیاد سامسونگ هم بیکار نمیشینه و مشکل زاویه دید رو حل می کنه(آخه زرنگه).اگر LED های این دو برند(فیلیپس و شارپ) رو از نزدیک دیده باشید حتما تونستید حس کنید که در رده قیمت خودشون یکی از بهترین ها هسنتن.البته تصاویر داخل مغازه در نمایندگی های شارپ با کیفیت HD هست نه bluray !!! به خاطر همین کیفیت تصاویر داخل مغازه های شارپ از بقیه مغازه ها پایین تره.مگر نه تصویرشون عالیه !!!!

15. 3 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

من زاویه دید پاناسونیک رو تست کردم خیلی خوب بود.واقعا زاویه دید خوبی داشت و توی سه بعدی مشکلی پیش نمی اومد.اما ال جی رو راستش تست نکردم چون فضا بسته بود و جای زیادی نداشت.
    اون کمتر تیره شدن با عینک ال جی فکر میکنم بخاطر اینه که ال جی تصویر براق تری داره و برایتنس بیشتری داره این حس به آدم دست میده.
    برایتنس پاناسونیکم وقتی رو حالت داینامیک قرار گرفت خیلی بالا بود فکر میکنم حداقل سه چهار برابر بالاتر از حالت استاندارد بود , شما موقعی که تصویر پاناسنیکو تست میکردی نگاه کردی ببینی روی چه حالتی بود؟ چون من که اولین بار دیدم روی مد استاندارد بود ولی بعدش از اون آقایی که اونجا بود خواستم بزارتش روی مد داینامیک تصویر پنل خیلی براقتر شد ولی وقتی عینک رو به چشم میزدی تصویر تیره میشد حداقل 60-70 درصد درخشش تصویر با عینک گرفته میشد! ولی یه راه حلی که میشد تا حدودی این اثر عینک رو خنثی کرد کم کردن گاما بود وقتی گاما روی 1.8 گذاشتم تصویر از پشت عینک بهتر میشد ولی بدون عینک یکمی Over bright به نظر میرسید.

من فکر می کنم در کنار سونی و پاناسونیک باید منتظر 3D های شارپ و فیلیپس هم باشیم.البته به احتمال زیاد سامسونگ هم بیکار نمیشینه و مشکل زاویه دید رو حل می کنه(آخه زرنگه).اگر LED های این دو برند(فیلیپس و شارپ) رو از نزدیک دیده باشید حتما تونستید حس کنید که در رده قیمت خودشون یکی از بهترین ها هسنتن.البته تصاویر داخل مغازه در نمایندگی های شارپ با کیفیت HD هست نه bluray !!! به خاطر همین کیفیت تصاویر داخل مغازه های شارپ از بقیه مغازه ها پایین تره.مگر نه تصویرشون عالیه !!!!
    امیدوارم که همینطور باشه دوست عزیز البته اون لینکی که دوستمون تو پست اول دادن نشون میده که داستان مشکل زاویه دید(البته بهتره بگیم خمش ) تو LED ـهای سامسونگ هم مثل ال جی میمونه امیدوارم برندهای دیگه به خصوص سونی که نوآوری زیادی تو محصولاتش داره یه فکری به حال این مشکل بکنه چون به نظر جدی میاد حتی جدی تر از مشکل دوتایی شدن تصویر...
    Last edited by *Alucard*; 02-06-2010 at 23:49.

17. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

[QUOTE=*Alucard*;5013914]برایتنس پاناسونیکم وقتی رو حالت داینامیک قرار گرفت خیلی بالا بود فکر میکنم حداقل سه چهار برابر بالاتر از حالت استاندارد بود , شما موقعی که تصویر پاناسنیکو تست میکردی نگاه کردی ببینی روی چه حالتی بود؟ چون من که اولین بار دیدم روی مد استاندارد بود ولی بعدش از اون آقایی که اونجا بود خواستم بزارتش روی مد داینامیک تصویر پنل خیلی براقتر شد ولی وقتی عینک رو به چشم میزدی تصویر تیره میشد حداقل 60-70 درصد درخشش تصویر با عینک گرفته میشد! ولی یه راه حلی که میشد تا حدودی این اثر عینک رو خنثی کرد کم کردن گاما بود وقتی گاما روی 1.8 گذاشتم تصویر از پشت عینک بهتر میشد ولی بدون عینک یکمی Over bright به نظر میرسید./QUOTE]

نه راستش من ندیدم روی چه حالتی بود.ولی به نظرم تیره تر شدن کاملا طبیعیه.البته هرچقدر کمتر باشه بهتره اما اینکه با زدن عینک مقداری از شفافیت از دست بره طبیعیه چون بحرحال یک لایه جلوی دید شما آمده و شما از پشت اون تصویرو می بینید.
    من فکر نمی کنم مخصوصا با تنظیمات خوبی که شما گفتید بشه این رو یک ایراد یا عیب برای پانا در نظر گرفت.

19. 2 کاربر از 2.5.8.14.1.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •