همان طور که میدونید چند وقتی هست که صحبت از تلویزیون های 3D یا همون 3بعدی هست.
شرکت LG تبلیغات گسترده ای انجام داده,شرکت Samsung هم داره پا به پای LG تبلیغ می کنه.از Sony هم خبری نیست.اما Panasonic که اولین تبلیغشو در جشن قهرمانی لیگ برتر دیدم متوجه شدم که قراره وارد رقابت در HDTV 3D ها بشه.
3شنبه رفتم جمهوری.2تا از نمایندگی های LG مدل 55LE9500 رو برای تست آورده بودن.خیلی دوست داشتم اولین تجربه رو داشته باشم.وقتی عینک رو بهم داد از عینکش اصلا خوشم نیومد.یعنی جذاب نبود (خفن نبود) وقتی گذاشتمش روی صورتم یه دفعه همه چی تغییر کرد.دمویی که LG برای تست امتحان کرده بود جذاب بود.در مورد شعبده بازی و ... بود.کیفیتش خیلی خوب بود.براق بودن و کنتراست بالاش LED بودنشو مشخص میکرد.گفت هنوز نیومده اما قیمت حدودی رو که پرسیدم گفت سایز 47 حدود 4 خورده ای هست با 2تا عینک.یه مقدار نگاه کردم و رفتم.
دنبال HDTV 3D های سامسونگ میگشتم اما پیدا نکردم.پاناسونیک هم همینطور.
یکی از دوستان در یکی از تاپیک ها گفته بود که پاناسونیک توی 4 5جا میخواد تبلیغات 3D رو شروع کنه که یکیش مجتمع گلستان بود (غرب) 5شنبه رفتم اونجا.درسته اونجا بودن کنار حوض وسط مجتمع.نسبتا خلوت بود چون صبح بود و تونستم حسابی اونجا کنجکاوی کنم.سایزش 50 بود مدل 50VT20 بود.عینک رو بهم داد.از عینکش خیلی خوشم اومد خیلی شیک و با کیفیت بود و خوش فرم.تصویر زیر آب بود.ماهی ها و سبزه های کف دریا و سطح آب که از زیر پیدا بود.عمق تصویر فوق العاده بود.واقها میتونستی حسش کنی.کیفیت هم در جزییات حرف نداشت.رنگ ها کاملا طبیعی بود و از اون براق بودن تصویر که درLED هاست خبری نبود.
پانا دمو های مختلفی داشت (انتخاب این دموی پانا زیرک بودنشو نشون داد) که با یک دستگاه Blueray 3D Player پخش میشد.دموی شعبده بازی و ... هم داشت ام نه مثل LG. اگه با کنترل وارد Menu هم میشدی 3D بود که جالب بود.
قراره پانا از مرداد شروع کنه فروش 3D هارو.که گفت Sony هم از همون موقع ها میاره.قیمت رو گفتند نمیدونن اما زیر 3تومانه.اما من گفتم بعید میدونم چون الا 50V10 قیمتش 2.800 هست.اما گفت میخواهیم بازارو بترکونیم.پانا هم با 2عدد عینک این HDTV ؤو عرضه می کنه و در سایز 50 و 65.اما قیمت رو من باور ندارم.
LG گفت قیمت عینک ها 100 تا 150 تومانه اما پانا گفت 200 تا 250.هر دو 4ساعت باید شارژ بشن و 40ساعت میشه استفاده کرد.
ورودی و خروجی های 50VT20 فوق العاده بود.Lan و 2xUSB با امکان پخش فیلم و ریسیور بودن (که فروشنده می گفت) داشت.در برگه ای هم که در کنار لبه Tv زده بودند SkyPe هم بود که یعنی Internet TV هم داره و ...
یه مسابقه هم گذاشته بود که باید یه برگه پر میکردی و...
اما مهم ترین نکته ای که عنوان این تاپیک رو گذاشتم این بود که 4شنبه یه موضوعی رو فهمیدم که خیلی برام جالب بود.این بود که در HDTV 3D های LG و Samsung وقتی که عینک رو میزنی و نگاه میکنی اگر سرتو چپ و راست کنی یعنی زاویه رو از مستقیم تغییر بدی صفحه سیاه میشه و هیچی از توی عینک نمیبینی.یعنی فقط باید صاف ببینی.این موضوع رو موقعی فهمیدم که LG رو دیده بودم و دیگه نشد تست کنم.اما پانا رو که 5شنبه رفتم دیدم این تست رو انجام دادم و هیچ مشکلی نداشت و از هر زاویه ای (حتی عینک رو بر عکس گرفتم) بدون مشکل بود.
یه فیلم هم توی یک سایت دیدم که تست HDTV 3D ها بود که دقیقا همین مشکل رو در سامسونگ نشون داد که VT20 این مشکل رو نداشت.
واقعا مشکل بزرگی هست و موقع دیدن تصاویر و فیلم های 3D میتونه واقعا اذیت کنه و آزار دهنده باشه.
اینم لینک سایت:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید