دوستان این سی پی یو چطوره من 100 تومن گرفتم به نظر شما هستهخ مخفی داره . چون مادربوردم با چیپ890gx قابلیت باز کردن هسته ها رو داره و در مورد اورکلاکش هم توضیح بدید. سرعت عادیش 3.1 گیگا هرتز و تا چقدر میتونم اورکلاکش کنم .
دوستان این سی پی یو چطوره من 100 تومن گرفتم به نظر شما هستهخ مخفی داره . چون مادربوردم با چیپ890gx قابلیت باز کردن هسته ها رو داره و در مورد اورکلاکش هم توضیح بدید. سرعت عادیش 3.1 گیگا هرتز و تا چقدر میتونم اورکلاکش کنم .
بله هسته ی لاک داره ( 2 تا ) اور بستگی به کولر سی پی یوت دارهکولرت چیه؟
سلام
کولرش معمولی اونی که با خودش بود با این میشه چقدر اور کلاکش کرد
نهایت 200 -300 مگاهرتزالبته باید دما رو مد نظر داشته باشید اگه خواستید اور کنید برید به این آدرس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by TREASURES; 27-05-2010 at 11:10.
نه بابا با توجه به باز بودن مالتی پلایر و اور نشدن رم و چیپ با تغییر مالتی پلایر . من میگم راحت 0.5 گیگاهرتز اور رو باید جواب بده . مننهایت 200 -300 مگاهرتز
amd athlon II x2 240 2.8
رو با خنک کننده خودشو کیس بدون فن و مادربورد ارزون و پاور زیر 20 تومنی تا 3.5 اور کردم و 3.2 رو استیبل استیبل کار کردم مدتها .
خیر اصلا نمیشه نظر دادنهایت 200 -300 مگاهرتز
چون وقتی هسته ها آنلاک میشن دمای پردازنده در فول لود از 52 درجه میاد روی حدود 60 تا 65 درجه
نه آقا مجتبی اصلا اینطوری نیستنه بابا با توجه به باز بودن مالتی پلایر و اور نشدن رم و چیپ با تغییر مالتی پلایر . من میگم راحت 0.5 گیگاهرتز اور رو باید جواب بده . من
amd athlon II x2 240 2.8
رو با خنک کننده خودشو کیس بدون فن و مادربورد ارزون و پاور زیر 20 تومنی تا 3.5 اور کردم و 3.2 رو استیبل استیبل کار کردم مدتها .
ایشون تازه اگر هم نخوان اورکلاک کنند باید یک خنک کننده بهتر بگیرند چون در فول لود دما از 60 رد میشه
اگر یک خنک کننده خوب بگیرند با توجه به مادربردشون تا 4 گیگاهرتز راحت اور میشه
[قبلا گفته بودم![]()
Last edited by TREASURES; 27-05-2010 at 12:05.
سلام ممنون از راهنمایی
ess-1362 چهار گیگ عالیه (![]()
) ، حالا خنک کننده ارزون چی هست بازار . به نظر شما چی بگیرم ... و یک سوال مهم با خنک کننده آبی تا چقدر میتونم آور کلاک کنم و این 4 گیگ با 4 هسته یا 2 هسته
یه CORE CONTACT FREEZER GREEN بگیر 33 تومن خیلی عالیه و اون 4 گیگاهرتز در صورت آنلاک شدن خوب با 4 هستس دیگهاگه پولت زیاده یه CORSAIR H50 بگیر 100 تومن حالشو ببر کاملا بی صداست
![]()
سلام
دوستان خنک کننده آبی چند قیمته و آیا چیپ ست مادربورد رو پوشش میده و با این خنک کننده تا چند گیگ میشه اورکلاک کرد
و یک سوال دیگه این کلمه fusion معنی خاصی میده روی ای سی پی یو ها ( AMD) و معنی vision technology چیه .
. مادربورد من یک کلید روی بورد داره بنام unlock core چطور از اون استفاده کنم .
Last edited by aliarya; 27-05-2010 at 22:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)