تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 13 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 122

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض مبادله بزرگ یوونتوس ومیلان؛ بوفون در ازای بوریه لو

سایت گل- به گزارش نشریه توتو اسپورت، باشگاه های یوونتوس و میلان قصد دارند در تابستان دست به یک مبادله بزرگ بزنند و جیانو لوئیجی بوفون و مارکو بوریه لو را با هم معاوضه کنند.

مهاجم تیم میلان بزرگترین هدف لوئیجی دل نری در فصل نقل وانتقالات است و قصد دارد از بوفون به عنوان طعمه ای برای استخدام او استفاده کند. میلانی ها به دنبال یک دروازه بان هستند و مانند یوونتوسی ها، تما س هایی با فدریکو مارکتی، دروازه بان کالیاری داشته اند.

با این وجود یوونتوسی ها برای به خدمت گرفتن بوریه لو، ترزگه و بوفون را به میلان پیشنهاد کرده اند و قصد دارند به جای بوفون، مارکتی را به خدمت بگیرند.

در صورتی که این انتقال انجام شود، میلانی ها نیز به جاب بوریه لو، ادین ژکو یا زلاتان را را به خدمت خواهند گرفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

Italy

Serie A
    Serie A TIM

کد:
    کد:
    کد:
    Coppa Italia
    TIM Cup

کد:
    کد:
    ...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مدیر برنامه های باجو: شایعه مربیگری روبرتو در اینتر بی اساس است

ستاره سابق تیم ملی ایتالیا چند ماه قبل از تمایلش برای ورود به دنیای مربیگری گفته بود.

سایت گل - ویتوریو پیرونه، مدیر برنامه های روبرتو باجو، شایعه بازگشت ستاره سابق فوتبال ایتالیا به باشگاهی که 10 سال از آن جدا شده بود را تکذیب کرد.

باجو در ماه فوریه در مصاحبه با لارپوبلیکا از تمایلش به بازگشت به فوتبال و هدایت یک تیم به عنوان مربی گفته بود: "دوست دارم در آینده مربیگری را تجربه کنم."

پس از انتشار این مصاحبه بود بسیاری از وب سایت های شرط بندی، در مورد آینده مربیگری باجو، مسابقاتی را برگزار کردند.

اخیرا و با بالا گرفتن احتمال حضور مورینیو در رئال مادرید، شایعاتی در مورد حضور باجو در باشگاه اینتر به عنوان کمک مربی منتشر شد. اما مدیر برنامه های او این مسئله را به شدت رد کرد.

"من در مورد این موضوع چیزی برای گفتن ندارم. من همیشه روزنامه ها را می خوانم و می توانم بگویم که این اخبار در مورد روبرتو کاملا بی اساس است. خبرهای فضایی همیشه در فوتبال طرفدار زیادی دارد."

کد:
    2010/5/26
    شرط کاپلو برای رفتن به اینتر؛ 100 میلیون یورو برای خرید بازیکن

مورینیو در آستانه جدایی از اینتر قرار دارد و کاپلو گزینه اصلی موراتی برای جانشینی اوست.

سایت گل - به گزارش نشریه گاتزتا دلو اسپورت، کاپلو تنها در صورتی جای ژوزه مورینیو را در تیم اینتر خواهد گرفت که 100 میلیون یورو برای خرید بازیکن جدید در اختیار داشته باشد.

کاپلو، سرمربی سابق رئال مادرید و فعلی تیم ملی انگلیس، در صدر گزینه های جانشینی ژوزه مورینیو قرار دارد. موراتی در سال 2006 نیز به دنبال به خدمت گرفتن کاپلو بود و توافقاتی نیز میان آنها حاصل شده بود اما رسوایی کالچوپولی موجب به هم خوردن اوضاع شد.

اینتری ها اکنون در تلاش هستند تا سرمربی تیم ملی انگلیس را متقاعد کنند که پس از رقابت های جام جهانی هدایت نرآتزوری را برعهده بگیرد و فراهم کردن 100 میلیون یورو می تواند کمک زیادی به پیوستن کاپلو به این تیم بکند.

این در حالی است که موراتی امروز در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد برنامه ای برای ملاقات با مورینیو و مذاکره در مورد جدایی او ندارد.

کد:
    2010/5/26

مایکون با 26 میلیون یورو در رئال مادرید

مدیر برنامه های مایکون در گفتگو با رسانه های اسپانیایی در مورد شرایط انتقال این بازیکن به رئال صحبت کرد.

سایت گل - آنتونیو کالیندو، مدیر برنامه های داگلاس مایکون، از مسئولان باشگاه رئال مادرید خواست تا مذاکراتشان را برای به خدمت گرفتن این بازیکن آغاز کنند.

این در حالی است که او دیروز در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت موراتی و باشگاه اینتر در مورد آینده این بازیکن تصمیم گیری خواهند کرد و او احتمالا در میلان خواهد ماند.

اما یکی ازسایت های هوادران اینتر خبر داد که کالیندو به رسانه های اسپانیایی گفت رئال مادرید می تواند این بازیکن را با مبلغی بین 26-22 میلیون یورو به خدمت بگیرد.

او گفت: "اگر پرس سریع عمل کند، فکر می کنم بتواند با مبلغی بین 25 تا 30 میلیون یورو کار را تمام کند."

روزنامه مارکا روز یکشنبه به نقل از مایکون نوشته بود که او به همراه مورینیو به رئال مادرید خواهد پیوست. آخرین اخبار از اسپانیا حاکی از این است که مورینیو همچنان در میلان است و در مورد شرایط جدایی اش مذاکره می کند. نشریه آس ادعا کرد موراتی برای آزاد کردن سرمربی پرتغالی 16 میلیون یورو درخواست کرده است.

کد:
    2010/5/26

وسلی اشنایدر: در اینتر خواهم ماند

ستاره هلندی شایعات اخیر در مورد بازگشت به رئال مادرید را تکذیب کرد.

سایت گل - وسلی اشنایدر، هافبک تیم اینتر، تاکید کرد هیچ برنامه ای برای جدایی از اینتر و پیوستن دوباره به رئال مادرید ندارد.

مصاحبه این بازیکن با روزنامه هلندی "د تلگراف" شایعاتی در مورد احتمال بازگشت او به لالیگا را بر سر زبان ها انداخت. او در این مصاحبه گفته بود در صورتی که مورینیو به رئال مادرید برود، آماده بازگشت به سانتیاگو برنابئو است.

اما اشنایدر که تابستان گذشته نامهربانانه از رئال مادرید کنار گذاشته شد، این مسئله را به شدت تکذیب کرد.

او به شبکه "نوس تی وی" گفت: "من در میلان خواهم ماند. من سال فوق العاده ای در اینتر سپری کردم و سه جام به دست آوردیم. اینتر باید از قهرمانی اش دفاع کند و با حضور من این کار راحت تر خواهد بود."

اشنایدر تا سال 2013 با اینتر قرارداد دارد.

کد:
    2010/5/26

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اگه این طور بشه که عالیه.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شایعه هست! یوونتوس باید احمق باشه که همچین کاری کنه!!! مگه اینکه بوفن مشکل خاصی داشته باشه و دیگه نتونه دروازه وایسته، بخوان بندازنش به میلان!!!

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

آخه بوریلو هم مهاجمی نیست که دردی رو از یووه درمون کنه.
    به نظر منم شایعه اس

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بابا انصافا نامردیه! بوفون به خاطر یووه رفت سری بی اما حالا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فکر نمی کنم یوو همچین کاری کنه بعدشم این بوفون خیلی روو یوو تعصب داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بوفون بعد از دل پیرو کاپیتان دوم یووه است.
    بوریه لو که بازیکن نیست.

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چه دلشون خوشه این میلانی ها واسه خودشون رویا پردازی میکنن

صفحه 1 از 13 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •