سلام
دوستان نظرتون در مورد این عینک های 3 بعدی چیه
تو چندتا سایت دیدم نوشته بود با نصب یک نرم افزار تمام بازی هارو میشه 3 بعدی بازی کرد بعد تو تهران کجا میتونم بخرم اینترنتی هم نمیخوام بخرم .
سریع راهنمایی کنید .
متشکرم .
سلام
دوستان نظرتون در مورد این عینک های 3 بعدی چیه
تو چندتا سایت دیدم نوشته بود با نصب یک نرم افزار تمام بازی هارو میشه 3 بعدی بازی کرد بعد تو تهران کجا میتونم بخرم اینترنتی هم نمیخوام بخرم .
سریع راهنمایی کنید .
متشکرم .
اگر برای تلویزیون میخواید که باید تلویزیونتونم 3D باشه، که مدلهای جدید سامسونگ و LG که تبلیغشونم خیلی زیاده پشتیبانی میکنن؛ روی کامپیوتر هم که ست Nvidia هست برای تکنولوژی 3D خودش، عینکهای مقوایی هم هستن که برای حالت Passive استفاده میشن فقط ولی تلویزیونهای 3D هم Active هستن الان و کلاً عینک مقوایی نتیجه خوبی نمیده.
3D Vision
نمیدونم تا به حال به سینما سه بعدی رفتین یا نه. اولین باری که من به سینما سه بعدی رفتم تقریبا دو یا سه سال پیش در تهران بود. اونها به ما یک عینک مخصوص دادن و گفتن که باید پشت خط معینی که بر روی زمین کشیده شده بود بایستیم. بعد فیلم روی پرده به نمایش درامد. یه فیلم که بهش میگفتن ترسناک! اما واقعا برای بار اول خیلی برام جالب بود. از پشت عینک وقتی اون دایناسور (!) سرش رو به جلو میاورد دقیقا مثل این بود که از پرده اومده بیرون! طوری که در این لحظه همه تماشاچیان نیم قدم به عقب میرفتند. همینطور وقتی که دوربین میرفت زیر آب عین این بود که ماهی های درون آب دارن از بقل آدم رد میشن!
شاید کسی فکر این رو نمی کرد که روزی کامپیوتر های شخصی و خانگی هم قادر باشند فیلم ها و حتی بازی های رایانه ای رو به صورت سه بعدی پخش کنند! اما واقعیت اینه که شما فقط کافیه یه کارت از انویدیا سری 8000 یا 9000 یا سری 200 داشته باشید!
3D Vision چیست؟
3D Vision به طور خلاصه و کوتاه قابلیتی است در کارتهای گرافیک ساخت انویدیا که به واسته ی اون شما میتونید با داشتن تجهیزات مخصوص به دیدن عکسها و فیلم های سه بعدی یا بازی کردن Game های مورد علاقتون به صورت سه بعدی بنشینید.
چه کارتهایی از 3D Vision پشتیبانی میکنند ؟
کارتهایی مثل 9500GT و 8600GT و 9400GT و 8500GT برای ساپرت Game نیامده اما نگران نباشید. اگر شما از این کارتها استفاده میکنید ، باز هم میتوانید بازیها را به صورت سه بعدی اجرا کنید اما ممکنه بازی یکم کند بشه یا مجبور بشید تنظیمات رو کاهش بدید. مثلا خود من تونستم Crysis Warhead رو با 8600GT به صورت سه بعدی اجرا کنم!
تجهیزات مورد نیاز:
به طور کلی دو راهکار جهت استفاده از این قابلیت وجود دارد:
1. راهکار اول استفاده از کیت کامل انویدیا میباشد که این راهکار گران اما با کیفیت است.
2. راهکار دوم استفاده از یک عینک مخصوص قرمز - آبی میباشد که این راهکار بسیار ارزان اما کیفیتی معمولی دارد.
1
مثل اینکه منظور من رو متوجه نشدید منظورم این عینک های 7.5 هست که نوشته میشه تمام بازی ها رو 3 بعدی بازی کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان در ایران هست. راهکار اول استفاده از کیت کامل انویدیا میباشد که این راهکار گران اما با کیفیت است.
آیا کیت 3dvision توی ایران هست ؟ قیمتش چنده و از کجا میشه تهیه کرد ؟
یک جا تو در تهران برای خرید عینک سه بعدی معرفی کنید
کسی با عینک سه بعدی بازی کامپیوتر انجام داده منظورم از همون عینک هاییه که تبلیغش تواکثر سایت ها است ؟
چهار پنج روزه که از همین عینکهای ارزان قیمت (قرمز - فیروزه ای) تو یکی از سایتهای معتبر سفارش دادم ...
اگه رسید دستم همه چیز رو واستون توضیح میدم.![]()
لطفا بعد از این که بهت رسید سریع دربارش توضیح بدی چون منم خیلی دلم می خوا هد این عینک و محیط فیلم سه بعدی رو تجربه کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)