قانون تجارت الكترونيكي چگونه كاربردي مي‌شود؟
عضو كميسيون تجارت الكترونيك:
بايد از ابزار تجارت الكترونيكي در زنجيره‌ي تامين صنايع استفاده كرد
عضو كميسيون تجارت الكترونيك شوراي عالي فن‌آوري اطلاعات تاكيد كرد: استفاده از فن‌آوري‌هاي نوين مثل سيستم شناسايي با استفاده از فركانس و امواج راديويي صادرات و واردات مي‌تواند براي كشور مهم و ضروري محسوب شود.
دكتر علي صنايعي در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: براي زنجيره تامين صنايع كوچك، متوسط و بزرگ بايد از ابزارهاي تجارت الكترونيك استفاده كنيم زيرا با استفاده از اين ابزار كه در حال حاضر در صنايع مختلف كليه كشورهاي اتحاديه اروپا استفاده مي‌شود بسيار موفق خواهيم بود.
او تصريح كرد: تجارت الكترونيك يك شمشير دو لبه است كه متاسفانه اگر از آن استفاده مطلوب نكنيم از دو لبه آن ضربه خواهيم خورد و با توجه به اينكه تكنولوژي در حال پيشرفت است و از طرفي ابزار مورد نياز را نيز در اختيار داريم، بايد بين سازمان‌هاي مختلف هماهنگي ايجاد كرده و در اين زمينه قانون تجارت الكترونيكي را در اسرع وقت كاربردي كنيم.
وي افزود: هم‌چنين كشورهاي چين، آسياي جنوب شرقي، تركيه و امارات نيز به تازگي در اين زمينه و درواقع استفاده از فن‌آوري‌هاي نوين در صادرات و واردات و زنجيره تامين وارد شدند كه كشورمان نيز در شرف ورود است.
رئيس دانشگاه مجازي اصفهان در ادامه با بيان اين كه در حال حاضر بسياري از مباحث مثل امضاي الكترونيكي و يا بورس الكترونيكي حل شده و كارهايي در اين زمينه انجام شده، تصريح كرد: كارهايي در اين زمينه انجام شده اما هنوز اين موضوعات اجرايي نشده و مديريت صحيحي بر آن‌ها و تسريع در اين روند صورت نمي‌گيرد.
او تصريح كرد: بايد گفت كه بورس به‌عنوان پشتوانه صنعت محسوب مي‌شود و از نظر قدرت دادن به سيستم از نظر مالي و اقتصادي بسيار قابل توجه محسوب مي‌شود، بنابراين بايد در اين زمينه همكاري و حمايت سازمان‌هاي مرتبط مثل وزارت بازرگاني، سازمان توسعه تجارت و بخش خصوصي وجود داشته باشد.
اين استاد دانشگاه هم‌چنين از برگزاري پنجمين كنفرانس بين‌المللي تجارت الكترونيكي با هماهنگي دفتر يونسكو در پاريس خبر داد و گفت: اين كنفرانس در روزهاي 24 و 25 شهريورماه سال جاري برگزار مي‌شود كه تا به حال دو بار در تهران، يك بار در اصفهان، چهارمين آن در مالزي و پنجمين آن در پاريس برگزار خواهد شد.
رئيس دانشگاه مجازي اصفهان با بيان اين‌كه رويكرد اين كنفرانس به كشورهاي در حال توسعه و تمركز آن بر صادرات است يادآور شد: هم‌چنين در اين كنفرانس كارگاه‌هايي به سه زبان فارسي، انگليسي و فرانسه برگزار مي‌كنيم و اساتيدي از كشورهاي كره، استراليا، انگلستان و به طور كلي از 20 كشور در آن‌جا حضور خواهند داشت.