تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 41

نام تاپيک: کنکوری ۹۰در چه آزمونی شرکت کند؟

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض کنکوری ۹۰در چه آزمونی شرکت کند؟

ثبت نام آزمون ها شروع می شود.
    به نظر شما کنکوری ۹۰ در چه آزمون هایی شرکت کند؟
    در چند پستی که خواندم از بودجه بندی(اسمش همینه دیگه؟) و جامعه آماری قلم چی تعریف شده بود و از سوالات استاندارد گزینه ۲ نسبت به قلم چی.
    تقریبا همه هم آزمون های تعاونی سنجش را پیشنهاد داده بودند.

۳-فردی نظری در مورد آزمون های دیگر(مثلا گاج) دارد؟
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    این پست با اطلاعات آزمون ها به روز خواهد شد:(پست اولیه با اطلاعات ناقص از چند پست جمع آوری شده است)
    لطفا یاری برسانید
    قلم چی
    صفحه رسمی اطلاعات و ثبت نام:
    صفحه غیر رسمی انجمن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تاریخ شروع ثبت نام:شروع شده است.
    مبلغ ثبت نام:--------
    نمونه بودجه بندی:
    http://shimanaa.com/kanoon/notes.php?NoteID=6102300
    آیا امکان ثبت نام در میانه بودجه بندی وجود دارد؟:بله
    مزایا:
    ۱-جامعه آماری بالا(تعداد:۱-تجربی:۴۹۰۰۰ نفر ۲-ریاضی فیزیک:۴۸۰۰۰-انسانی:۲۲۰۰۰)
    ۲-بودجه بندی فوق العاده
    ۳-به شما امکان انتخاب دقیق تر در تعیین رشته دانشگاه آزاد می دهد
    معایب:
    ۱-سوالات غیر استاندارد(در بعضی مواقع)
    ۲-اگر از برنامه عقب بمانید٬ تا فروردین عقب خواهید ماند و دل زده خواهید شد
    ۳-قیمت کمی بالا
    گزینه ۲:
    کد:
    آخرین مهلت ثبت نام:۲۷ خرداد
    مبلغ ثبت نام:۹۰ هزار تومان
    نمونه بودجه بندی:(به صورت حدودی)
    http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=1353
    آیا امکان ثبت نام در میانه بودجه بندی وجود دارد؟:--------
    مزایا:
    ۱-سوالات استاندارد
    ۲-جزوه های خوب
    معایب:
    ۱-جامعه آماری واقا کمتر نسبت به قلم چی
    مبتکران:
    نظر کاربران:دارای سوالات اختصاصی سخت و سوالات عمومی آسان
    کد:
    تاریخ شروع ثبت نام:-----
    مبلغ ثبت نام:--------
    تعداد آزمون:۱۲(پیش دانشگاهی)
    نمونه بودجه بندی:
    کد:
    آیا امکان ثبت نام در میانه بودجه بندی وجود دارد؟:------
    مزایا:

معایب:

گاج:
    کد:
    مبلغ ثبت نام:هر آزمون ۱۰۰۰۰-مبلغ کل ۱۸۰۰۰۰(پیش دانشگاهی)
    تعداد آزمون:۱۸(پیش دانشگاهی)
    نمونه بودجه بندی:
    کد:
    مزایا:
    ۱-سوالات فیزیک عالی
    معایب:
    ۲-سوالات با سختی نامتوازن(برای مثال در یک مورد با شیمی ۳۰٪ تراز ۷۵۰۰ کسب شده)
    مرآت:
    کد:
    مبلغ ثبت نام:-----------
    تعداد آزمون:-------
    نمونه بودجه بندی:

مزایا:
    ۱-سوالات عالی
    ۲-امکان ثبت نام برای آزمون اینترنت وجود دارد
    معایب:
    ۱-فقط با مدارس قرارداد می بندد برای قرارداد تکی باید بسیار تلاش کنید(اگر بشود)
    ================================================== ==================================================
    ================================================== ================================================
    ================================================== ==============================================
    ================================================== ===========================================
    ================================================== ========================================
    لیست تاپیک های مرتبط:
    « گام اول » شرکت می کنید؟؟؟ - ویژه کنکوریای 90 !:
    کد:
    کدام برگزار کننده ی آزمون های آزمایشی از همه بهتر هستند؟ :
    کد:
    علوی vs. قلم‌چی:
    کد:
    برای یه دانش آموز سال سوم دبیرستان کدوم ازمون رو بهتر میدونید؟ :
    کد:
    نظر سنجی گزینه 2 :
    کد:
    راهنمایی در مورد آزمون های گاج :
    کد:
    کانون یا گزینه 2 :
    کد:

Last edited by shah abas; 13-06-2010 at 22:43.

2. 5 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    به نظر من و تجربه ای که تو این 2 سال داشتم برنامه قلم چی از همه بهتره مخصوصاً اگه فارغ التحصیل باشی،ولی آزموناشو زیاد قبول ندارم ،سئالاش زیاد استاندارد نیست معمولاً یا خیلی سخته یا آسون
    سنجش هم خوبه،ولی سوالای اونم استاندارد نیست!!!!
    پس نتیجه میگیریم همون قلم چی بهتره + 3 تا جامع سنجش

تاریخ شروع ثبت نام:از همین الان شروع شده،اگه دانش آموزی که بهتره تابستونم شرکت کنی
    مبلغ ثبت نام:اگه از مهر ثبت نام کنی بالای 180 هزار اگه از تابستون که احتمالاً میره بالای 200 هزار تومان
    نمونه بودجه بندی:رشتت چیه؟!؟!بگو تا برنا مه راهبردیشو واست بزارم
    آیا امکان ثبت نام در میانه بودجه بندی وجود دارد؟:بله کاملاً،اگه 5 شنبه ثبت نام کنی فرداش میتونی آزمون بدی!!!!!
    مزایا:
    ۱-جامعه آماری بالا(تعداد:واسه تجربی که میدونم حدود50000نفر)
    ۲-بودجه بندی فوق العاده

4. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

پيش فرض

سلام!
    من ميگم قلمچي از همه بهتره!
    من خودم توي گزينه 2 و قلمچي و سنجش شرکت کردم و باور کن هيچ کدوم به اندازه ي قلمچي خوب نبود! گرچه! گزينه ي 2 در تابستون جزوه هاي خوبي داد که من واقعا مديونم بهشون! ولي در کل آزموناشونو بيش از حد سخت ميگيرن! و خيلي از مسائل هم رعايت نميشه در آزموناشون! سنجش هم 3 تا جامعش خوبه! گرچه آسونه ولي خوبه! ولي در کل قلمچي هم سوالاش استاندارده و هم جامعه آماريه خوبي داره و هم خدمات بيشتري ارائه ميده! باور کن من الان دو ماهي هست که ميبينم تماميه چيزايي که براي يه کنکور موفق نيازه رو توي قلمچي جمع کردن!
    گاج هم که ..... اگه آزموناش خوب بود ، واسه آزموناش جايزه نميذاشتن!
    مبتکران هم ..... سوالاي اختصاصيش سخت! عموميش کشک!
    تازشم ! قلمچي 24 تا آزمون ميده و اين خودش ديگه آخرشه! به شرطي که آزموناشو هدر ندي! يعني بعد از هر آزمون بشيني و نکاتش رو مشخص کني و از نظر من سوالايي که فکر ميکني تکرار ميشه و نکته هاي تاپ سوالا رو توي يه دفترچه ي کوچيک بنويسي! فقط جوري توي اين دفترچه بنويسي که بتوني مطالب رو موقع مرور پيدا کني! يعني رياضي رو با شيمي قاطي ننويسي! از نظر من نکاتي که توي سوالات آزمون ها گنجونده شده و توي کنکور سراسري حتما مياد ، و توي کتاب درسي به زور ميشه پيداشون کرد ، رو اگه جمع بکني ، واسه خودش يه کتاب ميشه که حتما نيازه توست! مثلا!

اگه a > 0 اونوقت a+(1/a) > 2

خب ، اين توي تمريناي کتاب درسي به صورت يه اثبات اومده و در آزمونا عينا ازش استفاده ميشه!
    توي عربي که نظر من اينه که درس عربي رو بايد تو نکات آزمونا ياد گرفت!
    موفق باشي!

6. این کاربر از CSNH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid-kakero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

کانون آزموناش بهتر واستاندارد تره.البته مشاوراش بگیرنگیر دارن.یکی من که خیلی بد بود.

8. این کاربر از Hamid-kakero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به روز شد.
    نظرتون در مورد ثبت نام در هر دو همزمان چطوریه؟ اختلال یا همپوشانی(!) به وجود می آید؟
    ================================================== ============
    بعد این که صرف جایزه گزاشتن گاج دلیل بر بد بودنش نیست. ممکنه بخواد جامعه آماری بالا رود
    Last edited by shah abas; 27-05-2010 at 11:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من امسال که سوم بودم،گاج شرکت کردم. توصیه میکنم اصلا و اصلا و اصلا گاج نری! هزینه هر آزمون 10.5هزارتومان بودجه بندیش واقعا مزخرفه! مثلا ما فصل 3 فیزیک بودیم،باید میرفتیم فصل 5 آزمون میدادیم! بعضی سوالاش هم خارج از حد استاندارد بود مثل شیمی. مثلا من 30% ترازم میشد 7500 !! مزایا: سوالات فیزیک واقعا عالی!

11. این کاربر از behnamrizi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من امسال که سوم بودم،گاج شرکت کردم. توصیه میکنم اصلا و اصلا و اصلا گاج نری! هزینه هر آزمون 10.5هزارتومان بودجه بندیش واقعا مزخرفه! مثلا ما فصل 3 فیزیک بودیم،باید میرفتیم فصل 5 آزمون میدادیم! بعضی سوالاش هم خارج از حد استاندارد بود مثل شیمی. مثلا من 30% ترازم میشد 7500 !! مزایا: سوالات فیزیک واقعا عالی!
    منم گاج بودم !... به نظرم سوالاش به جز شیمی ، خیلی استاندارد هست ... بهتر از قلم چی هست که سوالا رو از کتاباش میده !

شیمی که ترم اول از استوکیومتری یه 3 تا سوال داده بودن ، من مشابه اونا رو تو مقدماتی المپیاد شیمی دیدم !! .. البته فقط استوکیومتری رو در این حد میده !

در مورد بودجه بندی هم یه بودجه بندی آرمانی گذاشته بود ... یعنی واقعا باید رو این اساس ما کتاب رو بخونیم و معلم ها سرعتشون کمه ! ... اگر دقت کرده باشی تو بودجه بندی کانون تا فروردین اروم پیش میره ... و تو 2 تا آزمون آخری که گرفت یه دفعه ای فصل 4 و 5 رسید !!! ... که درسته تو همه مدرسه ها اینطوری هست ولی برنامه گاج در اصل برنامه ای هست که باید انجام بشه !!!

+ قیمت هر آزمون 9500 هست !

+ گاج خیلی با کلاس کار میکنه !

+ من سال بعد گاج نمیرم ! ...

13. 2 کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

به نظر من دو ملاک وجود داره:
    1- آزمون های استاندارد
    2- جامعه آماری بالا

چون هر دو لازمه و می شه گفت هر دو در یک آزمون به طور کامل جمع نشده، من برنامم اینه که گزینه دو برم به خاطر سوالاش. و درسته جامعه آماریش خیلی زیاد نیست ( برای ریاضی حدودا 25000 نفر ) ولی تقریبا قابل قبوله و مهمترین چیز درصد هاییه که کسب می کنی. برای اینکه رتبه ات رو بسنجی و خودت رو تو جامعه آماری بزرگی آزمایش کنی تو چهار پنج مرحله سنجش می تونی شرکت کنی که با اینکار هم سوالات استاندارد رو دیدی هم رتبه ات رو تخمین زدی. جزوه های گزینه دو که بعد هر آزمون بهت می دن که جای خودش را دارد و در طرح های خاص دی وی دی آموزشی هم که داره. کلا نظر من اینه.
    با این حال. به نظر من در دو موسسه شرکت کردن بهترین راهه. همین

15. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

اگه بخوایم جامعه ی آماری رو بررسی کنیم بی شک قلم چی بالاترین جامعه ی آماری رو داره.
    در مورد گاج یه نکته ای که هست اینه که سوالاتش تو 70 درصد موارد غیراستاندارده و بیشتر دانش آموز رو اذیت می کنه.
    آزومن های مرآت واقعن خوب اند.جامعه ی آماری اش در مقایسه با خیلی از آزمونا پایینه اما مسئله اینه که بهترین مدارس که آوازه ی قبولی هاشون خیلی جاها پیچیده دارن مرآت شرکت می کنن.مثلن آزمونی که واسه جمع بندی پیش 1 گذاشته بود واقعن عالی بود.ولی بدی اش اینه که مرآت بصورت تکی ثبت نام نمیکنه با مدارس قرارداد می بنده.فکر کنم اگه صحبت بکنید و برید و بیاید بزارن همراه با دانش آموزای یه مدرسه دیگه آزمون بدید اما دردسر داره.
    آزمون گاما هم بد نیست.سوالات اختصاصی اش تو سطح خوبی هستن.سوالات شیمی اش هم خیلی به سوالات کنکور نزدیک و شبیه ِ.
    گزینه ی دو جزوه های خوبی داره برنامه اش هم تقریبن طوریه که میتونی عقب موندگی هات رو جبران کنی و اگه ازش عقب بمونی باز می تونی برسی.(برخلاف قلم چی)سوالات اختصاصی اشخیلی خوبه.به قول یکی از بچه های خوب کلاس عرق دانش آموز رو در میاره.
    البته این هم کار بدی نیست که تو یکی از آزمون های قلم چی یا گزینه ی 2 ثبت نام کنید و بعد برید آرشیو سوالات گاما رو از دفترشون یا هرجور دیگه گیر بیارید و کار کنید.واسه مرآت هم می تونید برید سایتش ثبت نام کنید که اینترنتی آزمون بدید و با بچه هایی که سال های پیش این آزمون رو دادن مقایسه بشید.(که البته ممکنه بین اونا رتبه ی خوبی نداشته باشید اما بین کنکوری های 90 رتبه ی قابل قبولی کسب بکنید یا برعکس).
    راستی آزمون های مبتکران هم هست اما من پیشنهاد نمیکنم.بیشتر گزینه ها براساس بی دقتی دانش آموز طرح شدن.حرص آدم رو درمیارن.ما واسه جمع بندی پیش 1 شرکت کردیم.بعد آزمون هیچی گیرم نیومده بود .از لحاظ روحی آدم رو اذیت میکنه.با قلم چی میتونی به مرور بی دقتی هات رو رفع کنی و تمرکزت بیشتر بشه اما با مبتکران هر جلسه با یه بی دقتی بدتر حالت گرفته میشه.نرید آقا جان واسه خودتون میگم.سوالاتش خیلی فوق العاده نیست.اگه شرکت نکنید چیزی از دست ندادید.
    من یه چیز دیگه هم بگم واسه تهرانی ها: ما در طول سال یه آزمونی میدادیم به اسم شهر تهران که فقط بچه های تهرانی آزمون میدادن.من توصیه ی اکید میکنم که اگه چنین آزمونی برگزار شد تو مدرسه تون بپیچونید و نرید.سوالاتش آبکب و مزخرف اند و بدتر از همه کلی اشکال داره سوالاش کلیدشون رو هم به بدترین شکل ممکن می نویسن.در عوض آزمونیه که وقتی سرش هستید ازتون انرژی میگیره آخرش هم با دیدن نتیجه و کلید، آه از نهادتون بلند میشه.البته تشویق و جایزه و تقدیرنامه هم میدن اگه خوب آزمون بدی اما به اذیت شدنش اصلن نمی ارزه.معمولن هم برنامه اش با قلم چی خیلی خیلی فرق داره(از نظر زوج درسا)خلاصه به جای اون چند ساعتی که میخواید برید سر آزمون بمونید خونه بی هیچ عذاب وجدانی درسای برنامه ی خودتون رو بخونید و نگران نباشد که ابدن هیچ چیزی رو از دست ندادید.

17. این کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

ای بابا یادم رفت بگم.من خودم توصیه میکنم که قلم چی شرکت کنید.ما آزمونای تابستونش رو ندادیم و نمیدونم چطوری بود ولی در طول سال خدا وکیلی خیلی خیلی عالی بودن.من اگه قرار بود دوباره برای کنکور بخونم و تو آزمونی شرکت کنم حتمن تو قلم چی ثبت نام میکردم و آرشیو بقیه آزمونا رو گیر میاوردم.
    راستی 3 تا سنجش آخر هم بدیهیه که باید شرکت کنید.ولی چون یکی اش تو فروردینه و ممکنه تا اون موقع نرسید جمع بندی کنید میتونید بی خیال اولیش بشید.
    ...
    من یه توصیه دیگه هم دارم.ببینید بعد از اینکه امتحانای خرداد و دادید اون زمانی که دارید استراحت میکنید تا شروع کنید به درس خوندن.(بهترین زمان هفته ی دوم تیره) برید تو سایت های مختلف راجع به هرچی که نمیدونید از کنکور مطلب بخونید.گفتگو ها رو بخونید.توصیه ها رو بخونید.و کلن با یه زمینه ی اطلاعاتی خوب برید سراغش.اینجا یه تاپیکی هست که توش بچه ها کتابایی که میخوندن معرفی کردن.برید اون تاپیک رو بخونید و ببینید چه کتابی خوبه و کدوم رو دارید و کدوم رو ندارید و خلاصه یه لیست کامل و خوب از کتابا دربیارین.لازم هم نیست وقتی لیست کردید اینا رو برید و همشون رو بخرید.تابستون کتابای پایه رو بخرید و کار کنید.(منظورم این نیست که تابستون باید پایه رو تموم کنید ها.منظورم اینه که اون موقع بیشتر وقتتون رو باید پایه بخونید) با شروع سال کتابای پیش 1 رو بخرید و بعد امتحانای دی هم پیش2.جمع بندی ها رو هم تو عید.

19. این کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •