تمام سوالات در ویبی 2008 هست .
الف - چرا من کد زیر رو در ویبی 2008 اجرا میکنم خطا میده:
خطا :PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Me.Text = "2"
EndSub
PrivateSub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
Button1_Click()
EndSub
یک Msgbox باز میشه و :
---------------------------
Microsoft Visual Basic 2008 Express Edition
Visual Studio cannot start debugging because the debug target 'C:\Documents and Settings\Se7en\Local Settings\Application Data\Temporary
Projects\WindowsApplication1\bin\Debug\WindowsAppl ication1.exe' is missing. Please build the project and retry, or set the OutputPath and
AssemblyName properties appropriately to point at the correct location for the target assembly.
OK
و در قسمت Error List :
Error 1 Argument not specified for parameter 'e' of 'Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As System.EventArgs)'. C:\Documents and
Settings\Se7en\Local Settings\Application Data\Temporary Projects\WindowsApplication1\Form1.vb 9 9 WindowsApplication1
و
Error 2 Argument not specified for parameter 'sender' of 'Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As System.EventArgs)'. C:\Documents
and Settings\Se7en\Local Settings\Application Data\Temporary Projects\WindowsApplication1\Form1.vb 9 9 WindowsApplication1
1- معادل کد ویبی6 زیر در ویبی 2008 :
Private Type Test
XX As Double
YY As Double
End Type
2- ما در کلاس های ویبی6 این دستور رو داشتیم . در ویبی 2008 به جای اون از چی استفاده میشه
Private Sub Class_Initialize()
End Sub
3- در ساخت کامپوننت میخوام کاری کنم که وقتی دستور زیر رو نوشتیم 4 مقدار دیده بشه :
ComponentName.Level
یعنی وقتی دستور بالا رو نوشتیم و بعدش نقطه زدیم دوباره یه منو باز بشه که 4 تا زیر مجموعه به نام های Level1 ,Level2,Level3,Level4 رو داشته
باشه.
مثلا وقتی دستور زیر رو مینویسم
Date.Today
وقتی یه نقطه بزنیم بازم چند گزینه وجود داره. میخوام در ساخت کامپوننتم یه چنین چیزی رو درست کنم.
اگه میشه کدی رو بذارید مربوط به ویبی 2008 نه توی C .
4 - در وی بی 2008 چه طور میشه اعداد تصادفی بین 0 تا 6 رو ایجاد کرد با ویزگی های زیر :
وقتی که روی دکمه کلیک کردیم و مثلا عدد 4 رو تولید کرد . سپس روی دکمه دوباره کلیک میکنیم . دیگه همون عدد 4 نیاد و یه عدد دیگه بیاد یا اینکه اگه
دوبار یه عدد پشت سر هم تولید شد برای بار دوم عدد رو رد کنه و یه عدد دیگه تولید کنه .
فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشده اید .
کد زیر رو در فرمتون قرار بدید و همین طور یک ListBox با 6 یا 7 مقدار . این کد عددی رو ایجاد میکنه و اگه 5 باشه خانه پنجم از لیست باکس رو انتخاب
میکنه و اگه تکراری باشه باز هم خانه انتخاب شده در لیست باکس همان مقدار قبلی باقی می مونه . برای رفع این مشکل چه کار باید کرد.
Dim rnd As New Random
Dim I As Integer = -1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim C As Integer = rnd.Next(0, 7)
If I <> C Then
Label1.Text = C.ToString()
I = C
ListBox1.SelectedIndex = Label1.Text
End If
5 - چه طور میشه کاری کرد که وقتی روی LinkLabel کلیک می کنیم . پنجره اینترنت باز بشه و به آدرسی که ما مشخص میکنیم بره ؟
6 - چه طوری می تونیم یه فایل فلش رو روی فرم قرار بدیم . و اینکه اگه سیستمی فلش نداشت مشکلی در اجرا پیش نیاد. و خطا نده.
7 - من در ویبی 2008 یه Function دارم که خط اول درون فانکشن کد زیر است :
If PicturePath Is Nothing Then Exit Function
که زیر Exit Function یک خط سبز کشیده شده و به نظر میاد Error مربوط به اون باشه که خطایی را که در Error List میده :
Function 'Change' doesn't return a value on all code paths. A null reference exception could occur at run time when the result is used
به خاطر این خطا هرکاری که میکنم اعمال نمیشه و اول باید این خطا رو برطرف کنم. مشکل از کجاست ؟ چه جوری برطرف می شه ؟
8- چه جوری میتونم فاصله دوتا ساعت رو باهم به دست به آورم . مثلا:
از ساعت 17:01 شب تا ساعت 7:11 فردا چند ساعت طول میکشد . که جواب میشه : 14:10
و اینکه چه جوری میشه ساعت 05:53:29 رو به ساعت 05:53 تبدیل کرد .
9- چه جوری میتونیم بفهمیم که چندمین خونه ی یک Listview رو انتخاب کردیم . مثل مقداری رو که خاصیت Listindex یک لیست باکس میده.
و اینکه چه طوری میتونیم مقدار ردیف سوم از سطر دوم یک Listview رو تغییر داد.
میدونم خیلی زیاد شد ولی خیلی فوری . تورو به خدا کمکم کنید.