سلام . بازم من ( ديگه فكر كنم حداقل يه بار هم كه شده گرفتار پست هاي من شدين !) . چكار كنم آخه زورم مياد يه مشت (ويرايش شد =< آدم هاي بد! ) كلاه سرم بذارن (البته جسارت نشه اينا فقط يه مشتن بقيه شون خودي ان). طي چند روز آينده سيستمو ميگيرم همه از شرم خلاص ميشين . با اطلاعاتي كه تواين مدت كسب كردم احتمالا AMD بگيرم . البته نه بخاطر اينكه پچه هاي اينجا اكثرا اي ام دي هستن بلكه فكر كنم بيشتر به كارم مياد . خلاصه اينكه بخاطر همون قضيهء آدم بدها تصميم گرفتم خودم قطعاتو اسمبل كنم اما از طرفي چون تجربهء كافي ندارم مي ترسم بزنم سي پي يو يا مادربرد رو بسوزونم . مسلما نكات زيادي در رابطه با اسمبل وجود داره ( كه خودمم برخي رو در همين سايت آوردم ) ولي من تنها چند نكتهء خاص رو مي خوام بيشتر بدونم . لطفا اگه مي دونين راهنماييم كنين . اگه حوصله ندارين جواب بدين حداقل يه رفرنس بدين بعدا از خجالتتون در ميام . خيلي ممنونم .
1- پاور : احتمالاasus A8N-E و AMD 3000 ميگيرم با يه سي دي رام و رم 512 و مانيتور crt 68واتflat. پاور 400 كافيه ؟ اگه كم باشه امكان داره چيزي رو بسوزونه (لطفا جواب اينو بگين ) ؟ چه مارك هايي خوبن بجز گرين ؟
2- CPU : واسه نصب cpu چه نكته اي رو مهم ميدونين (جواب اين برام از همه مهم تره)؟ در مورد خمير گرمايي هم لطفا بگين(هيچي نميدونم) .
3- FAN : از اونجا كه اي ام دي ميگيرم فن خودش خوبه يا بايد عوض كنم ؟
قول ميدم بعد از خريد سيستم نتيجهء تستش رو به اطلاع دوستاني كه راهنماييم كردن برسونم .

جواب بصورت نقل قول

(من اسلات هاي رمش رو ديدم اينطور فهميدم
)بابا اينا واقعا خداي كامپيوترن.راستي اونايي كه نديدن بگم 10 تا اسلات رم داشت وخازنا كه مثل يه لشگر صف كشيده بودن.من كه قاطي كردم
يه ادمين خيلي مهربون داره كه تا نبيني نداني