سلام . بازم من ( ديگه فكر كنم حداقل يه بار هم كه شده گرفتار پست هاي من شدين !) . چكار كنم آخه زورم مياد يه مشت (ويرايش شد =< آدم هاي بد! ) كلاه سرم بذارن (البته جسارت نشه اينا فقط يه مشتن بقيه شون خودي ان). طي چند روز آينده سيستمو ميگيرم همه از شرم خلاص ميشين . با اطلاعاتي كه تواين مدت كسب كردم احتمالا AMD بگيرم . البته نه بخاطر اينكه پچه هاي اينجا اكثرا اي ام دي هستن بلكه فكر كنم بيشتر به كارم مياد . خلاصه اينكه بخاطر همون قضيهء آدم بدها تصميم گرفتم خودم قطعاتو اسمبل كنم اما از طرفي چون تجربهء كافي ندارم مي ترسم بزنم سي پي يو يا مادربرد رو بسوزونم . مسلما نكات زيادي در رابطه با اسمبل وجود داره ( كه خودمم برخي رو در همين سايت آوردم ) ولي من تنها چند نكتهء خاص رو مي خوام بيشتر بدونم . لطفا اگه مي دونين راهنماييم كنين . اگه حوصله ندارين جواب بدين حداقل يه رفرنس بدين بعدا از خجالتتون در ميام . خيلي ممنونم .
1- پاور : احتمالاasus A8N-E و AMD 3000 ميگيرم با يه سي دي رام و رم 512 و مانيتور crt 68واتflat. پاور 400 كافيه ؟ اگه كم باشه امكان داره چيزي رو بسوزونه (لطفا جواب اينو بگين ) ؟ چه مارك هايي خوبن بجز گرين ؟
2- CPU : واسه نصب cpu چه نكته اي رو مهم ميدونين (جواب اين برام از همه مهم تره)؟ در مورد خمير گرمايي هم لطفا بگين(هيچي نميدونم) .
3- FAN : از اونجا كه اي ام دي ميگيرم فن خودش خوبه يا بايد عوض كنم ؟
قول ميدم بعد از خريد سيستم نتيجهء تستش رو به اطلاع دوستاني كه راهنماييم كردن برسونم .