سلام برای بیشتر کردن امنیت مودم وایرلسم چی کار کنم آخه با یه بنده خدایی افتادم رو لج گفتم اگه تونستی که -- کن وایرلسمو البته keyبراش تعریف کردم و مک آدرس هم تعریف کردم اما حالا میترسم بتونه -- کنه اگه میشه کمکم کنید که کم نیارم
سلام برای بیشتر کردن امنیت مودم وایرلسم چی کار کنم آخه با یه بنده خدایی افتادم رو لج گفتم اگه تونستی که -- کن وایرلسمو البته keyبراش تعریف کردم و مک آدرس هم تعریف کردم اما حالا میترسم بتونه -- کنه اگه میشه کمکم کنید که کم نیارم
دوست عزیز به نظر من از سکیوریتی x1. استفاده کن که کلی توضیحات و مواد لازم نیاز دارهاز certificate استفاده میکنه.
اون کلیدی که شما تعریف کردی رو میشه در اورد(البته خودم بلد نیستم)ولی در کل با مجود ه ک ر های حرفه ای هیچ امنیت 100% وجود نداره![]()
براتون یه فایل pdf آپلود کردم که تو همین زمینه صحبت کرده..
موفق باشین...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين موضوع كه شما فرموديد رو من اصلا متوجه نشدم
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
از زحمتي كه كشيديد ممنون كه آپلود كرديد اما اين با چيزي كه من ميخواستم يه كمي متفاوت هست البته حالا برم خونه و كامل pdf رو بازش ميكنم و مطالعه مي كنم همين جوري يه نگاهي انداختم انگار به دردم نخوره اما ممنون كه آپلود كردي
دوست عزیز برای استفاده از x1. ، نیاز به
ویندوز 2003
Radius
(certificate authority)CA
اکسس پوینتی که , radus authentication رو ساپورت کنه دارید!
با کلی کانفیگ!
بیخیال لجبازی شو
بزار روی wpa-psk این خیلی بهتر از shared key میباشد
خوب آخه گله این تنظیمات که گفتی wpa-psk که خودش هست البته این مودم روتر هم هست که احتمالا امنیت رو چند برابر میکنه اما واقعا باید تاسف خورد که این دوستان و ما نمیتونیم برا یه شبکه وایرلس امنیت قابل قبولی رو اجرا کنیم
نه اینطور نیستالبته این مودم روتر هم هست که احتمالا امنیت رو چند برابر میکنه
فکر کردم shared-key ست کردیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
x1. امنیت خوبی دارهاین دوستان و ما نمیتونیم برا یه شبکه وایرلس امنیت قابل قبولی رو اجرا کنیم
ولی گفتم دنگ و فنگش زیاده![]()
Last edited by moosavi.sm89; 28-05-2010 at 12:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)