تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: در خواست کمک اورکلاک Amd 5600

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض در خواست کمک اورکلاک Amd 5600

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید.اطلاعات سیستمم ایناست.من تا این حد به کمک همین سایت ارزشمند اور کردم آیا ضرر نداره؟ چقدر عمر قطعات رو کم میکنه؟ کم یا زیاد؟ چه جوری بهترین مقدار ولتاژ رو به cpu اعمال کنم؟ حالت auto خوبه؟ بی نهایت سپاسگذارم.
    main:asus m2ne
    cpu amd athlonx2 5600 : 3178mhz(13% OC)
    ram patriot 2*1gig 800mhz : 904mhz(13% OC)
    cpu cooler tuniq tower 120

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام

اینکه چقدر میشه اورش کرد کاملا به دمای پردازنده مربوط میشه و تا وقتی که دماش در فول لود از مرز 70 درجه عبور نکنه مشکلی نیست

شماه بهتر هست که یک تست 30 دقیقه ای با PRIME95 بگیرید و همینطور دمای پردازنده را هم با یک نرم افزار مانیتورینگ مثل CPUID HW MONITOR کنترل کنید

ضمنا شما فرکانس رمها را هم بالا بردی که من حدس میزنم که باعث افزایش تایمینگ و نا پایداری سیستم بشه و دست شما را در اورکلاک می بنده

سعی کن فرکانسشون را با کاهش ضریب رمها در بایاس زیر 800 نگه داری و اگر هنوز دمای پردازنده شما را محدود نکرده باز هم پردازنده را اورکلاک کنی

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام

اینکه چقدر میشه اورش کرد کاملا به دمای پردازنده مربوط میشه و تا وقتی که دماش در فول لود از مرز 70 درجه عبور نکنه مشکلی نیست

شماه بهتر هست که یک تست 30 دقیقه ای با PRIME95 بگیرید و همینطور دمای پردازنده را هم با یک نرم افزار مانیتورینگ مثل CPUID HW MONITOR کنترل کنید

ضمنا شما فرکانس رمها را هم بالا بردی که من حدس میزنم که باعث افزایش تایمینگ و نا پایداری سیستم بشه و دست شما را در اورکلاک می بنده

سعی کن فرکانسشون را با کاهش ضریب رمها در بایاس زیر 800 نگه داری و اگر هنوز دمای پردازنده شما را محدود نکرده باز هم پردازنده را اورکلاک کنی
    با نرم افزار orthos حدود یک ساعت تست کردم ارور نداد و با استفاده از HW MONITOR دما بین 57تا59 بود.
    فرکانس رم ها رو کم کنم تاثیر زیادی تو سرعت داره.همزمان با اورکلاک رم تامینگ رو روی 6-6-6-16-21 گذاشتم الان خوبه.فقط اینکه میترسم با افزایش fsb به مادربرد صدمه برسونم.درسته؟ یک سوال دیگه.برای رسیدن به فرکانس 3200 شما mp14x * fsb 229 رو پیشنهاد میکنید یا mp13x * fsb 246 چه فرقی در سرعت و پاداری سیستم دارن؟
    سپاسگذارم از توجه شما

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ببینید شما هنوز از لحاظ دمایی محدودیت نداری یعنی هنوز برای او.رکلاک جا داری

تنها عامل محدود کننده برای شما همون فرکانس رمها هست

شما فرکانس رمها را دستی بذار روی 667 و بعد فرکانس پردازنده را باز هم بالاتر ببر.ضمنا از لحاظ مادربرد هم مشکلی پیش نمی آد

البته من 229X14 را بیشتر ترجیح میدم

ضمنا نیم نگاهی هم به فرکانس و ضریب HT داشته باش که از 1000 بالاتر نره

پس در حالت 229X14 ضریب HT را هم از 5 بذار روی X4

فکر می کنم تا 3.4 و نهایت 3.6 برای اورکلاک جا داشته باشی

شما اول روی فرکانس پردازنده تمرکز کن بعدش میشه سر فرصت روی فرکانس رمها مانور داد(از طریق SD RAM MULTIPLIER و ..)

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

ببینید شما هنوز از لحاظ دمایی محدودیت نداری یعنی هنوز برای او.رکلاک جا داری

تنها عامل محدود کننده برای شما همون فرکانس رمها هست

شما فرکانس رمها را دستی بذار روی 667 و بعد فرکانس پردازنده را باز هم بالاتر ببر.ضمنا از لحاظ مادربرد هم مشکلی پیش نمی آد

البته من 229X14 را بیشتر ترجیح میدم

ضمنا نیم نگاهی هم به فرکانس و ضریب HT داشته باش که از 1000 بالاتر نره

پس در حالت 229X14 ضریب HT را هم از 5 بذار روی X4

فکر می کنم تا 3.4 و نهایت 3.6 برای اورکلاک جا داشته باشی

شما اول روی فرکانس پردازنده تمرکز کن بعدش میشه سر فرصت روی فرکانس رمها مانور داد(از طریق SD RAM MULTIPLIER و ..)
    باس رمها رو کم کردم.ht هم 4x گذاشتم.به فرکانس 3300 میرسم سیستم بالا میاد ولی نرم افزار orthos ارور میده.
    ولتاژ رو تا چه حد میتونم بالا ببرم که ارور نده؟ یا ارور دلیل دیگه ای داره؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اون ارور بخاطر ناپایدار بودن پردازنده هست و من فکر می کنم که شما تا به حال به پردازنده ولتاژ ندادی

شما ولتاژ VCORE را 0.08 تا 0.1 زیاد کنید(البته اگر تا حالا زیاد نکردی)

فکر می کنم ولتاژ پایه این پردازنده 1.3 باشه (البته حدس میزنم) شما برای من سه تا شات از تبهای پردازنده و مموری و SPD برنامه CPU-Z هم بذار

با این افزایش ولتاژ پردازنده پایدار میشه و مشکل شما که در تست پایداری ارور میده کاملا حل میشه

ضمنا حتما گزینه AMD COOL N QUIET را از درون بایاس غیر فعال کنید
    Last edited by ess_1362; 26-05-2010 at 11:08.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

اون ارور بخاطر ناپایدار بودن پردازنده هست و من فکر می کنم که شما تا به حال به پردازنده ولتاژ ندادی

شما ولتاژ VCORE را 0.08 تا 0.1 زیاد کنید(البته اگر تا حالا زیاد نکردی)

فکر می کنم ولتاژ پایه این پردازنده 1.3 باشه (البته حدس میزنم) شما برای من سه تا شات از تبهای پردازنده و مموری و SPD برنامه CPU-Z هم بذار

با این افزایش ولتاژ پردازنده پایدار میشه و مشکل شما که در تست پایداری ارور میده کاملا حل میشه

ضمنا حتما گزینه AMD COOL N QUIET را از درون بایاس غیر فعال کنید
    ولتاژ رو از 1.35تا 1.42 زیاد کردم.مرحله به مرحله زیاد کردم و تست کردم تا 3200 خوبه ازونجا به بعد ارور میده.در ضمن با نرم افزار sisoft dandra قسمت memory bandwith رو تست کردم برای حالت 350mhz پهنای باند 7.5Gb/s بود ولی در حالت 450mhz نزدیک 9Gb/s بود.به نظر شما بهتره به فرکانس 3200 اکتفا کنم و با ram 450mhz بسازم یا افزایش فرکانس cpu بیش از 3200 و همزمان پایین آوردن باس رم؟ در ضمن من از خود مادر بورد ولتاژ رو به 1.40 رسوندم که cpu-z چیز دیگه ای رو نشون میده! ببخشید انقدر توضیح میدم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

در شات اولی که گذاشتی باز هم فرکانس رم شما بالاست و باید کمش کنی

ولی در شات بعدی عامل محدود کننده که فرکانس رمها هست خوبه

به نظر من شما یکم دیگه ولتاژ VCORE را زیاد کنید و به حدود 1.48 برسونید و دوباره تست کنید ببینید می تونید در فرکانس بالاتر از 3.2 پایدارش کنید یا نه؟

9. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

در شات اولی که گذاشتی باز هم فرکانس رم شما بالاست و باید کمش کنی

ولی در شات بعدی عامل محدود کننده که فرکانس رمها هست خوبه

به نظر من شما یکم دیگه ولتاژ VCORE را زیاد کنید و به حدود 1.48 برسونید و دوباره تست کنید ببینید می تونید در فرکانس بالاتر از 3.2 پایدارش کنید یا نه؟
    هدف من از اورکلاک افزایش سرعت در گیم میباشد.غیر از بازی GTA IV در هیچ بازی فریم بالاتر حس نکردم(اونم نه زیاد).با دو بنچمارک از بازیهای farcry2 و street fighter4 فریم ریت رو تست کردم با کمال تعجب با فرکانس 3200(و پایدار) فریم ریت نسبت به حالت معمولی حتی کمی کاهش داشته
    به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه و اینکه اورکلاک سیستم من اصلا تاثیری تو گیم داره!؟ خیلی ممنونم
    VGA : Geforce GTS 250 1GB DDR3
    Power 535A Green

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

هدف من از اورکلاک افزایش سرعت در گیم میباشد.غیر از بازی GTA IV در هیچ بازی فریم بالاتر حس نکردم(اونم نه زیاد).با دو بنچمارک از بازیهای farcry2 و street fighter4 فریم ریت رو تست کردم با کمال تعجب با فرکانس 3200(و پایدار) فریم ریت نسبت به حالت معمولی حتی کمی کاهش داشته
    به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه و اینکه اورکلاک سیستم من اصلا تاثیری تو گیم داره!؟ خیلی ممنونم
    VGA : Geforce GTS 250 1GB DDR3
    Power 535A Green

بله حتما در بازی ها فرکانس بالاتر پردازنده تاثیر گذار هست

البته من از این کاملا در شگفتم که GTA از تعداد بیشتر هسته ها ساپورت می کنه و باید عرفا کمترین تاثیر را شما در این بازی داشته باشید

البته شما می تونید به فکر اورکلاک کارت گرافیک خودتون هم باشید تا چند فریمی در بازی ها بیشتر بگیرید

12. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •