تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: زانتيا

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض زانتيا

سلام
    دوستان من درمورد زانتيا چنتا سوال دارم
    اينم بگم من اصلا نميتونم قيد اين ماشينو بزنم .خب هر كسي سليقه اي داره منم عاشق اين ماشينم
    1. چرا اكثرا به زانيتا گير ميدن ميگن ماشينه خوبي نيست؟
    2. در كل چه جور ماشينيه از نظر موتورش و امكاناتش(قيافشو كه ديگه نگي )
    3. با 20 تمن كه نميشه صفرشو خريد .كدوم مدل (مدل 84 .85 .86 .87 .88) بهتره؟
    4.الان صفراش چطورن؟ بعضيا ميگن اين قطعاتشو دسكاري كردن درسته؟
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

1- چون یه ماشین مال دهه 90ه که تولیدش توی اروپا 10 ساله متوقف شده، اما توی ایران هنوز تولید میشه! (مثل 405)که بزرگترین عیبش امنیت بسیار پائینشه که 1 ستاره از 5 ستاره رو گرفت و هنگام تصادف کل اتاق و شاسی و سرشنشینان و همه با هم نابود میشن!
    2- در کل مدل 2.0 لیترش که توی ایران موجود و یا 1.8 که روی ELX استفاده میشه، موتور نسبتاً قدرتمندی داره، اما متاسفانه زیادی قدیمی شده و الان توی این حجم موتور، مدلای خیلی بهتر از اون هستن! مثلاً آوانته با اینکه اون هم خیلی جدید نیست ولی هم از نظر امنیت بهتره و هم موتور قویتری داره. و اگه هزینه بیشتری بشه مزدا3 و مگان هم که دیگه نیاز به معرفی ندارن! (البته با 20 تومن فقط میشه مگان 1600 یا همون آوانته کارکرده گرفت)
    3- کسایی که زانتیا داشتن همه میگن که بعد از چند سال میفته تو خرج! و قطعاتش هم با اینکه ایران خودرو زیاد داره ولی ارزون نیست! فکر میکنم با 20 تومن مدل 86 تمیز گیر بیاد! مسلماً هر چی مدل جدیدتر باشه بهتره!

---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

1- چون یه ماشین مال دهه 90ه که تولیدش توی اروپا 10 ساله متوقف شده، اما توی ایران هنوز تولید میشه! (مثل 405)که بزرگترین عیبش امنیت بسیار پائینشه که 1 ستاره از 5 ستاره رو گرفت و هنگام تصادف کل اتاق و شاسی و سرشنشینان و همه با هم نابود میشن!
    2- در کل مدل 2.0 لیترش که توی ایران موجود و یا 1.8 که روی ELX استفاده میشه، موتور نسبتاً قدرتمندی داره، اما متاسفانه زیادی قدیمی شده و الان توی این حجم موتور، مدلای خیلی بهتر از اون هستن! مثلاً آوانته با اینکه اون هم خیلی جدید نیست ولی هم از نظر امنیت بهتره و هم موتور قویتری داره. و اگه هزینه بیشتری بشه مزدا3 و مگان هم که دیگه نیاز به معرفی ندارن! (البته با 20 تومن فقط میشه مگان 1600 یا همون آوانته کارکرده گرفت)
    3- کسایی که زانتیا داشتن همه میگن که بعد از چند سال میفته تو خرج! و قطعاتش هم با اینکه ایران خودرو زیاد داره ولی ارزون نیست! فکر میکنم با 20 تومن مدل 86 تمیز گیر بیاد! مسلماً هر چی مدل جدیدتر باشه بهتره!

3. 3 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

1. چرا اكثرا به زانيتا گير ميدن ميگن ماشينه خوبي نيست؟
    زانتیا ماشین بدی نیست اما کسانی که میگن ماشین فقط زانتیا این خوب نیست!
    زانتیا نسبت به گذشته خیلی افت کیفیت کرده و قیمتش هم گرون تر شده البته این بلا سره خیلی ماشینا تو ایران اومده مثلا پرشیا - تازگیا تندر 90 - 206 - پراید - و خیلی ماشینای دیگه که تو ایران یه بحث مفصل داره!
    پس زانتیا به دلایلی مثل موتور قدیمی تر و پرمصرفتر - کیفیت پایین ساخت - ایمنی کمتر - امکانات در حد متوسط - قیافه تکراری - قطعات بسیار گران که نسبت به قیمتش خیلی گرونه! و سایر موارد که زانتیا در 2 - 3 سال اخیر کم رنگ کرده.
    من چون شما گفتید از زانتیا خوشم میاد ماشین دیگه ای رو پیشنهاد نمیکنم قبلا هم در مورد این ماشینا باهاتون بحث کردیم و شما بهتر میدونید وضعیت بازاراز چه قراره!
    یه چیزی رو یاد اور بشم که زانتیا هزینه نگهداری بالایی داره و خیلی فرق داره با ماشینای محدوده 20 تومن شاید با 20 تومن نمونه دست دوم ان را خریداری کنید اما در صورت به خرج افتادن ناگهانی و یا خدایی ناکرده در صورت تصادف و ... خیلی هزینش بالاتر از ماشینای زیر 20 میلیونه!

5. 7 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با تشكر
    ولي خيلي جاي تاسف داره كه ايران وضعش به اين صورته
    يادمه زانتيا 20 تمن بود صفرش نميدونم چرا
    الانم كه افت كيفيت داشته شده 28 تمن
    عجب بدبختيم خداييش عوض اينكه كيفيت بيشتر ، قيمت كمتر باشه كه بر عكسش هست
    نميدونم اين دوستانمون تو بخش اتومبيل كه كاربران فعال و همكار انجمن و .. هستن چطوري اين مشكلاتو تحمل ميكنن و حرص نميخورد
    بگذريم====
    با اين حساب بهتره پولمو بذارم جيبم و هيچي نخرم و در حسرت اين ماشين
    خداييش الان شما بگو سمند كه هيچ پرايد كه حرفشو نزن پرشيا هم كه نگو زانتيا هم كه نپرس و الان چي مونده كه ما بخريم؟ عجب بدبختيه
    واقعا الان من موندم كه چي بخرم حالا اصلا يكي بخواد ماشين بخره چيكار بايد بكنه با اين وضع؟
    پولشو دارم اما ....
    بهتره برم بخش مشاوره
    ممنون

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ما حرص واسه این چیزا نمیخوریم عادت کردیم .
    در مورد پولتون باید بگم اولا مقدار پولتون رو بگید و چه انتظاری از ماشین دارید
    توی رنج 20 میلیون ماشینهای دیگه ای هم پیدا میشن که اقعا ارزش دارن
    مثلا مزدا 323 دست دوم جن2 آوانته و چند مدل دست دوم دیگه در مل توی این رده بهترین انتخاب صفر 206 اس دی- وی 9 هستش
    ولی من به شخصه با این پول یه مرسدس بنز w124 230 مدل 1992-93 رو ترجیح میدم یا یه بی ام و 320 e36

8. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

رامين جان من 20 تمن دارم (داريم)و تا الانش هيچي براي خريدن پيدا نكردم
    از 206 خوشمون نمياد
    مزدا 323هم همينطور
    آوانته نميشناسم كدوم ماشينه

اين مدل مرسدس كه گفتي كاش عكسشم لطف كني يا بي ام و
    جن 2 رو هم خيلي دوستش دارم (قيمت صفرش چنده؟)
    ========
    در ضمن اگه مايل باشيد اسم تاپيكو عوض كنيد
    ممنون

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    صفر جنتو حدودا 24 فك كنم البته دنده دستي
    زانتيا هم تا مدل 86 عاليه و فوق العاده هستش

11. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مرسدس بنز w124 230 مدل 1992-93 رو ترجیح میدم یا یه بی ام و 320 e36
    رامین نگهداری این جور ماشینا کار هر کسی نیست واسه خودشون داستانی دارن! مثلا این دوستمون واسه خانوادشون میخواد شاید مثلا پدرشون تو این سطح ماشین رو قبول نداشته باشه مثلا من که خودم ماشین بازم و به بنز علاقه دارم جرات نمیکنم یک بنز S280 فکر کنم W101 باشه که دیوونشم بخرم! در کل این جور ماشینا نگهداری خاصی میخواد که هرکسی نه پول مصرف بنزین زیادشو داره نه پول قیمت قطعات گرانشو داره و نه حوصله ی کم یابی قطعاتشو داره و نه حوصله ی نداشتن خدمات پس از فروشش رو داره این جور ماشینا رو باید به عنوان کلاسیک یاد کرد و تعطیلات اخر هفته باهاش یه دور زد و حال کرد ... بد که نگفتم....؟!

13. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها عكساي اون دوتا بنز و بي ام و كه گفتينو نذاشتين كه
    آقا من برم كجا مطرح كنم بهتره يا اينجا خوبه؟
    ميخوام اينارو بپرسم:
    جنتو صفرش 24 تمن شد حالا؟ يا چيز ديگري؟
    با زانتيا مقايسش كنيد(افتادن تو خرج و پيدا شدن لوازم و ...)

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

جنتو صفرش 24 تمن شد حالا؟ يا چيز ديگري؟
    با
    تو همون مایه های 24 - 25 تومن هستش.
    زانتيا مقايسش كنيد(افتادن تو خرج و پيدا شدن لوازم و ...)
    خب جنتو هم موتور بروز و کم مصرفی داره درسته از لحار قدرت و شتاب و نرمی به زانتیا نمیرسه اما قدرت و شتاب راضی کننده و هندلینگ بسیار خوبی داره و ضمن اینکه از لحاز طراحی داخلی خیلی قشنگه حتی از زانتیا...
    کیفیت ساختش هم خوبه و امکانات خیلی خوبی داره و تنها مشکلی که داره خدمات پس از فروشه که من از کسانی که داشتن پرسیدم راضی بودن از این حیث.
    در کل جنتو ماشین نرم و ارومی هستش و برای خانواده کم جمعیت خوبه.

16. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •