تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل ریکاوری در لب تاپ lenovo با ویندوز 7

اگه نباشه جاش خالی می مونه ab2reza1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض مشکل ریکاوری در لب تاپ lenovo با ویندوز 7

سلام دوستان
    من یه لب تاپ lenovo y550 خریدم با ویندوز 7 64 بیتی!
    اومدم پارتیشن بندیش کنم سیستم رو که ریستارت کردم دیگه بالا نیومد و ازم دیسک ریکاوری رو خواست
    منم دی وی دی ریکاوری رو گذاشتم اما به یه مشکل برخوردم موقعی که باید درایوی رو انتخاب کنی که توش ویندوز رو نصب کنه هیچ درایوی فعال نیست که من انتخابش کنم!!فکر کنم پارتیشن بندیم هارد رو کامل به هم ریخته!
    باید چیکار کنم؟
    یکی از دوستن میگفت باید کل هاردتو فرمت کنی؟
    خواهش میکنم کمک کنین بد جور گیر کردم!

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه دی وی دی ریكاوری داری برو از نو پارتیشن بندی كن و نصب كن
    اما فكر كنم مثل روز اول بشه و همه درایوهات بپره

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اتفاقا یه سی دی بوت واسه پارتیشن بندی خریدم از طریق بوت هارد رو پارتیشن کردم یکی پرایمری بقیه لاجیکال همه درایوارو به غیر از درایو ریکاوری فرمت کردم ولی بهز هم همون مشکله قبلی رو دارم یعنی وقتی دی وی دی ریکاوری رو میذارم اونجایی که ازم میپرسه یه دیسک رو انتخاب کنم واسه نصب OS تمام درایوا غیر فعال هستن!!!!و من هیچ انتخابی نمیتونم بکنم!میگین چیکار کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اتفاقا یه سی دی بوت واسه پارتیشن بندی خریدم از طریق بوت هارد رو پارتیشن کردم یکی پرایمری بقیه لاجیکال همه درایوارو به غیر از درایو ریکاوری فرمت کردم ولی بهز هم همون مشکله قبلی رو دارم یعنی وقتی دی وی دی ریکاوری رو میذارم اونجایی که ازم میپرسه یه دیسک رو انتخاب کنم واسه نصب OS تمام درایوا غیر فعال هستن!!!!و من هیچ انتخابی نمیتونم بکنم!میگین چیکار کنم؟
    هاردت رو یه بار با نرم افزار فول فرمت کن و همه پارتیشن هارو delete کن مثل یه هارد خام
    موقع ریکاوری میتونی یه سایز برای درایو C تعریف کنی و بقیه رو وقتی ویندوز بالا اومد از طریق Disk Management بقیه هارد رو پارتیشن بندی کنی
    اگه میتونی با یه هارد دیگه هم امتحان کن شاید هاردت باید low level فرمت بشه

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

هاردم رو یه بار مث روز اول پارتیشن بندی کردم یعنی یه درایو c و یه d درست شد اما موقع پارتیشن بندی فقط میشد به صورت primary هارد رو پارتیشن بندی کرد و وقتی به صورت logical پارتیشن بندی میکردم بعد از ریست کردن یه error میداد و ویندوز بالا نمیومد منم به همون صورت primary پارتیشن بندی کردم!علتش به نظر شما چیه؟یه چیز هم بگم درایو d که از اول هم وجود داشت به صورت logical است و فقط درایوهای ویندوز توشه!

داره خودمونی میشه sajjjjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    آقا من اتفاقی این تایپیکو دیدم.میدونم جای این سوال اینجا نیس ولی من نمیتونم پیغام خصوصی براتون بفرستم.
    فهمیدم که شما y550 دارید.چون منم میخواستم این سریو بگیرم یا شاید اگه اومد y560. خواستم بدونم در مورد مانیتورش در حد وایو هست.ازلحاظ بدنه و صدا (که خیلی روش تبلیغ میشه).و در نهایت هم کانفینگ (اگه بتونید rating ویندوز 7 رو بزارید عالی میشه)
    خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.امیدوارم مشکلت هم هرچه زودتر حل بشه

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بدنه وصداش که عالیه حتی من باتریشو هم با hp dv6 که مقایسه میکردم خیلی بهتر بود،در مقایسه با وایو نمیدونم ولی در کل ازش راضیم البته هنوز کاری انچنان باهاش نکردم!

8. این کاربر از ab2reza1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •