وقتی سیستم بالا میاد اولا; بعد از اینکه روی نام یوزر مورد نظر کلیک می کنم حدود 15 ثانیه طول میکشه در حالی که قبلا سریع و آنی وارد ویندوز می شد و ثانیا پیغام خطای زیر را مشاهده می کنم. اگر کسی پاسخ بده ممنون میشم
وقتی سیستم بالا میاد اولا; بعد از اینکه روی نام یوزر مورد نظر کلیک می کنم حدود 15 ثانیه طول میکشه در حالی که قبلا سریع و آنی وارد ویندوز می شد و ثانیا پیغام خطای زیر را مشاهده می کنم. اگر کسی پاسخ بده ممنون میشم
سلام
تو runبنويسيد regeditبعداين مسير رو بريد
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft \Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
اونجا گزينه shell رو پيدا كنيد و روش كليك كنيد اگه تو قسمت valudata اين عبارت نوشته Explorer.EXE Regsver.exe قسمت regsver.exe رو پاك كنيد فقطExplorer.exe بمونه,بعد ok كنيد.
اگه درست نشد احتمالا ويروس باشه.
متاسفانه سيستم شما به ويروس الوده شده بايد با يک آنتي ويروس معتبر و آپديت شده سيستم رو فول اسکن کنين .
برنامه زيرو اجرا کن : قبل اجرا تاريخ سيستم بروز باشه و حتما آنتي ويروس موقتا غير فعال بشه . ارتباط با نت قطع و به تمام سوالات پاسخ مثبت بده . صبر کن تا برنامه کار خودش رو انجام بده . بطور اتومات سيستم رو ريست خواهد کرد و بعد راه اندازي دوباره به کارش ادامه خواهد داد . کار زماني تمام ميشه که متن لوگي از کاراي انجام شده نمايش داده بشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از پاسختون
مشکلات رجیستری رفع شد
Last edited by saee; 25-05-2010 at 09:13.
sharifdorsa دستت درست!
من دقیقاً همین مشکل رو داشتم و خوشبختانه حل شد.
البته من نود32 با آپ دیت روز رو دارم و همیشه با دابل کلیک روی فلش های ویروسی خودش جلوی ویروس رو می گرفت
اما این دفعه اول ویروسه مرضشه ریخت بعد جناب نود ویروس و پاک کرد. و این مشکل بوجود اومد.
بارم خیلی ممنون..
Last edited by graphic1; 11-06-2010 at 14:41.
با اينم چك كن . رجيستري رو تصحيح ميكنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)