سلام
با تشکر از شما
در مورد گارانتی هنوز نظری ندارم
در مورد کاربرد هم من عاشق دیدن فیلم هستم و دیدن فیلمهای با کیفیت برام یه سرگرمی جالب هستش
در مورد ال ای دی هنوز مطمین نیستم ولی تا اونجا که فهمیدم ال ای دی ارزش هزینه کردن نداره( البته این تنها نظر شخصیم هست هرچند که اگر توان مالی برای خرید هم داشتم فکر نمیکنم میرفتم طرفشون) حالا میمونه پلاسما یا ال سی دی
واقعا" خودم هم نمیدونم !!! ولی نظرتون در مورد NeoPDP ها چیه؟ ظاهرا" که خوب تلفیق شدن!!
نگفتید چند اینچ میخواید؟؟؟
گزینه پلاسما G10 42 پاناسونیک هست با قیمت حدود 1100 که تصاویر خوبی داره ولی امکانات از جمله USB نداره.(اینم که میدونید پلاسما ها مصرف بالایی دارن)
ال سی دی هم که چند برند داریم.
سونی که با قیمت شما میشه یه 46 ex500 خرید که من به شخصه چون اعتقاد به جنسای ارزون سونی ندارم پیشنهاد نمیکنم.
سامسونگ هم که چند مدل داره.از جمله B650 محصول سال 2009 که تو ریویو ها امتیاز بالایی گرفته و امکانات خوبی داره.
مدل دیگش C650 هست که ارتقا یافته B650 هست و محصول 2009 که ریویوی مفصلی در لینک زیر ازش هست.من خودم یه 46 ش رو دارم با قیمت 1580 از بانه گرفتم و از کیفیتشم راضیم.USB که کار یک HD player 200 تومنی رو میکنه.اکثر فرمت های صوتی و تصویری رو با کیفیت بالا ساپورت میکنه.
یه مدل دیگه B750 هست که اونم فرق زیادی با B650 نداره و فقط هرتزش 200 هست که میگن بیشتر جنبه تبلیغاتی داره(دقیق نمیدونم کاربرد این هرتز بالا در چه مواقعی هست)
برند دیگه ال جی هست که من زیاد اطلاعی در موردش ندارم.از دوستانی که اطلاع دارن میتونید بپرسید.
امیدوارم کمکتون کرده باشم.
نظر شخصی من B650 و یا C650 هست.(البته 46 اینچ)
اینم لینک C650
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید