سلام
نظرتون در مورد 23500 سامسونگ و MS236H ایسوس چیه؟
به نظرتون کدوم بهتره؟ شما اگه می خواستین بین این 2 تا انتخاب کنین کدوم انتخاب می کردین؟
سلام
نظرتون در مورد 23500 سامسونگ و MS236H ایسوس چیه؟
به نظرتون کدوم بهتره؟ شما اگه می خواستین بین این 2 تا انتخاب کنین کدوم انتخاب می کردین؟
خوب متیاسفانه خیلیها از سری P سامسونگ ناراضی هستند و به خوبی مدلهای قبلی اون نیست
راستی اگه حتما لازم نیست 23 اینچ باشه به LG W2262TQ هم یک نگاهی بکن کیفیت تصویر بالایی داره
در ضمن زاویه دیدشم از اون دوتا بیشتر هست و توی نگاه کردن با زاویه تصویر تیره نمیشه.
در مورد زاویه دید حتما MS236H ندیدید که این رو میگید چون با دیدن تصویر از کنار یا تا زاویه حدودا 150^ اصلا افت کیفیت وجود نداره و به جرات میگم بهترین زاویه دید در تمام مانیتورهای زیر 350 تومن همین مدل asus هست(با اینکه من از asus دیگه حالم به هم میخوره)
اون مدل lg هم مثل همه lcdهاست و زاویه دید مناسبی نداره.
شما این مدل asus رو چند قیمت دارید؟چون تا اونجایی که میدونم با گارانتی الماس 325 تومنه و مدل رقیبش xl2370 هست نه 23500.
ولی در مقایسه با 23500 من asus رو میگیرم چون از نزدیک باهاش کار کردم.
راستش من با این مدل ایسوس آشنایی ندارم و باید خودم حتما از نزدیک بررسیش کنم
در مورد کیفیت قطعاتش خیلی نمیشه دقیق گفت چون این هم مثل بقیه(سامسونگ و ال جی) ساخت چین هست(پنل و سایر قطعات) پس خیلی تفاوتی نداره
ولی من از چیزی که بیشتر نگرانم گارانتی متزلزل ایسوس در ایران هست
ایسوس جناب حسینی آورده 280 می گه. نمی دونم گارانتی کجاست
23500 هم که 250 تومنه
من مشخصات دیدم فرقی با 23500 ندیدم تنها فرقی که هست ظاهر و اینکه 23500 dvi داره ولی ایسوس hdmi داره
شما چرا از ایسوس خوشت نمیاد؟ به خاطر اور نشدن سی پی یو جدیدت؟
بیشتر می خوام ببینم از لحاظ کیفیت تصویر زاویه دید کدوم بهتره. از زبون مصرف کننده نه از زبون تولید کننده
من خودم می خواستم 23500 بگیرم ولی با دیدن ایسوس یه مقدار شک کردم. hdmi هم که داره.
Last edited by hostironi; 24-05-2010 at 13:21.
ببینید که حتما گارانتی داشته باشه.
الماس شاید خیلی معتبر نباشه ولی lcd چیزی نیست که به ریسکش بیارزه که بدون گارانتی بخریدش.به هر حال بودن گارانتی حتی در حد الماس بهتر از نبودش هست.
asus هم چون هنوز بایوس جدید نداده و نمیتونم cpu رو اور کنم ازش شاکیم.الان هم دارم از بایوس 1606 که توی اینترنت پخش شده استفاده میکنم که رسمی نیست و به خاطر داشتن باگ نمیشه هیچ قطعه ای رو اور کرد.
Last edited by sir payman; 24-05-2010 at 17:16.
اینم یه فیلم از MS236H داخل youtube
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایراداتی که به این مدل گرفته شده یکی نداشتن Dvi هست
یکی دیگه هم پایش هست که ارتفاع نداره و گفته بود اگه بخوای برای desktop استفاده کنی زاویه دیدش فاجعه میشه و بیشتر برای مونیتور دوم یا laptop مناسب هست
اما گفته بود یکی از بهترین Response time ها و panel quality ها رو داره
خوب این مانیتور ASus زاویه دیدی برابر 170*160 مثل بقیه مانیتورها داره
ولی اون مدل LG که من گفتم این زاویه براش 176*170 هستش که فکر
کنم از بقیه مانیتورها بالاتر باشه
در ضمن اون مدل LG کنتراست 1:70000 داره و این Asus کنتراست 1:50000
روشناییAsus برابر 250 cd/m2 هست ولی این برای LG به میزان 300 cd/m2 هست
مشکل دیگه مانیتور Asus نداشتن پورت DVI هست که میتونه بسته به کارت گرافیکی مشکل ساز باشه
در ضمن این مانیتور را بدون گارانتی 280 قیمت دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)