سلام دوستان
این عددی که بعد از www میزارن بعضی از سایت ها داستانش چیه؟؟؟؟؟
سلام دوستان
این عددی که بعد از www میزارن بعضی از سایت ها داستانش چیه؟؟؟؟؟
یک نمونه داریم که برای فرار از دست هیتلرینگ نظام هست برای مثال اگر یک سایتی آدرس دامنشباشه و سایت هیتلر بشه مدیر سایت میاد چی کار میکنه برا اینکه کاربراش گم نکنن سایت رو میره یه دامنه دیگه میسازه با نامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه اینم فیلتر شد میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدادامه داره بستگی داره به همت هیتلرینگ نظام و مدیر سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم که منظورتون اینجوری هست برای مثال www1.man.com باید خدمتتون عرض کنم که این در واقع تعداد سرورهای یک سایت رو نشون میده به فرض یک سایت داریم به آدرساین سایت میاد برای اینکه بار تقاضا رو روی چندین سرور بزاره برای مثال www2.man.com یا www3.man.com این ها در حقیقت سرورهایی هستن که اطلاعات سایت روشون کپی شده و هیچ فرقی نداره که شما بزنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا www3.man.com البته این کار توسط Load balancing صورت میگیره و وقتی که تقاضا بیش از حد میره بالا و سرور 1 که آدرسشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهست قادر به پاسخگویی نیست شما رو به سرور 2 متصل میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by specter-1369; 24-05-2010 at 01:31. دليل: اضافه کردن توضیحات
فکر کنم منظوره دوستمون یه همچین چیزی بود
www3.man.com
خیلی ممنون از شما منظورم این بود ... www1.domain.com
متوجه شدم برای همین پست رو ویرایش کردمامیدوارم پاسخم واضح بوده باشه
در آدرس یالا www1 ساب دومین هست
اگر به این شکل هم باشهاینجا 1 ساب دومین هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by adrenalin; 24-05-2010 at 10:18.
درسته همه این مدل آدرسها ساب دومین هستند چیز خاصی نداره
حالا از هر ساب دومین چطوری استفاده کنن دیگه بستگی به مسئول سایت داره! ممکنه برای مقابله با همون به اصطلاح هیلترینگ باشه یا هر چیز دیگه.
چون میشه هر ساب دومین رو روی یک سرور دیگه ست کرد میشه برای تقسیم ترافیک بین سرور ها هم ازش استفاده کرد اما این حالتش رو فکر کنم بیشتر برای آپلود سنتر ها و این قبیل سایتها استفاده کنند نه سایتهای معمولی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)