الان بهترین مانیتور فول اچ دی که بالاترین کیفیت رو داره چه مدلی هست و قیمتش چنده؟
الان بهترین مانیتور فول اچ دی که بالاترین کیفیت رو داره چه مدلی هست و قیمتش چنده؟
سلام
تو رنج زیر 500 تومن Samsung XL2370 مانیتور با کیفیت و کاملی هست
قيمت اين مانيتور چقدر است و آيا اين مانيتور در بازار موجود است يا خير ؟
ممنون
توی بازار که هست حدود 350 هم باید قیمت داشته باشه. البته قیمتش با توجه به امکاناتی
که میده برای ذایقه من یک کم بالا هست .
البته شما یک اشتباه هم کردید که نگفتید بود جه شما چقدر است و مانیتور را برای چه کاری
میخواهید و آیا به پورت HDMI نیاز دارید یا نه . که تمام این موارد میتواند مانیتور مناسب برای
شما را عوض کند.
این مانیتور زیر 350 تومنهسلام
تو رنج زیر 500 تومن Samsung XL2370 مانیتور با کیفیت و کاملی هست
من که دیروز بازار ایران بودم ایم مدل Xl فعلا موجود نیست .....
خوب اگه موضوع فقط دیدن فیلم هست تصویر یک مقدارتوی LED قشنگ تر هست .
ببینید میگم قشنگتر نه اینکه با کیفیت بهتر . البته اگه شما تنظیمات مانیتور LCD را بصورت
دستی باهاش بازی کنید میتوانید تصویر را برای دیدن فیلم زیبا کنید.
خوب چون کار شما اصلش فیلم هست توصیه من خرید P23500 یا LG W2262TQ هست
اینجا سامسونگ صفحه بزرگتری داره و در برابر LG زاویه دید بیشتری داره و اجازه میده از
کنار هم فیلم را با کیفیت خوب دید (مناسب برای زمانی که چند نفری فیلم نگاه میکنید)
یک کلام بگین کدوم مانیتور تا 500 تومن کیفیت بهتری برای دیدن فیلم داره..خوب اگه موضوع فقط دیدن فیلم هست تصویر یک مقدارتوی LED قشنگ تر هست .
ببینید میگم قشنگتر نه اینکه با کیفیت بهتر . البته اگه شما تنظیمات مانیتور LCD را بصورت
دستی باهاش بازی کنید میتوانید تصویر را برای دیدن فیلم زیبا کنید.
اصلا فیلم رو باید تنهایی دید. مگر فیلمی باشه که واسه وقت گذرونی باشه فقطکنار هم فیلم را با کیفیت خوب دید (مناسب برای زمانی که چند نفری فیلم نگاه میکنید)![]()
Samsung XL2370 و لا غیر...!یک کلام بگین کدوم مانیتور تا 500 تومن کیفیت بهتری برای دیدن فیلم داره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)