سلام و خسته نباشي مي خواستم بدونم بهترين گوشي موزيك پلير در حال حاضر چيه قيمت مهم نيست نوكيا هم نباشه كيبورد هم نداشته اشه
سلام و خسته نباشي مي خواستم بدونم بهترين گوشي موزيك پلير در حال حاضر چيه قيمت مهم نيست نوكيا هم نباشه كيبورد هم نداشته اشه
سلام ... m7600 خیلی خوبه ... m5650 هم همینطور ..
بهترین گوشی موزیک پلیر به ضرص قاطع به صراحت هر چه تمام تر گوشی های واکمن سونی اریکسون هستش ولاغیر آخرین مدل واکمنش دبیلو 995 هستش با هدفون های توپ بیس دارش با اون اکوآلایزر مگابیسش به به
از نوکیا بخوای که تو رده های بعد هستش میشه به ایکس 6 اشاره کرد که گوشی توپیه ولی سونی اریکسون تضمین شدست
البته معذرت بخش آخر پستتو الان دیدم که نوکیا نباشه و کیبورد نداشته باشه!!!!!پس بگو یوهویی که ... باشه
![]()
ممنون دوستان ، پس گوشي هاي آيفون ، سري ايكس سوني ، آينو سوني و چنتا ديگه كه اسمشون يادم نيست اينجا جايي ندارن؟
شما اول بودجه ات رو بگو
تا با توجه به اون بتونیم راهنمایی ات کنیم
از لحاظ تولید صدای بدون اعجاج بدون شک هیچ گوشی ای به پای آیفون نمیرسه
ولی من کلا باهاش حال نمیکنم و صدای واکمن های سونی رو ترجیح میدم !
در تایید گفته های علی جان باید اضافه کنم
لمسی بودن یا نبودنش هم باید برای شما شرط باشه
قيمت مهم نيست ، تاچ باشه بهتره ، در ضمن قيافشم تو دل برو باشه
با توجه به خواسته هاتون عرض کردم ... m7600 خوبه ! ... هم تو اسپیکر هم تو هدفون ...
تو هدفون هم m5650 خیلی خوبه .. قیمت هم دوربر 220 هستش
یفیت صدای عالی
کیفیت صدای Samsung M5650 Lindy جز بهترین هاست و مشخصا بهترین کیفیت صدایی است که اخیرا در گوشی های سامسونگ شاهد آن بوده ایم. حداقل نمره ای که این گوشی در فاکتورهای موثر بر کیفیت صدا به دست می آورد ، امتیاز «خوب» است و در سایر فاکتورها این گوشی عالی عمل می کند.
پاسخدهی به فرکانس ها در اغلب گستره های فرکانسی خوب است. بر خلاف Corby مکالمه متقابل استریو در lindy عالی است و این گوشی تغییر شکل فرکانسی را هم به طرزی فوق العاده به انجام می رساند.
سطح نویز و دامنه پویا را هم می توان در میان بهترین هایی که تا به حال مشاهده کرده ایم ، دانست. در کل با کیفیتی تحسین برانگیز در این بخش M5650 Lindy روبرو هستیم.
اگر قیمت بالا برات مشکل ساز نیست iphone 3G هم هست .. که 600 هستش
به نظره من اگه پول مهم نیست ایفن 3جی اس میتونه خوب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)