سلام من یکی از دوستام یه BMW 525i داره که فول آپشن هست و 60000 تا کار کرده و پایین در راننده مقدار کمی رنگ داره و روی کاپوتش یه کم خط خطی شده رنگش هم نقره ای هست و فنی سالم میگه که اگه 60 تومن نقد بدید میدم قیمت رو خوب میده یا نه؟ بخرم؟
سلام من یکی از دوستام یه BMW 525i داره که فول آپشن هست و 60000 تا کار کرده و پایین در راننده مقدار کمی رنگ داره و روی کاپوتش یه کم خط خطی شده رنگش هم نقره ای هست و فنی سالم میگه که اگه 60 تومن نقد بدید میدم قیمت رو خوب میده یا نه؟ بخرم؟
Last edited by Electronic-Arts; 01-06-2010 at 15:57.
سلام دوست عزیز
من وافقم نیستم
چون که اولا به خاطر BMW بودن هزینه نگهداریش بالاست تازه اینم که دست دوم هست
البته اگه توانایی پرداخت هزینه هاش رو داری میتونی بخری به هر حال BMW هست دیگه
البته نگفتی مدل چند...؟سلام من یکی از دوستام یه BMW 525i داره که فول آپشن هست و 60000 تا کار کرده و پایین در راننده مقدار کمی رنگ داره و روی کاپوتش یه کم خط خطی شده رنگش هم نقره ای هست و فنی سالم میگه که اگه 60 تومن نقد بدید میدم قیمت رو خوب میده یا نه؟ بخرم؟
به نظر من این خیلی داغونه و میشه از این تمیزتراشو نزدیک به این قیمت خرید...
در ضمن در مورد این ماشین پوریا (poria mc ) میتونه بهت کمک بکنه... خودش پیداش میشه....
مدل 2007 البته 2005 وارد شده ولی تا 2007 خوابیده یعنی قیمتش چند باشه خوبه؟
والا به نظر بند با 60 تومن بگرد هيونداي جنسيس كم كاري پيدا كن داره با لكسس و بي ام دبليو و بنز رقابت ميكنه
خدايشش امكاناتش خيلي بالا هست اگه تحقيق كني ميفهي چي ميگم
با 60 فکر نکنم جنسیس گیر بیاد باید به فکر جنسیس کوپه باشه
بستگی به سطح انتظارات ایشون داره با 60 تومن گزینه های زیادی وجود داره فعلا ایشون نگفتن با 60 تومن چی بخرم گفتن که این ماشین چند میارزه؟؟؟؟!!!!
من نظرم روی جنسیس کوپه هستش !!!
البته نیازی به فضای زیاد نداشته باشن !!!
قیمت فول آپشنش دور و بره 52 - 53 هستش !
خوب كوپه چه بهتر تازه استيل جذاب تري داره
دوست عزیز بر اساس تجربه ای که زیاد شاهدش بودم، اگر میخواهید از این دوست ماشین رو بردارید مطمئن بشین مشکلی نداره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)