تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: یکی بگه این سیستم من چشه چرا فرکانس رمش انقدره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

13 یکی بگه این سیستم من چشه چرا فرکانس رمش انقدره؟

سلام ،من خسته شدم از بس سرچ کردم تو فروم دیگه می خوام سوال رو خودم بپرسم من با نرم افزار cpuzتو همین فروم آشنا شدم تا جایی که من فهمیدم رم من 667 که با ضرب 333*2به دست میاد اما یه جای کار مشکل داره چرا تو قسمت مموری فرکانس رم من به جای 333زده 266که اگه ضرب 2 شه می شه 533یعنی چی؟نباید همون 333باشه؟اینجا عکسهای cpuzرو می ذارم در ضمن fsbپردازندم 533mhzمی شه علاوه بر این بگین اینfsb:dramیعنی چی؟چرا مال من زده 1:2چرا مال بعضی ها 1:1یا......؟اگه می شه راهنماییم کنید چون من واقعا چند روز در گیر این موضوعم تو جاهایی از همین فروم خوندم که میگن برین تو بایوس دستی باس رم و تغییر بدین منم باید همین کارو کنم؟واسه چی مگه مین برد خودش نباید تشخیص بده توspdکه درست زده پس چرا نو memoryباهاش فرق داره؟هر نوع تغییری تو بایاس رم بدیم مثلا باس تغییر بدیم باید ولتاژ و تایمینگم عوض کنیم؟به هر نوع تغییری تو بایاس میگن اور کلاک؟ می دونم خیلی سوال شد اما همه این سوالا بعد خوندن فروم واسم پیش اومده اگه جوابمو بلدین کوتاهی نکنین تا من از گیجی در بیام ممنون

اینم عکسا

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام

طبق شاتی که گذاشتی رمهای شما داره در فرکانس 533 با تایمینگ CL4 کار می کنه در حالی که طبق همین شات توانایی کار در فرکانس 667 با تایمینگ CL5 را هم داره

به نظر من در لپ تاپ شما گزینه ای فعال هست که برای صرفه جویی در مصرف انرژی فرکانس رمها را وقتی بار پردازشی نداشته باشند کم می کنه و در پیک مصرف به فرکانس مرجع بر می گردونه

به هر حال میشه این موضوع را امتحان کرد بدین ترتیب که شما اول نرم افزار PRIME95 را که هم رایگان هست و هم حجم کمی داره از اینترنت دانلود کنید حین اجرا نرم افزار CPU-Z را هم اجرا کنید. اگر فرکانس رمها در حین اجرای این نرم افزار به 667 رسید یعنی شما نباید نگران باشید

ولی اگر درست نشد شما باید برید در بایاس و گزینه SD RAM FREQUENCY MULTIPLIER را بصورت دستی از مقدار 2 یا همون 1:2 بذارید روی 2.5 یا همون 2:5

ضمنا احتیاج به هیچ افزایش ولتاژ یا تغییر در پارامتر دیگه ای هم نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

طبق شاتی که گذاشتی رمهای شما داره در فرکانس 533 با تایمینگ CL4 کار می کنه در حالی که طبق همین شات توانایی کار در فرکانس 667 با تایمینگ CL5 را هم داره

به نظر من در لپ تاپ شما گزینه ای فعال هست که برای صرفه جویی در مصرف انرژی فرکانس رمها را وقتی بار پردازشی نداشته باشند کم می کنه و در پیک مصرف به فرکانس مرجع بر می گردونه

به هر حال میشه این موضوع را امتحان کرد بدین ترتیب که شما اول نرم افزار PRIME95 را که هم رایگان هست و هم حجم کمی داره از اینترنت دانلود کنید حین اجرا نرم افزار CPU-Z را هم اجرا کنید. اگر فرکانس رمها در حین اجرای این نرم افزار به 667 رسید یعنی شما نباید نگران باشید

ولی اگر درست نشد شما باید برید در بایاس و گزینه SD RAM FREQUENCY MULTIPLIER را بصورت دستی از مقدار 2 یا همون 1:2 بذارید روی 2.5 یا همون 2:5

ضمنا احتیاج به هیچ افزایش ولتاژ یا تغییر در پارامتر دیگه ای هم نیست

ممنون از راهنماییتون من این نرم افزار رو دانلود کردم می خواستم ببینم کار کردن باهاش خطری واسه سیستم ایجاد نمی کنه ؟آخه دو بار رو حالت blendشروع کردم هر دو بار سیستم به شدت کند شد جوری که ترسیدم stop زدم خطری داره؟
    بعدش چند دقیقه بذارم کار کنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نه اجرای این نرم افزار هیچ مشکلی برای سیستم شما بوجود نمی آره و کند شدن سیستم هم کاملا طبیعی هست

ضمنا شما اصلا لازم نیست این نرم افزار را طولانی مدت اجرا کنید. فقط یک تست 10-30 ثانیه ای کاملا کافی هست و همه چیز مشخص میشه

علت کند شدن سیستم هم این هست که بار پردازشی پردازنده را روی 100% قرار میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام اول تشکر بابت پاسخ سریعتون بعدم که من همون کاریو که گفتین انجام دادم یعنی همزمان با prime از cpuzاجرا گرفتم و اینکارو نه تنها 10 ثانیه بلکه 10 دقیقه انجام دادم اما هیچ تاثیری رو فرکانس dramنداشت بعدش رفتم تو بایوس سیستم ببینم چه خبره یه نکته اینکه انگار لپ تاپ اصلا اجازه تغییر این چیزا رو بهم نمیده !!چون هیچ سربرگ و گزینه ای برای تغییر dramوجود نداشت!بایوس pcرو با مال این چک کردم با اینجا خیلی فرق داره !!،اینجا 4 تا بیشتر سربرگ تنظیمات نداره که اونام مربوط به boot گذاشتن passwordو تاریخ وساعت اینجور چیزاست گزینه یا سربرگی واسه تنظیمات اورکلاک نداره!من که نفهمیدم!! آخرش فرکانس رمم چرا اینطوره
    اینو تو کاتالوگ سیستمم شاید کمکی بکنه:
    Processor
    Type:
    Intel® Pentium® Dual-Core processor
    T2330

Speed:
    1.6GHz

Front Side Bus Speed:
    533MHz

L2 Cache:
    1MB

Memory
    Type:
    DDR2

Installed:
    1GB (512MBx2) PC2-5300

Maximum:
    4GB

Speed:
    533MHz
    من دارم به این نتیجه میرسم که فرکانس رمم با هر باسی باشه خوذش رو با fsb پردازندم که 533هماهنگ می کنه چون اون بالا نوشته pc2- 5300که باسش 667mhzمیشه اما speedبرابر 533!!! نظر شما چیه یعنی من هر رم دیگه ای هم با باس بالاتر بذارم رو سرعتش تاثیری نداره بازم همون 533 تا رو میکشه!؟

یه سوال دیگه اینکه گفتین 1:2رو تغییر بدم به 2:5دقیقا چه مفهمومی داره و این نسبت چی رو نشون میده مثلا چرا بکنمش 2:5 چرا مثلا 1:1 یا چیز دیگه ای نه ؟!!راستش هنوز واسم گنگه!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ببین طبق شاتی که از CPU-Z گذاشتی رم شما داره در فرکانس 533 کار می کنه در حالیکه براحتی توانایی کار در فرکانس 667 را داره

طبق این مشخصات لپ تاپ شما رم شما فرکانسش 667 هست

پس به این نتیجه میرسیم که لپ تاپ شما توانایی اجرای این رمها در فرکانس 667 را داره

اما در مورد اینکه پردازنده شما FSB 533 هست و حتما فرکانس رم شما هم باید 533 باشه و بیشتر را ساپورت نمی کنه این یکی کاملا اشتباه هست چون من براحتی برای شما این مثال را نقض می کنم :

پردازنده PENTIUM DUAL CORE E5300 با باس 800 مگاهرتز توانایی اجرای رمهای DDR2 در فرکانسهای 533 و 667 و 800 و 1066 و در حالت اورکلاک 1300 را داره. ولی کلا بگم که باس پردازنده ربطی به فرکانس رمها نداره

اون ضریبی که من به شما گفتم باید تغییرش بدی دقیقا باعث افزایش فرکانس رمهای شما میشه البته من اصلا اسمش را اورکلاک نمی ذارم و بهش میگم اصلاح ضریب چون مثلا پردازنده های دسکتاپ مثل انواع CORE i7 ها توانایی اجرای رمهای با فرکانس بیشتر از 1066 را از نوع DDR3 را ندارند و مثلا کسی که رم با فرکانس 1800 می خره در همون فرکانس 1066 اجرا میشه و باید بصورت دستی این ضریبی که گفتم را تعییر بده

یک موضوع دیگه هم هست و اون اینکه سازنده الکی رمهای با فرکانس بیشتر روی لپ تاپ شما گذاشته که این فرض از اساس باطل هست بخاطر مسئله قیمت رقابتی و هزینه تمام شده

شما در محیط بایاس چند گزینه داری :

1-گزینه های مربوط به بوت و همینطور گزینه های مربوط به امنیت سیستم که من اصلا به اونها کاری ندارم

2-گزینه های مربوط به تنظیمات پردازنده و همینطور چیپست که باید در این دو گزینه بدنبال اون ضریب باشی

پیشنهاد می کنم از درون محیط بایاس و در داخل تب های مختلف برای من چند تا شات با موبایل بذاری تا بهتر شما را راهنمایی کنم

عکس ها را هم لطفا در لینک زیر آپلود کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوباره سلام دستتون درد نکنه شما خیلی خوب و سریع توضیح میدین، من چند تا عکس از سربرگای بایوسم گرفتم که اینجا میذارم

شما تو توضیحات بالا یه چیزی گفتین اینکه "پردازنده های دسکتاپ مثل انواع CORE i7 ها توانایی اجرای رمهای با فرکانس بیشتر از 1066 را از نوع DDR3 را ندارند و مثلا کسی که رم با فرکانس 1800 می خره در همون فرکانس 1066 اجرا میشه و باید بصورت دستی این ضریبی که گفتم را تعییر بده"
    اینکه می گین تواناییشو ندارن عجیبه !!خوب اگه توانایی ندارن این درسته که ما دستی تنظیمش کنیم ؟؟؟شاید نکشن خوب! اینکار مضرات نداره؟فشار نمیاد به cpu یا ram؟شاید بده که خودش اینو تغییر داده!!

اینم عکسا ببینید کلا 5 تا سربرگ داره که چیزی از تنظیمات پردازنده اینجا نیست!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوباره سلام دستتون درد نکنه شما خیلی خوب و سریع توضیح میدین، من چند تا عکس از سربرگای بایوسم گرفتم که اینجا میذارم

شما تو توضیحات بالا یه چیزی گفتین اینکه "پردازنده های دسکتاپ مثل انواع CORE i7 ها توانایی اجرای رمهای با فرکانس بیشتر از 1066 را از نوع DDR3 را ندارند و مثلا کسی که رم با فرکانس 1800 می خره در همون فرکانس 1066 اجرا میشه و باید بصورت دستی این ضریبی که گفتم را تعییر بده"
    اینکه می گین تواناییشو ندارن عجیبه !!خوب اگه توانایی ندارن این درسته که ما دستی تنظیمش کنیم ؟؟؟شاید نکشن خوب! اینکار مضرات نداره؟فشار نمیاد به cpu یا ram؟شاید بده که خودش اینو تغییر داده!!

اینم عکسا ببینید کلا 5 تا سربرگ داره که چیزی از تنظیمات پردازنده اینجا نیست!!

خوب اول به اون سوال شما جواب بدم :

خیر هیچ مشکلی براش پیش نمی آد نه برای پردازنده و نه برای رم.البته اگر فرکانس رمها را تا مقداری که سازنده چیپ تایید کرده بذاریم و مثلا اگر یک رم با فرکانی 1800 را در فرکانس 2200 اجرا کنیم خوب این دیگه بحثش جداست

اما در مورد لپتاپ شما :

ظاهران اینطور که از شات ها تعبیر میشه گزینه ای برای این تغییرات نداره

فقط شما بعنوان آخرین اقدارم ببین در شات اول می تونی وارد گزینه SYSTEM MEMORY بشی یا نه؟

اگر نشد پس دیگه بهتر هست روی این موضوع فرکانس زمها تاکید نداشته باشی چون گزینه ای برای اصلاح نداره

9. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام ممنون خیلی با حوصله راهنمایی کردین نه به هیچ صورتی انگار نمی شه رفت تو system memory ،یه راهنمایی دیگم می خواستم
    احتمال زیاد من به زودی رمم رو ارتقا میدم مین بردم مدل چیپستش intel gm 965گویا تا667 فقط ساپورت میکنه که البته اینو مطمئن نیستم در همین فروم دوست عزیزی پاسخ دادن که اگه یه رم با باس 800 بذارم بازم احتمالا تا 667 میکشه اما بعد از مدتی کارکردن به مین برد صدمه میزنه !!و برد دستگاه دچار مشکل میشه،می خواستم نظر شما را بدونم آیا این حرف درسته ؟چون من که به فروشنده ها میگم گفته همون باس 800 رو میذاریم کار میکنه!!!!مدلهایی هم که داشتن hynix، samsungو kingstone اینا رمای خوبین؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما باس 800 هم که بذاری در فرکانس 667 کار می کنه و برای دستگاه مشکلی پیش نمی آره.مثل همین حالتی که شما دارید با اون کار می کنید و رم 667 داره در فرکانس 533 کار می کنه

این رمهایی هم که معرفی کردی همه خوب هستند و مشکلی ندارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •