سلام اول تشکر بابت پاسخ سریعتون بعدم که من همون کاریو که گفتین انجام دادم یعنی همزمان با prime از cpuzاجرا گرفتم و اینکارو نه تنها 10 ثانیه بلکه 10 دقیقه انجام دادم اما هیچ تاثیری رو فرکانس dramنداشت بعدش رفتم تو بایوس سیستم ببینم چه خبره یه نکته اینکه انگار لپ تاپ اصلا اجازه تغییر این چیزا رو بهم نمیده !!چون هیچ سربرگ و گزینه ای برای تغییر dramوجود نداشت!بایوس pcرو با مال این چک کردم با اینجا خیلی فرق داره !!،اینجا 4 تا بیشتر سربرگ تنظیمات نداره که اونام مربوط به boot گذاشتن passwordو تاریخ وساعت اینجور چیزاست گزینه یا سربرگی واسه تنظیمات اورکلاک نداره!من که نفهمیدم!! آخرش فرکانس رمم چرا اینطوره.gif)
اینو تو کاتالوگ سیستمم شاید کمکی بکنه:
Processor
Type:
Intel® Pentium® Dual-Core processor
T2330
Speed:
1.6GHz
Front Side Bus Speed:
533MHz
L2 Cache:
1MB
Memory
Type:
DDR2
Installed:
1GB (512MBx2) PC2-5300
Maximum:
4GB
Speed:
533MHz
من دارم به این نتیجه میرسم که فرکانس رمم با هر باسی باشه خوذش رو با fsb پردازندم که 533هماهنگ می کنه چون اون بالا نوشته pc2- 5300که باسش 667mhzمیشه اما speedبرابر 533!!! نظر شما چیه یعنی من هر رم دیگه ای هم با باس بالاتر بذارم رو سرعتش تاثیری نداره بازم همون 533 تا رو میکشه!؟
یه سوال دیگه اینکه گفتین 1:2رو تغییر بدم به 2:5دقیقا چه مفهمومی داره و این نسبت چی رو نشون میده مثلا چرا بکنمش 2:5 چرا مثلا 1:1 یا چیز دیگه ای نه ؟!!راستش هنوز واسم گنگه!!