تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل با اتصال pc به lcd

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض مشکل با اتصال pc به lcd

با سلام خدمت اساتید من یه کابل hdmi گرفتم و با اون از خروجی hdmi گرافیک به lcd دادم تا قبل از اینکه ویندوز بابال بیاد خوبه ولی از اونجا به بعد تصویر سیاه میشه و ارور میده میگه دیتا شناخته نشد لطفا خروجی رو چک کنید خواستم ببینم مشکل از کجاست در ذمن من گرافیکم 5770 هستش

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

هنوز در PC امکان استفاده از کابل HDMI نیست

اگر قبل از خرید سیستم به مشاوره دوستان توجه می کردی متوجه میشدی که کابل HDMI فقط برای کنسول کاربرد داره نه PC

به هر حال شما باید از کابل DVI استفاده کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ا سلام خدمت اساتید من یه کابل hdmi گرفتم و با اون از خروجی hdmi گرافیک به lcd دادم تا قبل از اینکه ویندوز بابال بیاد خوبه ولی از اونجا به بعد تصویر سیاه میشه و ارور میده میگه دیتا شناخته نشد لطفا خروجی رو چک کنید خواستم ببینم مشکل از کجاست در ذمن من گرافیکم 5770 هستش
    سلام
    من مشخصات و اطلاعات دقیق از سیستمتون و مشکلتون ندارم پس حالات مختلفو در نظر میگیرم اگه گرافیکو تازه خریدید چون گرافیکتون رم ddr5 داره احتمال داره که مین شما قدیمی باشه و نتونه ساپرت کنه که همین مشکل رو یکی از دوستام داشت و گرافیکو عوض کرد و یه 9800 gt گرفت مشکلش حل شد و با کابل hdmi به lcd tv وصل کرد و هیچ مشکلی نداشت
    یه احتمال دیگه هم وجود داره که شاید رزولیشن تصویر شما بالا هست و lcd تون نمیتونه ساپرت کنه شما میتونی
    با زدن f8 قبل از ورود ویندوز در حالت safe mode سیستم رو بالا بیارید و بعد تنظیمات گرافیکی رو انجام بدین البته معمولا باید به صورت اتومات خود سیستم این کارو انجام بده اما شما یه امتحان بکن ضرر نداره

اگر قبل از خرید سیستم به مشاوره دوستان توجه می کردی متوجه میشدی که کابل HDMI فقط برای کنسول کاربرد داره نه PC

دوست عزیز شما به عنوان کابر فعال من و بقیه دوستان انتظار داریم که با اطلاعات بیشتر نظر بدید
    این فقط کنسول ها نیستن که با کابل hdmi سر و کار دارن بلکه گرافیک های جدید هم معمولا
    خروجیه hdmi دارند و به lcd وصل میشن
    اگه خواستی چند تا عکس برات میذارم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی تونستم pc رو hdmi به lcd وصل کنم

5. این کاربر از Mohammad_es66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دوست عزیز شما به عنوان کابر فعال من و بقیه دوستان انتظار داریم که با اطلاعات بیشتر نظر بدید
    این فقط کنسول ها نیستن که با کابل hdmi سر و کار دارن بلکه گرافیک های جدید هم معمولا
    خروجیه hdmi دارند و به lcd وصل میشن
    اگه خواستی چند تا عکس برات میذارم

از تذکر شما ممنون هستم

درسته که کارتهای جدید خروجی HDMI دارند ولی از این خروجی نمیشه به مانیتورهای LCD وصل کرد و استفاده کرد اگر شما این رابط را به مانیتور LCD وصل کنید فقط یک تصویر کوچیک وسط مانیتور می بینید یا اصلا هیچ تصویری نمایش داده نمیشه

این رابط برای اتصال به TV هست (توجه کنید TV نه مانیتور LCD)

حالا این عکس هایی که شما میگی مربوط به چی هست خدا داند ولی از گذاشتنش کسی ضرر نمی کنه

7. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

کاملا درسته هنوز مانیتوری نیست که بشه با hdmi وصل کرد به pc
    شما فقط میتونید از خروجی vga or dvi کارت استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کاملا درسته هنوز مانیتوری نیست که بشه با hdmi وصل کرد به pc
    شما فقط میتونید از خروجی vga or dvi کارت استفاده کنید

ممنون ببخشید مثل اینکه من منظورم رو درست بیان نکردم منظور من lcd tv بود که تونستم lcd رو نمیدونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از تذکر شما ممنون هستم

درسته که کارتهای جدید خروجی HDMI دارند ولی از این خروجی نمیشه به مانیتورهای LCD وصل کرد و استفاده کرد اگر شما این رابط را به مانیتور LCD وصل کنید فقط یک تصویر کوچیک وسط مانیتور می بینید یا اصلا هیچ تصویری نمایش داده نمیشه

این رابط برای اتصال به TV هست (توجه کنید TV نه مانیتور LCD)

حالا این عکس هایی که شما میگی مربوط به چی هست خدا داند ولی از گذاشتنش کسی ضرر نمی کنه
    بله دوست عزیز حرف شما درسته اما منم اگه یه بار دیگه نگاه کنی نوشتم lcd tv
    و چون اکثر دوستان خلاصه مینویسن باید سعی کنیم تمام حالات رو در نظر بگیریم
    و یه 9800 gt گرفت مشکلش حل شد و با کابل hdmi به lcd tv وصل کرد و هیچ مشکلی نداشت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزیز هم LCD و هم Plasma های جدید امکان ارتباط مستقیم از طریق کابل HDMI به PC دارن (البته این قابلیت بسته به مدل TV هست) و وقتی این قابلیت باشه هیچ مشکلی در کیفیت تصویر نیست(ّFull HD 1080P) البته اگه تصویر درست اسکن نشده یا کشیده و کوچک و بزرگ هست باید از تنظیمات کنترل پنل کارت گرافیک تصویر رو تنظیم کنید تمام گرافیکهای دارای خروجی HDMI با کابل مستقیم HDMI و باقی با تبدیل امکان اتصال دارن منتها کارتهایی که خروجی HDMI دارن با تنظیم صدای خروجی روی Digital و اتصال کابل صدا گرافیک به مین صدا رو هم منتقل می کنن حالا مدل پنل هست که تایید می کنه خروجی ها و تصاویر چگونه هستند ممکنه فقط پورت جداگانه PC وجود داشته باشه (VGA/DVI) و یا HDMI

فکر می کنم مشکل دوستمون هم حل شده قبلا با این حال تصویر ندادن بعد از بوت چند عامل داره مشکل گرافیک برای رندر در اون رزولوشن ناتوانایی پنل تو شناسایی و دریافت سیگنالها مخصوصا به خاطر عدم تطبیق Refresh Rate و عدم اسکن تصاویر که معمولا با جابجایی ورودی و تعویض نوع کابل حل میشه در هر حال باید از راهنمایی دستگاه کمک بگیرید که برای اتصال به PC چه ورودی ها و سیگنالهایی رو قبول می کنه و گرافیکتون هم مشکلی نداشته باشه...

موفق باشید
    Last edited by Kianoosh; 24-05-2010 at 13:14.

12. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

چه طور میشه از تی وی برنامه روی هارد کامپیوتر ضبط کرد یا از ریسیور کسی اطلاع داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •