سلام . یه سوال برام پیش اومده :
آیا سی پی یو در اثر کارکرد و گذشت زمان کارایی خودش رو از دست میده و دچار افت پرفورمنس میشه ؟
سلام . یه سوال برام پیش اومده :
آیا سی پی یو در اثر کارکرد و گذشت زمان کارایی خودش رو از دست میده و دچار افت پرفورمنس میشه ؟
اگه فن و خمیر سیلیکون مناسبی برای پردازشگر استفاده نکرده باشی یا چیپهای اصلی مادربورد یا سایر قطعات اصلی بیش از حد داغ شوند افت کارایی موقتاً پیش میاد
اضافه کنم امکان نداره یه سی پی یو مثلا 2.8GHz یهو توان پردازشیش بشه مثلا 2.2 .شما باید مشکل سیستم رو تو جای دیگه بگردید.
1-*تمام قطعات رو باز کنید و به طور کامل و با دقت گردگیری کنید.
2- از سالم بودن هارد خود با استفاده از نرم افزار های مربوطبه اطمینان حاصل کنید و ظرفیت کلی و فضای خالی هارد رو اینجا بنویسید.
3- با استفاده از نرم افزارهایی که قادر به اندازه گیری دمای هارد،سی پی یو،کارت گرافیک و چیپ مادر بورد هستند دمای انها را یادداشت و اینجا بیان کنید.
4- با استفاده از Task Maneger در صد کارکرد سی پی یو ورم را در حالت عادی اینجا بیان کنید.
سلام اگه دمای سیستم و سی پی یو متعادل باشه 100 سال برات کار میکنه![]()
من کی گفتم سیستمم مشکل داره ؟
بعد اینکه مگه performance cpu فقط به فرکانس بستگی داره ؟ و فرکانس CPU در اثر کار که تغییر نمیکنه ، اینو دیگه همه میدونن .
بزارید بحث رو اینطوری مطرح کنم :
تا قبل از پیدایش تکنولوژِی HyperThreading نحوه کار CPU بدین صورت بود که از تمام resource های CPU هنگام پردازش استفاده نمیشد ، مثلا هنگام رندر یک ویدئو داخل Task Manger نشون میداد که CPU load 100% است ، ولی در اصل شاید نصف cpu بیکار بود ، بعد ها که Thread اضافه شد ، تقریبا راندمان CPU هایی که از HyperThreading استفاده میکردند در مقایسه با مدل های قدیمی تر 50% افزایش داشت ، البته با همان فرکانس .
CPU یا هر پردازنده دیگری از تعداد خاصی ترانزیستور (Transistor) تشکیل شده است که اجزا تشکیل دهنده اصلی پردازنده هستند ؛ مثال: یک CPU از 500 میلیون ترانزیستور تشکیل شده است ، حال سوال اینه که ممکنه تعدادی از این ترانزیستور ها در اثر کارکرد از بین بروند و باعث افت کارایی CPU شوند ؟ یا علت مشابهی که باعث تغییر در ساختمان CPU کارکرده نسبت به CPU نو شود ؟
نه برادر عزیز اون ترانزیستور ها با ترانزیستور هایی که شما دیدید فرق میکنه اصلا ساختن سی پی یو و یا هر مدار مجتمعی (IC) از استانداردهای خاصی مثل VSLI یا ... استفاده میکنند که باعث خرابی نمیشه نگران نباشید
دوست عزیز شما که به قول خودتون میدونید (بعد اینکه مگه performance cpu فقط به فرکانس بستگی داره ؟ و فرکانس CPU در اثر کار که تغییر نمیکنه ، اینو دیگه همه میدونن . ) آیا اینو نمیدونید که یک سی پی یو مثلا مدل X بر مبنای مثلا 500 میلیون ترانزیستور ساخته شده و اگه یکی از این ترانزیستور ها ایراد پیدا کنه سی پی یو کار نمیکنه؟
بعد هم چرا دیگه میزنه دوست عزیز . ما هم نگفتیم که شما چیزی نمیدونید یا سوالتون ناشیانه بودفقط خواستیم کم بکنیم.خوب سیستمتون خراب نیست به سلامتی اشتباه از ما بود که جواب دادیم
دوست عزیز باید به اطلاعتون برسونم که بنده رشته ام الکترونیک هست ، و دقیقا میدونم ترانزیستور چیه و چیکار میکنه و چیزی رو که در CPU بهش میگن ترانزیستور با ترانزیستور هایی مثل SMD یا .... فرق میکنه ، بحث هم سر این هست که کلا آیا CPU افت کارایی داره یا نه ؟ حالا علت ترانزیستور یا هر چیز دیگه .
شما لطف میکنی جواب دوستان رو میدی ، ولی به نظرت یه کاربر ناشی میاد یه همچین سوالی بپرسه ، کسی هر چقدر هم که ناشی باشه ، اینو میدونه که کند شدن سیستم ، هنگ و مشکلات نرم افزاری ممکنه هر علتی داشته باشه به غیر از مستهلک شدن CPU .
دوستان بهتره این بحث رو به زبون ساده تر بیان کنم :
آیا CPU مستهلک میشه ؟ و در اثر استهلاک راندمانش پایین میاد ؟
منظورتون در حالت استاندارد اگه هست: خیر مستهلک نمیشه
<br />
<br />
خود کارخونه ی سازنده میاد یه عمر مفیدی برای CPU در نظر میگیره ولی هنوز حتی در پنتیومهای 7-10 سال کار کرده ندیدم CPU سوخته باشه یا حتی آسیب دیده باشه
حتی اگه از طریق مادربورد بیش از اندازه Over Voltage کرده باشی چون پردازشگر در خودش ساز و کارهای حفاظتی داره ریست میکنه و بازم آسیب نمیبینه
منکه هنوز با چنین بحثی که مطرح کردی شخصاً برخورد نکردم تا بخوام بطور عینی جواب بدم
Last edited by Penryn; 24-05-2010 at 04:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)