تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: چرا من نمیدونم که چه آنتی میروسی رو انتخاب کنم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض چرا من نمیدونم که چه آنتی میروسی رو انتخاب کنم؟؟؟

الان از esat esmart security استفاده میکنم اما یه تاپیک خوندم تو همین جا که یه جورایی منو نسبت به نود دل چرکین میکنه البته لازم به ذکر هست که یه مشکلی دارم با نود که الکی بعضی از فایل های exe رو که با هزار بد بختی دانلود میکنم رو خراب میکنه حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته شنیدم که کسپراسکی حتی با adsl دیر آپدیت میشه لطفا کمک کنید

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیلی ساده است اگر شما انتی ویروس قدرتمند و کاملیو می خواهید بهتره به سراغ NORTON ANTI VIRUS برید که همیشه بهترین بوده

اما اگر انتی ویروس سبک تری می خواهید AVG رو پیشنهاد می کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جالبه كه هركسي يه چيزي ميگه و نميدونم حرف كيرو گوش بدم اما اينو ميدونم كه يه مشگل دارم با نود32 كه اكثر فايلا منو خراب كرده و اعصاب برام نذاشته در ضمن اگه ميشه لطفا بيشتر نسبت به اين آنتي ويروس نورتون كه فموديد توضيح بديد و يه لينك دانلود هم برام بذاريد

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام دوست من

در انتخاب هر چیزی اطلاعات در مورد اون چیز و سلیقه شخصی هر فرد نقش تعیین کننده دارن ، شما برای کسب اطلاعات در مورد آنتی

ویروسها به این آدرسهایی که براتون میزارم برید و بعد از مطالعه این تاپیکها یه سر هم به تاپیک مقایسه آنتی ویروسها مخصوصا پستهای

اولیه و چند پست آخر بزنید ، بعد از کسب اطلاعات لازم و شناسایی نقاط ضعف و قدرت آنتی ویروسها نوبت به تست شخصی شما از اونها

در مورد رابط کاربریشون میرسه که زحمت اون با خودتونه ولی برای از شک بیرون اومدن در هر کاری باید یه مقدار وقت گذاشت و زحمت

کشید ، اگه بازم کاری بود در خدمتیم .

موفق باشید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

بحث بر سر اینکه کدوم انتی ویروس از همه بهتره یه سریاله ناتمامه هیچ وقت تموم نمیشه!!!؟؟؟

6. این کاربر از Shahroozs2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SASAN_CNE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برترین آنتی ویروس کرک شده esat esmart security

کسپرسکی فایلهای html سالم، که خودم ساختم پاک میکنه!

8. این کاربر از SASAN_CNE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا میشه تو این سایت هزار جا خوند که کسپر بسیار قوی و قابل مقایسه با نود و نیز خیلی آنتی ویروسها نیست ولی تجربه ساده امروز من نشون داد که همشون از کسپر فقط یک افسانه ساختند در عین حاله اینکه در خیلی موارد حتی از ساده ترین آنتی ویروسها ضعیفتر عمل میکنه
    امروز یک فلش یکی از دوستانم آورد و من زدم به لب تابم. USB DISK SECURITY سریع دو تا ویروس شناخت که خیلی هم تابلو بودند. من قبل از پاک کردنشون با کسپر 2010 و با آخرین آپدیت و با تنظیمات بسیار سختگیرانه اسکن کردم نتونست هیچی پیدا کنه .. تازه دوستم اذعان داشت که تعداد ویروسهاش باید بیشتر باشه. من فلش رو با نود32 دوستم تست کردم دیدم 2تا ویروس دیگه شناسایی شدند. من نمیدونم این همه قدرت کسپر کجا رفت و چه شد. فقط حسابی ازش ناامید شدم..
    در انتخاب آنتی ویروستان حسابی دقت کنید... فعلا نورتون و نود و بیت دیفندر از بقیه مناسبترند...
    موفق باشید

10. این کاربر از mohsenpj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا میشه تو این سایت هزار جا خوند که کسپر بسیار قوی و قابل مقایسه با نود و نیز خیلی آنتی ویروسها نیست ولی تجربه ساده امروز من نشون داد که همشون از کسپر فقط یک افسانه ساختند در عین حاله اینکه در خیلی موارد حتی از ساده ترین آنتی ویروسها ضعیفتر عمل میکنه
    امروز یک فلش یکی از دوستانم آورد و من زدم به لب تابم. USB DISK SECURITY سریع دو تا ویروس شناخت که خیلی هم تابلو بودند. من قبل از پاک کردنشون با کسپر 2010 و با آخرین آپدیت و با تنظیمات بسیار سختگیرانه اسکن کردم نتونست هیچی پیدا کنه .. تازه دوستم اذعان داشت که تعداد ویروسهاش باید بیشتر باشه. من فلش رو با نود32 دوستم تست کردم دیدم 2تا ویروس دیگه شناسایی شدند. من نمیدونم این همه قدرت کسپر کجا رفت و چه شد. فقط حسابی ازش ناامید شدم..
    در انتخاب آنتی ویروستان حسابی دقت کنید... فعلا نورتون و نود و بیت دیفندر از بقیه مناسبترند...
    موفق باشید
    اخه بدبختی اینه که من تمام فایل های تو سیستم که اجرایی بودند رو از کار انداخته یعنی حالا از smart security استفاده میکنم اما بازم...حالا دیگه دوستان چی میفرمایند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

موفق باشید
    نود32 و usb disk فایل های اتوران و نوت پد ویروس هارو هم پاک میکنند به عنوان ویروس. کسپرسکی و آویرا و ... با autorun.inf کاری ندارند. و یک فایل clean حسابش میکنند.

از quarantine نود32 که فایلی رو پاک کرده ویروس رو یه جا دیگه اپلود کنید تست کنیم.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه عؤيؤم ىيطه همه فايل ها رو ريخت به هم و همه فايل ها رو هم پاک کردم رفت همه رو از اول دارم دانلود میکنم که خیلی بم زور گفت اینهمه فایلرو پاک کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •