تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 45

نام تاپيک: کدام مناسب تر است : پارس - ال نود - سمند یا 206 صندوقدار ؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

11 کدام مناسب تر است : پارس - ال نود - سمند یا 206 صندوقدار ؟

کدام مناسب تر است:

پژو پارس - سمند - ال نود یا 206 صندوقدار

سلام...
    بنده قصد تهیه خودرو دارم میخواستم بدونم از بین این خودروها کدوم یکی برای خرید بهتره؟!
    از دوستان کارشناس و اونایی که اطلاعات بیشتری رو این خودروها دارن میخواستم بپرسم کدوم یک از این خودروها شرایط بهتری نسبت به بقیه این خودورها دارن.
    خودم با چند نفر که صحبت کردم به من 206 صندوقدار رو پیشنهاد دادن و گفتن که از نظر مصرف سوخت هم خیلی به صرفه است و ماشین خوبیه
    حالا من هم گفتم بیام اینجا و از دوستان هم یک سوالی بکنم و نظر دوستان رو هم قبل خرید جویا بشم.

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

از الان جواب آخر رو بهت میگم
    اینحا همه اول میگن ال 90،بعد سمند , 206 صندوقدار

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب دلیلشون برای انتخاب ال نود چیه؟
    من با هر کی صحبت کردم به من صندوقدار رو پیشنهاد کرد

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ال 90 نسبت به قیمتش از بقیه بهتره، اما اگه بخوای فنی تر نگاه کنی 206 صندوقدار (با موتور 1600) هم شتاب بیشتری داره و هم مصرف کمتر و امنیت بالاتر. اما لوگان در عوض جادارتر و ارزونتر و زشت تره. (البته این مورد سلیقه ایه و خیلیا SD رو هم زشت میدونن!)

سمند هم در صورتی که EF7 باشه با این دوتا قابل رقابته، EF7 مصرف سوخت پائین و موتور قوی و بدون سروصدا داره و از نظر جاداری از اون دو تا بهتره ولی ظاهرش همون سمنده!

5. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ال 90 نسبت به قیمتش از بقیه بهتره، اما اگه بخوای فنی تر نگاه کنی 206 صندوقدار (با موتور 1600) هم شتاب بیشتری داره و هم مصرف کمتر و امنیت بالاتر. اما لوگان در عوض جادارتر و ارزونتر و زشت تره. (البته این مورد سلیقه ایه و خیلیا SD رو هم زشت میدونن!)

سمند هم در صورتی که EF7 باشه با این دوتا قابل رقابته، EF7 مصرف سوخت پائین و موتور قوی و بدون سروصدا داره و از نظر جاداری از اون دو تا بهتره ولی ظاهرش همون سمنده!
    شما چطور به این نتیجه رسیدین که 206 ایمن تر و پرشتاب تر هست؟؟
    من خودم اگه بخوام از نظر سلیقه ای انتخاب کنم و تا حدودی به مشخصات خودرو ها نگاه کنم اول 206 SD و بعد سمند EF7 و بعدش هم تندر 90
    از الان جواب آخر رو بهت میگم
    اینحا همه اول میگن ال 90،بعد سمند , 206 صندوقدار

اتفاقا اینجا طرفدارای 206 و سمند EF7 کم نیستن که این خودرو ها رو پیشنهاد میدن و هرکسی هم برای خودش دلایلی داره!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

نگاه کن برادر من !
    از نظر قدرت بگیم :
    سمند ef7 در حالت بنزین 113 اسب بخار ، در حالت گاز 103 اسب بخار
    206 Sd با قدرت 110 اسب بخار
    تندر 90 -110 اسب بخار
    پژو پارس رو هم بگذار گاراژ چون دیگه هر کی بخره جزو شیمبولهاست 100 اسب بخار کاملا ایرانی !
    اگه گازی خواستی سمند ef7 اگه نه 206 sd اتوماتیک اگه تونستی

8. این کاربر از ar.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

سمندو بیخیال شو اصتحلاک بزرگیش اذیت میکنه درضمن برای افراد سن بالاست!پارس که خدا رحمتش کنه!!
    اول ال90که با کیفیت مصرف پایینی داره و و همه زیر20میلیون فقط این خودرو پیشنهاد میدن...
    دوم 206صندوقدار فقط رو وی10فکر کن چون تمامی اپشنهارو داره+پایه گازسوزه که با این وضع بنزین منطقیه..

10. 2 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من خودم اگه بخوام از نظر سلیقه ای انتخاب کنم و تا حدودی به مشخصات خودرو ها نگاه کنم اول 206 SD و بعد سمند EF7 و بعدش هم تندر 90
    دیگه از شما انتظار نداشتم اینو بپرسید! شتاب SD برابر 11.4 در حالیکه لوگان 11.9ه!
    از نظر امنیت هم که 206 چهار ستاره گرفته. عکسهای تصادف 206 و ال90 با مانع هست که میتونین مقایسه کنید. توی این تست 206 آخ نمیگه، در حالیکه ال90 پرواز میکنه تو آسمون!! اگه خواستین بگین عکساشو بذارم...

---------- Post added at 06:02 AM ---------- Previous post was at 06:02 AM ----------

دیگه از شما انتظار نداشتم اینو بپرسید! شتاب SD برابر 11.4 در حالیکه لوگان 11.9ه!
    از نظر امنیت هم که 206 چهار ستاره گرفته. عکسهای تصادف 206 و ال90 با مانع هست که میتونین مقایسه کنید. توی این تست 206 آخ نمیگه، در حالیکه ال90 پرواز میکنه تو آسمون!! اگه خواستین بگین عکساشو بذارم...

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

206 Sd با قدرت 110 اسب بخار
    تندر 90 -110 اسب بخار
    دوست من پژو 206 قدرتش 108 اسبه نه 110 اسب . چون ECU این ماشین 7.4.5 هستش !!!
    تندر هم 105 اسب هست نه 110 تا !!!
    ----------------------------------------------------------------------------
    دوست عزیز اگه انتظاراتتو از ماشین بگی دوستان بهتر میتونن راهنماییتون بکنن !!!

13. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اگر بخوام بدون تعصب نظر بدم شما چند گزینه داری : سمند EF7 و 206 SD V8 و تندر 90 فول

سمند با موتور EF7 گزینه خوبی هست و کم مصرف و به نسبت پر قدرت ولی مسئله این هست که هنوز سمند هست و اصطهلاکش یکم بالاست ولی می تونه برای شما گزینه خوبی باشه

اما 206 SD V8 هم گزینه خوبی هست ولی توجه کنید که فضای فوق العاده کمی داره و نهایت برای 2 نفر بزرگسال و دو نونهال هست و اصلا از این بیشتر نمیشه ازش انتظار داشت

تندر هم ماشین جادار و نرمی هست.البته موضوع ظاهرش می مونه که کاملا به خود شما بر می گرده

از لحاظ مصرف سوخت اگر بخوام از کمتر به بیشتر مرتبشون کنیم بدین صورت میشه : سمند EF7 و بعدش تندر و بعدش 206 (البته بگم که اختلاف فوق العاده کمی دارند در حد 0.2 تا 0.4)

از لحاظ ایمنی هم بدین صورت هست : 206 SD V8 و بعدش تندر 90 و با اختلاف زیاد سمند

در مورد مسئله ایمنی لازم به ذکر هست که ایمنی بیشتر بدین معنی نیست که در تصادفات اتومبیل آسیب کمتری ببینه بلکه این معنی را میده که جان سرنشینان را حفظ کنه

اون پژو پارس را هم اگر جاش شما باشم یک خط درشت قرمز دورش میکشم که جز مصرف خیلی بالا و اصطحلاک وحشتناک چیز دیگه ای برای شما نداره و اگر قرار هست 18 تومن پول این ماشین را بدین راحت یک کادیلاک دویل تمیز گیر بیارید که از لحاظ مصرف سوخت تقریبا با پارس معمولی در یک سطح هست و ضمنا ارزونتر هم در میاد

15. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •