با سلام به همه دوستان عزیز
عزیزان! مشکلی به تازگی برای من بوجود آمده که امیدوارم برای هیچ کدام از شماها پیش نیاد!
من یک هارد 1 ترابایت دارمکه حدود 700 گیگ آن پر بود و به علت یک اشتباه سهوی کل هارد فرمت شد و کل اطلاعات موجود در آن پاک شد.
و بدتر از همه این که نسخه پشتیبان هم از اطلاعاتم تهیه نکردم و در حال حاضر دستم تو پوست گردوست.
البته دست روی دست نگذاشتم و برنامه های مختلف رو امتهان کردماز جمله Get data back و Recovery My files و چند برنامه معروف دیگر. (به عبارت دیگر معروفترین برنمه های ریکاوری رو تست کردم) ولی هیچ کدوم از اونها اون طوری که باید و شاید عمل کنن، کار نکردند و حداکثر 100 گیگا بایت از اطلاعات رو برگردوندن. اون 100 گیگ هم به صورت بسیار پراکنده و بدون نظم.
البته با توجه به شناختی که از نرم افزار قدرتمند Get data back داشتم مطمین بودم که اطلاعاتم به صورت اولیه و در پوشه های اصلی و مسیرهای اصلی بر میگرده که این طور هم شدولی با یک عیب بزرگ و اساسی!
همه اطلاعات با دایرکتوری ها و اسم های اصلی برگشتن اما :
1- هیچ کدوم از عکس ها اجرا نمیشن.
2- فایل های ویدویی به تکه های 3 یا 4 مگی و فرمت MP3 تبدیل شدن (یعنی یک فایل 700 مگی تبدیل به 200 فایل Mp3 شده که آنها نیز به صورت پراکنده و در مکان های مختلف قرار دارن)
3- فایل های Mp3 تکه تکه و در هر فایل 3 یا 4 مگی چند تکه از هر آهنگ وجود دارد.
4- در کل 90 درصد فایل ها اجرا نمی شود یا اگر اجرا هم می شوند به صورت تکه تکه یا خراب اجرا می شوند!!
و...
حالا از اساتید و دوستان محترم خواهشمندم اگر راه حلی به نظرشون میرسه دریق نفرماین و بنده رو راهنمایی فرمایند
در ضمن من دنبال نرم افزاری همانند Get Data back هستم که تمام اطلاعات را در همان دایرکتوری ها اصلی و با نام های اصلی برگردونه.
از همین جا پیشاپیش از دوستانی که بنده رو راهنمایی میکنن متشکرم!![]()