دوستان سلام
من یه سیستم دارم واسه 6 سال پیش و فعلا مشکلی باهاش ندارم چون اکثرا واسه ی نت و موزیک و فیلم واسم کاربرد داره و در حد همینا کارمو راه میندازه
رمش 256 دی دی آر بود که 2 تا 256 دیگه بهش اضافه کردم و پردازندش اینتل سلرون 2.4 و اما
گرافیکش اینتل 5200 (256 دی دی آر ) بود که مدتی پیش سوخت و من برای اینکه کارم راه بیفته یه گرافیک رادئون 7000 دست دوم روش انداختم اما مشکلی که داره اینه که کلیپهای تصویری با حجم بالا رو نشون نمیده یعنی تصویر کند جلو میره و همینجور بعضی فیلمها رو و اونایی که نشون میده رو کیفیت واقعیشون رو نداره ( قبلیه هم که سوخت همینجوری بود )
اما الان میخوام شما دوستان راهنماییم کنید که واسه اینکه برای دیدن هر نوع کلیپ یا فیلم هیچ محدودیتی نداشته باشم و اونا رو با کیفیت واقعی خودشون ببینم چیکار باید بکنم
1 - آیا این مشکل واسه گرافیکه کلا و من درست سوالمو پرسیدم ؟
2 - اگه مشکل واسه گرافیکه آیا با خرید گرافیکهای فعلی مشکل حل میشه چون به مادربورد قدیمی من میخوره اصلا یا اسلات گرافیک ، اسلاته و فرقی نداره چه قدیم چه جدید ؟
3 - اگه دو سوال قبلیم جوابش مثبته ، حداقل گرافیکی که میتونه به این نیاز من پاسخگو باشه چیه و قیمتش ؟ ( اصلا نمیخوام بازی کنم فقط فیلم و کلیپ با کیفیت واقعیشون )
4 - یک محدودیتی که میدونم باید توجه کنم پاوره ، پاور سیستم از نوع متفرقه و هم مارک کیسم هست که فکر کنم رو خودشم بوده از اول به نام BPCom . روی پاور زده 450W حالا نمیدونم واقعیه یا نه ؟ ( اگه نرم افزاری هست که خروجی واقعیه پاور رو بتونه نشون بده معرفی کنید دانلود کنم تا مشخص بشه )
مشخصات سیستم :
mainboard : Asrock P4V88
cpu : Intel Celeron 2.4 GH
Ram : 768 DDR
HDD : Maxtor 80G
VGA : Radeon 7000 64MB
Monitor : 17"LG Faltron F700P