مديرعامل شرکت ارتباطات زيرساخت با اشاره به کاهش 20 درصدي قيمت عرضه اينترنت براي شرکت هاي خصوصي ارايه دهنده اينترنت، ابراز اميدواري کرد: کاربران نهايي اينترنت نيز از اين کاهش قيمت برخوردار شوند.
"محمود خسروي" روز شنبه در يک نشست خبري افزود: قراردادهاي جديد شرکت زيرساخت براي تامين اينترنت با قيمت هاي پايين تري امضا شده، از اين رو مي توانيم اينترنت را با قيمت ارزان تر به شرکت هاي خصوصي عرضه کنيم.
وي افزود: البته توقع نداريم که قيمت اينترنت براي کاربران نهايي نيز 20 درصد کاهش يابد ولي اين کاهش قيمت بايد تاثير خود را براي مشتري نهايي بگذارد.
** تمديد قرارداد پيمانکاران تلفن اينترنتي ظرف يک هفته آينده
مديرعامل شرکت ارتباطات زيرساخت با اشاره به اتمام قرارداد سه پيمانکار تلفن اينترنتي(VOIP) با شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: در مورد تمديد قرارداد اين سه پيمانکار مذاکرات نهايي شده و طي يک هفته آينده قرارداد آنها به مدت يک سال ديگر تمديد خواهد شد.
وي با اشاره به فعاليت بيش از 114 شرکت در حوزه تلفن اينترنتي که بدون پرداخت هيچگونه وجهي از امکانات کشور استفاده مي کنند، افزود: زيرساخت در حال فراهم کردن امکانات فني در قالب 2 تعاوني براي ساماندهي حوزه تلفن اينترنتي است.
** 30 خط STM1 جديد به شبکه اينترنت اضافه مي شود
خسروي گفت: براي افزايش پهناي باند اينترنتي کشور در آينده نزديک 30 خط STM1 جديد به شبکه اضافه مي شود که به اين ترتيب ظرفيت شبکه از تعداد 137 خط STM1 فعلي به 167 خط STM1 خواهد رسيد.
وي با اشاره به قرارداد GBI نيز گفت: براساس اين قرارداد اين شرکت ساليانه حدود 300 هزار دلار به ايران پرداخت خواهد کرد و همچنين ارتباط کشور با تمام کشورهاي حوزه خليج فارس برقرار مي شود.
خسروي يکي از برنامه هاي سال جاري را اجرايي شدن پروژه Core و super core دانست و تأکيد کرد: با اجراي اين پروژه ظرفيت شبکه زيرساختي کشور تا 10 برابر افزايش خواهد يافت.
وي افزود: تجهيزات اين پروژه نصب و راه اندازي شده و تست هاي لازم در سه منطقه در حال انجام است و اميدواريم با تلاش هاي در دست اجرا اين پروژه طي شش ماه آينده به بهره برداري برسد.
خسروي با اشاره به پروژه سيگنالينگ يکپارچه نيز اظهار داشت: اين پروژه اجرايي شده و ارتباط اپراتورها از طريق اين شبکه برقرار شده است.
** آيين نامه برخورد با قاچاق مکالمه تلفني ابلاغ شده است
خسروي با اشاره به قاچاق در مکالمات تلفن هاي ثابت و سيار، گفت: هم اکنون قاچاق مکالمه از طريق تلفن ثابت کمتر شده و اين معضل بيشتر در تلفن همراه وجود دارد.
وي در مورد نسبت قاچاق مکالمه تلفني گفت: 60 درصد قاچاق مربوط به تلفن سيار و 40 درصد مربوط به تلفن ثابت است.
وي افزود: آيين نامه اي در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي (رگولاتوري) تصويب و به شرکت زيرساخت در مورد برخورد با قاچاق مکالمه تلفني ابلاغ شده است.
ایستنا