تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: ارتقا رم در لپ تاپ سونیcr205eو انتخاب باس مناسب رم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

14 ارتقا رم در لپ تاپ سونیcr205eو انتخاب باس مناسب رم

سلام ،یه سوالی دارم که چند روزه ذهنمو مشغول کرده، لپ تاپ سونی من مدل cr205eاز سری vgnکه می خواستم رمشو ارتقا بدم در حال حاضر دوتا رم 512 با باس mhz533 داره مادر بردم تا 4 gig رم رو ساپورت می کنه می خوام 2 تا رم 2 gigبذارم روش اما نمیدونم باسش باید چند باشه راستش فکر نمی کردم تو انتخاب رم بهfsbهم باید توجه کرد ،fsbهم رم و هم پردازندم 533mhzاما نمیدونم باس مادربردم چیه و رم با چه باسی رو ساپورت می کنه (این دوتا فرقی با هم دارن؟)،من با cpuzچک کردم چیپست مادربردم مدل intel gm965رفتم تو سایت خود intelنوشته:

The Mobile Intel GM965 Express chipset features dual-channel DDR2 memory, 800/533 MHz system bus, PCI Express* x16 graphics ports and PCI Express x1 I/O ports, Serial ATA, and Hi-Speed USB 2.0 connectivity.
    اما دوباره پایینترش زده:
    front side bus support 800MHz
    Support for dual channel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 667 MHz memory technology
    اصلا خودتون اینجا رو ببینید:
    من که واقعا گیج شدم نمی فهمم بلاخره باسش چنده اگه 667 ساپورت می کنه پس اونجا هایی که نوشته 800mhz چیه؟وچرا پس الان روش رم 533mhzنه 667؟یه سوال دیگه اگه مثلا رم با باس 667 ساپورت کنه من رم 800mhz بذارم چی میشه؟مشکلی پیش میاد؟ممنون میشم راهنماییم کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

شما راحت میتونید رم باس 800 بزارین
    اگه می خوای رم رو 4 گیگ کنید باید ویندوز 64 نصب کنی وگرنه 3 تاشو بیشتر نمیشناسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

می شه بگین از کجا می گید باس رمم می تونه 800 باشه؟تازه من تا حالا اشتباه می کردم باس رم فعلیم 667از رو cpuzاما چون تو کاتالوگ زیر رم انتها یه جمله نوشته بود:speed:533mhzگفتم حتما 533h

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ای بابا چرا هیچکی جواب من رو نمیده ؟

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما نوت بوكتو ببر یك جای معتبر
    مشابه همون رمت برات میندازن
    اگه سرعت رم بالا باشه اما مادربرد ساپورت نكنه پول الكی دادی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

13

دوست عزیز شما نوت بوكتو ببر یك جای معتبر
    مشابه همون رمت برات میندازن
    اگه سرعت رم بالا باشه اما مادربرد ساپورت نكنه پول الكی دادی
    خوب من می خواستم اینو بفهمم که پول الکی ندم واسه همین پرسیدم ! حالا یه چیزی اگه مینبرد تا باس 800 ساپورت کنه اما fsb پردازنده پایین باشه مثل مال من که 533تاثیر نمی ذاره رو باس رم؟چون الان با Cpuz باس رمم 333اما فرکانس رم 266که میشه 533انگار خودشو باfsbپردازندم تنظیم کرده!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

خوب من می خواستم اینو بفهمم که پول الکی ندم واسه همین پرسیدم ! حالا یه چیزی اگه مینبرد تا باس 800 ساپورت کنه اما fsb پردازنده پایین باشه مثل مال من که 533تاثیر نمی ذاره رو باس رم؟چون الان با Cpuz باس رمم 333اما فرکانس رم 266که میشه 533انگار خودشو باfsbپردازندم تنظیم کرده!!
    نه عزیز اون باس که 800 مال رمه باس 533 مال سی پی یو اصلا مشکلی نداره و اگه بخوای سی پی یو رو ارتقا بدی باید 533 بزنی ولی واسه رم از تمام 800 تاش استفاده میکنه طراحان سونی از منو شما بیشتر فکرشون کار میکنه و این مشکلات ابتدایی اصلا واسه سونی محاله
    اینم واسه اطلاعات عمومی میگم تنها شرکتی که تو این رکود اقتصادی تو دنیا ضرر نکرده سونی بوده فقط یه کاهش سود تقریبا پایین داشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه عزیز اون باس که 800 مال رمه باس 533 مال سی پی یو اصلا مشکلی نداره و اگه بخوای سی پی یو رو ارتقا بدی باید 533 بزنی ولی واسه رم از تمام 800 تاش استفاده میکنه طراحان سونی از منو شما بیشتر فکرشون کار میکنه و این مشکلات ابتدایی اصلا واسه سونی محاله
    اینم واسه اطلاعات عمومی میگم تنها شرکتی که تو این رکود اقتصادی تو دنیا ضرر نکرده سونی بوده فقط یه کاهش سود تقریبا پایین داشته

مشکل من اینه که می خوام ببینم اگه مین بردم زده باشه رم 667 ساپورت میکنه بعد من باس 800 بذارم چی میشه؟همون 667 تا رو میکشه رم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

مشکل من اینه که می خوام ببینم اگه مین بردم زده باشه رم 667 ساپورت میکنه بعد من باس 800 بذارم چی میشه؟همون 667 تا رو میکشه رم؟
    در بیشتر موارد میکشه و اون رو به عنوان 667 میشناسه ولی در بعضی موارد کار میکنه ولی بعد از گذشت مدت زمانی بدر دستگاهنو دچار مشکل میکنه بهتره اگه بردت 667 ساپورت میکنه همون 667 بزنی روش آخه من دو مورد داشتم که به برد ضربه زده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •