سلام من میخواستم سورن بخرم قبلش یک چندتا سوال برام پیش اومد از شما اساتید می پرسم:
1.رنگ ابی رویال یعنی چه رنگی؟
2.ایا داشبور سورن و سمند ال ایکس به غیر از فرمان یکی هستند؟
3.سورن یخچال دارد؟
4.ریموت سورن می تونه در صندوقشو بصورت برقی باز کنه؟
سلام من میخواستم سورن بخرم قبلش یک چندتا سوال برام پیش اومد از شما اساتید می پرسم:
3.سورن یخچال دارد؟
فکر میکنم نزدیک به آبی آسمونی باشه!1.رنگ ابی رویال یعنی چه رنگی؟
خیر!3.سورن یخچال دارد؟
1 - دوست من به این لینک دوتا لینک مراجعه کن :سلام من میخواستم سورن بخرم قبلش یک چندتا سوال برام پیش اومد از شما اساتید می پرسم:
3.سورن یخچال دارد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2 - بله کاملا یکی هستن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 - اگه سفارشی بگیرین که داره ولی در حالت استاندارد نه !
4 - بله دوست من !!! ریموت سمند ال ایکس و سورن این شکلیه . که با زدن دوبار دکمه وسطی در صندوق عقب باش میشه !!!
سوالی بود در خدمتیم !!!
موفق باشی !!!
با تشکر چندا سوال دیگه:
5.مهمترین عیب سورن چیه؟
6.بنظر شما زیبا ترین رنگش چیه؟
7.تو سایت این خودرو نوشته بود تنظیم نور چراغ جلو از تو کابین ..راسته و چه جوریه؟
سلام دوست عزیز .با تشکر چندا سوال دیگه:
5.مهمترین عیب سورن چیه؟
6.بنظر شما زیبا ترین رنگش چیه؟
7.تو سایت این خودرو نوشته بود تنظیم نور چراغ جلو از تو کابین ..راسته و چه جوریه؟
5 - سورن عیب هاش همون عیب های سمند LX هست منتها :
ایمنی اون بهتر شده . چون 1 کیسه هوا اضافه شده + فرمون تلسکوپی + کمربند پیش کشنده
منتها روی سورن معمولی فقط از موتور XU7 استفاده میشه و من که از فامیلمون که توی ایرانخودرو هست پرسیدم گفت توی ایران سورن فقط با موتور XU7 عرضه میشه که این خودش یه عیبه ! ولی در کل عیب اضافه تری نسبت به LX نمیشه ازش گرفت .
6 - من خودم به رنگ خاکستری علاقه خیلی زیادی دارم . چون کلا رنگ اسپورتیه ولی خوب اگه حوصله تمیز کردن مداوم ماشین رو نداری سفید رو بهت پیشنهاد میکنم !!!
7 - بله تنظیم نور چراغ به بالا و پایین رو داره که اینجاست : ( پایین تر از دسته راهنما رو نگاه کنی میبینیش ) !!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)