چطور میشه از فلش استفاده کرد(با پسوند AVI)![]()
چطور میشه از فلش استفاده کرد(با پسوند AVI)![]()
فکر کنم به اندازه کافی در مورد این سوال تایپیک زده شده باشه و کامپوننتشم دوستان گذاشته باشن شما یه جستجو میکردین حتما پیدا میکردین یه جستجو با کلمه flash بزنید کلی تایپیک برا شما باز میشه
Last edited by pourya_lover; 22-05-2010 at 10:21.
کل بحث هارو تو لیستی که یکی از دوستان در ابتدای این انجمن گذاشتن رو چک کردم .. موضوعی که مربوط به خواسته ام رو باشه پیدا نکردم...
جست و جوتونم خیلی پیشرفتست برای منه بیسواد کارایی نداره ...
نمیدونم با کجای جستجو مشکل داشتید دوست عزیز.
ولی این نمونه هایی از نتایج :
امیدوارم مفید باشه. موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مفید نبود... اخه من میخوام یه فایل فلشی که ساختم قبل از برنامم اجرا بشه و یه متنی رو که به صورت سه بعدی تو فلش طراحی کردم و نشون بده... مثل autoran خیلی از نرم افزارها...(ولی autoran نمی خوام) بعد از اجرای فایل فلش هم صفحه اصلی برنامه نشون داده بشه... فایل فلشم با پسوند AVI....
تو خود برنامه دلفی کامپوننتی برای برنامه هایی ا پسوند AVl وجود نداره که تو فرم اصلی برنامه ازش استفاده کرد؟ که قبل از صفحه اصلی بشه توی یه فرم یا پنل ازش استفاده کرد..؟؟؟؟؟
کامپوننت Media Player هست.
شما هم باید یک فرم رو قبل از اون یکی اجرا کنی که حالت Autorun بگیره. البته معمولا به اون صفحه اول Splash میگن.
اون کامپوننتها و لینکهایی که بهتون معرف شده هم کار مورد نظرتون رو انجام میده.
میتونم بپرسم چند وقت هست با دلفی کار میکنید ؟
برای جواب و جزئیاتی که مورد استفاده قرار میگیره اینو میپرسم.
ممنونم...اسم کامپوننت همین بود... از کجا باید این کامپوننتو گیر بیارم؟؟؟؟
کمتر از 2 ماه..
اونی که توی System برای Media Playere ... من برای فلش میخوام ...(که تو فرم شیشه ای قرار بدم)..
اونو برای AVI گفته بودم.
برای فلش یا باید ActiveX ایجاد کنی و یا از کامپوننتهایی که بالا لینک دادم بهت استفاده کنی.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)