سلام من میخواستم بدونم اگه درجه هامون بره بالا (اگه نباشه جاش خالی میمونه.پروفشنال.اخر فروم باز و ...) چه امکاناتی برامون اضافه میشه ؟ ممنوناخه من تازگی ها دو ستاره شدم نمیدونم چی امکاناتی اضاف شده
سلام من میخواستم بدونم اگه درجه هامون بره بالا (اگه نباشه جاش خالی میمونه.پروفشنال.اخر فروم باز و ...) چه امکاناتی برامون اضافه میشه ؟ ممنوناخه من تازگی ها دو ستاره شدم نمیدونم چی امکاناتی اضاف شده
هیجی دادا
فقط وقتی که همکار یا مدیر بشی کلی قابلیت بهت اضافه میشه.
مثل حذف تاپیک ها .. یا ویرایش پست ها .. یا پیوست فایل
اگه شما خیلی به این علاقه دارین ؛ بهتره تو یه بخش خاص فعالیت کنین..
از من می شنوی همین الان بیخیال این فروم شو
بیخودی وقتتو تلف نکن
ولی اگه از من میشنوی تنها فروم فارسی ای که توش میخوای فعالیت کنی همین باشه و بقیه فرومها رو کلا بیخیال شو، چه بسا فرومهایی که مطالب این فروم رو میدزدن.![]()
از ما ميشنوي فرقي نميكنه كجا فعاليت ميكني.مهم اينه كه فعاليتت مفيد باشه نه اينكه فقط اسپم بدي و پستت بره بالا
چه بسا كسايي كه بيشتر آموخته هاشونو مديون اينجا هستن(يا فرومهاي ديگه) و كسايي هم هستن كه منبع بيشتر مشكلاتشون از اينجا يا فروماي ديگست كه ازش درست استفاده نميكنن
بابا من اصلا منظورم این نبود که این فروم بده برو سراغ لخ فروم دیگه
منظورم این بود که کلا بیخودی وقتتو جلو کامپیوتر هدر نده
برو دنبال چیزی که برات مقید باشه و به دردت بخوره
تائید میشه!
به نظر من یکی که مهم نیست کاربر جدید باشی یا سوپرمدیر! مهم اینه که فعالیت مفیدی انجام بدی!![]()
بهتره بگيم همين طوري ديمي نشينه وقتشو صرف اينجا بكنهبابا من اصلا منظورم این نبود که این فروم بده برو سراغ لخ فروم دیگه
منظورم این بود که کلا بیخودی وقتتو جلو کامپیوتر هدر نده
برو دنبال چیزی که برات مقید باشه و به دردت بخوره
بلكه يه برنامه ريزي بكنه (چون تو يه همچين جاهايي عضو شدن لازمه اصلا.برا بالا بردن اطلاعات)
مثلا بگو من شبا سر ميزنم
يا ....
100% موافقم. چه p30world چه هر جای دیگه.از من می شنوی همین الان بیخیال این فروم شو
بیخودی وقتتو تلف نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)