سلام .
دوستان چطوری ویندوز 7 اورجینال را که با خود دستگاه اومده را بازیابی کنم؟؟/
درضمن داخل ویندوز ریکاوری نباشه...
شما فرض کنین که ویندوزی وجود نداره.
اگر ویندوز داره دستگاه قبلا از ونیدوز کلید f10 رو فشار دهید
اما اگر ویندوز ندارید تنها راهخش فقط و فقط با دی وی دی های ریکاوری که از قبل تهیه کردید قابل انجامه !!
دوست عزیز یعنی میخوای خود ویندوز اریجینال رو برگردونی؟؟!!سلام .
فک نکم بتونی اگه زدی ویندوز رو پروندی دیگه تمومه!!
باید قید اریجینال رو بزنی![]()
مشکل اینجاست که دوستم که بلد نبوده ویندوز اورجینال را فورمت کرده ولی درایور ریکاوری دست نخورده باقی مانده.
لپ تاپ من vaio s111 هست. موقع پخش موزیک اسپیکرش صدا میده. یک هفته است که خریدم. نمایندگیش میگه باید ریکاوری کنی. حالا یکی به من بگه چطوری ریکاوری کنم؟ البته من روز اول یه cd back up هم از ویندوز گرفتم.
با سلام
شما قیبل از اینکه ویندوز بالا بیاد کلید f10 رو فشار دهید !
و یا
با دی وی دی 1 که تهیه کردید دستگاه رو بوت کنید
از این 2 طریق وارد مرحله ریکاوری شوید !
بعد گزینه RESTORE c را انتخاب کنید
cd 1 رو که میگذارم چند گزینه سمت چپ میاد مثل restore c. همه گزینه ها رو باید بزنم؟ چه موقع از cd 2 استفاده میشه؟
دوست عزیز فک نکنم برگرده آخه مگه ویندوز مثله یه سری فایله!!مشکل اینجاست که دوستم که بلد نبوده ویندوز اورجینال را فورمت کرده ولی درایور ریکاوری دست نخورده باقی مانده.
تازه اون درایوی که میگی مونده و دست نخورده حاوی تمام فایلهای سیستمی ویندوز اریجینالت نیست.!!
هنوزم میگم نابود شد..
بیخیال تو ایران اصل و غیراصل نداریم که![]()
دی وی دی 2 بیشتر برای نصب برنامه هاست معمولا بعد از ریستارت اول می خواهد در بعضی از لپ تاپ ها هم اواسط ریکا.وری می خواد
سوال
من لپ تاپ f11cgx سونی با ویندوز 7 دارم با vaio care دو تا dvd بکاپ گرفتم میخواستم بدونم این بکاپ شامل درایور های سخت افزار دستگاه هم میشه؟ و اینکه با خود ویندوز هم لازم هست بکاپ بگیرم؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)