تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: wirless usb adapter

اگه نباشه جاش خالی می مونه tichismor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض wirless usb adapter

سلام دوستان من رفتم یدونه از این دستگاه ها خریدم حالا می خوام با گوشیم کانکت شم تنظیماتش خوب فک کنم اونایی که دارن بدونن که سخته حالا مشکل من اینجاس توی توضیحات و راهنمایی های که صورت گرفته برای ایجاد ارتباط این بخش هست که من پیداش نمی کنم

... سپس در قسمت Advenced تیک قسمت قرمز را بزنید و سپس در Home network connection گزینه wireless network connectin را انتخاب کنید ...
    این بخش
    Home network connection رو من ندارم ببینید

بقیه مراحل رو کامل رفتم الان هم کانکت هم از توی پی سی برقراره هم از توی گوشی کانکشن رو پیدا می کنه و وصل میشه ظاهرا ولی هیچ سایتی و باز نمی کنه و آپدیت و اینا که نمی تونه دیگه خوب گویا ظاهرا کانکته ولی باطنا ً . . .

تصویر باید در اصل این شکلی باشه

ولی خوب نیست
    باز یه چاره ای باید داشته باشه دیگه نمیشه گفت هیج راهی نیست این تنظیمات و کجا باید انجام بدم ؟

استاتید این بخش اگه می شه یه کمکی به بنده بکنن

پیشاپیش تشکر می کنم

در ضمن می خوام لپ تاپم هم بتونه از این وایرلس استفاده کنه سیستمش هم 7 هستش در این مورد هم اگه میشه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
    کانکتمم اتوماتیکه یعنی سیستم رو که روشن می کنم خودش خودکار وصل میشه به اینترنت ممنون از لطف شما
    Last edited by tichismor; 21-05-2010 at 12:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض پاسخ

فقط در صورتی دروپ دان مورد نظرت نمایش داده میشه که بیش از 1 کارت شبکه روی دستگاهت نصب شده باشه. در صورتی که فقط یک کارت شبکه نصب شده باشه دروپ داون نشون داده نمیشه

3. این کاربر از foroughsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

فقط در صورتی دروپ دان مورد نظرت نمایش داده میشه که بیش از 1 کارت شبکه روی دستگاهت نصب شده باشه. در صورتی که فقط یک کارت شبکه نصب شده باشه دروپ داون نشون داده نمیشه
    خوب الان من باید چی کار کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چك كن، اگه در سخت افزارهاي دستگاهت درست شناخته نشده، نصبش كن. اول نصب درايور نبايد usb adapter wireless به دستگاه وصل باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

device اضافه شده هیچ مشکلی نداره ، الان هم لپ تاپ و هم گوشی امواج connection وایرلس رو میشناسن

اون کسی که بهم کمک کرد تا دستگاه رو راه بندازم بهم گفت که اینترنت شیر نیست دلیلش هم همین عکسی هستش که بالا گذاشتمش از شواهد هم اینجوری بر میاد که دلیل همین باشه چون هم گوشی و هم لپ تاپ کانکشن رو میشناسن ولی ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این فایلی که باهاش دستگاه رو راه انداختم یعنی راهنمایی همون دوستم که الان دیگه اونم نمی دونه باید چی کار کنم برای همین اینجا مطرح کردم

این هم دستگاهی که خریدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •