لطفا در باري دو مادربرد زير نظر بدين
790fx-gd70
p55-t3eh9
درايور سون 7 داره ؟
نظر شخصيتون در باره msi چيه ؟:![]()
لطفا در باري دو مادربرد زير نظر بدين
790fx-gd70
p55-t3eh9
درايور سون 7 داره ؟
نظر شخصيتون در باره msi چيه ؟:![]()
من دقیق نمیدونم ولی سری های جدید MSI حتی ارزوناش دارن . وانگهی اصلا سون خودش 90 درصد قطعاتو میشناسه و اصلا به درایور جدا نیازی نیست .درايور سون 7 داره ؟
به نظر من بسیار برند خوبیه و گارانتی ماتریکس خوبه .نظر شخصيتون در باره msi چيه ؟:
مین بورد خوبیه . ولی قیمتش چنده ؟790fx-gd70
چیپش رو هم حتما خودش نصب میکنه !من دقیق نمیدونم ولی سری های جدید MSI حتی ارزوناش دارن . وانگهی اصلا سون خودش 90 درصد قطعاتو میشناسه و اصلا به درایور جدا نیازی نیست .
بله خودش نصب میکنه .چیپش رو هم حتما خودش نصب میکنه !
جالبه پس به اینتل بگیم دیگه برای شناسایی چیپاش نرم افزار نزنهبله خودش نصب میکنه .
هر دو مدل از بهترین های بازار هستن
مین 790fx ام اس ای بهترین برند در چیپ های 790 هست ، چند وقت پیش همین بحث پیش اومد که برای دوستان لینک گذاشتم که بهترین امتیازات رو آورده بود
در مدل های انفورس و amd که میشناسه . اینتلو تست نکردم . وانگهی چه ربطی داره . درایور شرکت سازنده همیشه کاملتره . مثلا درایور خود ویندوز 7 برای انویدیا عالیه ولی اگه فیزیکس میخوای دیگه باید درایور اصلی رو نصب کنی .نکته مهم تر اینه که اون درایور توی ویندوز رو هم خود شرکت سازنده (مثلا اینتل) ساخته و داده مایکروسافت و هر وقت هم آپدیتش نن یه نسخه میاد توی سرور ویندوز آپدیت .جالبه پس به اینتل بگیم دیگه برای شناسایی چیپاش نرم افزار نزنه
Last edited by mojtabaalemi; 22-05-2010 at 06:23.
بدونه نصب چیپست هم مشکلی نیستدر مدل های انفورس و amd که میشناسه . اینتلو تست نکردم . وانگهی چه ربطی داره
ربطش هم به همینه که نصب نمیکنه اگر لینکی داری که نشون میده ویندوز 7 چیپ رو نصب میکنه قرار بده
این سیستم من که چیپو نصب نکردم خودش نصب کرده . amd 740g + ATI sb700
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)