تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل با safari و IE

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض مشکل با safari و IE

سلام. مشکل اینه که هر وقت من یکی از این دو مرورگر رو اجرا میکنم task bar از کار میفته و اگه روش کلیک کنم هنگ میکنه و اگه که مرورگر رو minimize کنم کل ویندوز هنگ میکنه و باید Log off کنم. اما اگه اول Opera رو باز کنم و بعد از اون یکی از این دو تا رو اون مشکل پیش نمیاد.
    ویندوز 7 هست 64 بیت Ultimate.تا حالا چند بار ویندوز رو از شرکت های مختلف نصب کردم ولی مشکل حل نمیشه.
    راهی به نظرتون میرسه بگین. با تشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

مرورگرت چی اونها هم 64 بیتی هست یا نه ؟؟؟چون سیستم عاملت 64 بیتیه نرم افزار هم باید طبعا 64 بیتی باشه به نظر من

Last edited by join me; 21-05-2010 at 21:36.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

مروگرت چی اونها هم 64 بیتی هست یا نه ؟؟؟چون سیستم عاملت 64 بیتیه نرم افزار هم باید طبعا 64 بیتی باشه به نظر من
    این یک باور اشتباهه که خیلی ها دارند.
    شما براحتی میتونید نسخه های 32 بیتی رو نصب کنید و استفاده کنید.

سلام. مشکل اینه که هر وقت من یکی از این دو مرورگر رو اجرا میکنم task bar از کار میفته و اگه روش کلیک کنم هنگ میکنه و اگه که مرورگر رو minimize کنم کل ویندوز هنگ میکنه و باید Log off کنم. اما اگه اول Opera رو باز کنم و بعد از اون یکی از این دو تا رو اون مشکل پیش نمیاد.
    ویندوز 7 هست 64 بیت Ultimate.تا حالا چند بار ویندوز رو از شرکت های مختلف نصب کردم ولی مشکل حل نمیشه.
    راهی به نظرتون میرسه بگین. با تشکر.
    از آخرین ورژن Opera و Safari استفاده میکنید؟ اگر اینطور نیست حتما آخرین ورژن رو استفاده کنید.
    همچنین IE رو در حالت Safe Mode اجرا کنید و ببینید باز هم مشکل پیش میاد؟ اگر پیش نیومد حتما یک Addone دارید که مشکل سازه.
    برای اجرای IE در حالت Safe Mode مسیر زیر رو برید:
    StartMenu>All Program>Accessioris>SystemTools

4. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درسته نرم افزار های 32 بیت هم میتونن بدون مشکل اجرا بشن.
    من جست و جو کردم چندین جا این مشکل مطرح شده بود با چند تا راه حل که هیچ کدوم برای من کار نکردن بیشتر جاها میگن که مشکل از 32 بیت بودن این دو مرور گر هست. IE 64 بیت داره ولی فلش پلیر برای 64 بیت نیومده هنوز. مرور گر ها هم اخرین نسخه هستن هر دو. ویندوز رو هم دوباره تازه نصب کردم و هیچ add on یا نرم افزاری نصب نکردم. به نظر میرسه راه حلی برای این مشکل نیست فعلا تا نسخه جدیدی بیاد یا 64 بیت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •