تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: نصب ویندوز 7 از روی فلش مموری

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

11 نصب ویندوز 7 از روی فلش مموری

سلام.
    با راهنماییهای دوستان متوجه شدم که فلش مموری هم قابلیت Bootable شدن رو داره و این واسه نصب ویندوز 7 رو سیستمهایی که DVD Drive ندارن(مثل خیلی از سیستمهای دسکتاپ قدیمی و همچنین خیلی از لپ تاپ ها و نوت بوکها)و یا دارن ولی درست عمل نمیکنه(به هر دلیلی)خیلی اهمیت داره و کارایی فوق العاده بالایی داره.این کار ظاهراً واسه ویندوز 7 با نرم افزار A Bootable USB انجام میشه.من توی کار با این نرم افزار یه سری ابهامات واسم پیش اومده که نتونستم فلشم رو Bootable کنم.اون ابهامات رو اینجا مطرح میکنم و امیدوارم با راهنمایی دوستان و اساتید عزیز مثل همیشه بتونم این مشکل رو حل کنم.شاید این مسئله واسه خیلیهای دیگه هم کاربرد داشته باشه.بنابراین سؤالاتم رو در قالب یه Screen Shot گذاشتم که کاملاً واضح باشه و از اساتید محترم میخوام ریز به ریز و با حوصله جواب بدن که مشکل بنده حل شه و سایر دوستان علاقمند هم یاد بگیرن اینو.ضمناً نرم افزار رو آپلود کردم و لینکشو میذارم که اگه کسی از دوستان از این تاپیک خواست استفاده کنه دنبال نرم افزارش نگرده و از همینجا دانلود کنه.(میدونم که قبلاً هم تو سایت آورده شده ولی میخوام اینجا فقط مختص ویندوز 7 باشه).
    سؤالای اصلیم اینه ولی از اساتید محترم میخوام با توجه به اسکرین شاتی که گذاشتم پاسخ بدن که این تاپیک بشه مرجعی واسه آموزش نصب ویندوز 7 از روی فلش مموری.
    1.آیا وقتی فلش رو Format کردم بعدش باید اون فایل ایمیج ویندوز و یا فایلهای ویندوز رو خودم دستی توش کپی کنم و بعد این نرم افزار رو اجرا کنم یا بذارم خالی بمونه؟
    2.چقدر طول میکشه تا این نرم افزار فلش رو Bootable کنه؟آخه من هر چقدر منتظر میمونم هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه.اصلاً از کجا بفهمم داره کار میکنه نرم افزار؟
    3.لطفاً یه توضیح جامع در مورد کار باهاش بدین که همین تاپیک بشه مرجع.

* میتونین نرم افزار A Bootable USB رو از لینکهای زیر دانلود کنین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

2. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhs_837's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

ایمان جان باز سوژه دادی
    واسه من که کار کرد.اول با Nero یه ایمیج از دی وی دی ویندوز به طریقۀ Copy Disk با فرمت iso رو هاردم گرفتم بعد وارد برنامه شدم و گزینه OPEN ISO رو زدم.اینجا یکم طول کشید تا پنجره واسه آدرس دادن باز شد.بعد آدرس فایل iso رو بهش دادم و رفت صفحه بعد که مشخصات فلشم رو نشون داد و گفت فرمت میشه و ....
    الان چک کردم ویندوز هم داشت نصب می شد.من تنها مشکلم اینه چون کل فایل ایمیج رو درایو C (درایو ویندوز) باز میکنه و من جای خالی به اندازه ندارم هی پیغام کلین آپ میده
    Last edited by mhs_837; 20-05-2010 at 20:13.

4. این کاربر از mhs_837 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

واسه من که اصلاً با زدن Open ISO حتی بعد از 50 دقیقه هم اتفاقی نیفتاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من توی یه سایت دیگه روششو خوندم اما نمی دونم قوانین اینجا اجازه میده من لینکشو بزارم یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من توی یه فروم دیگه تاپیکشو میدونم اگه مغایر با قوانین نیست بگید لینکشو بدم

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

آموزش کامل بوتیبل کردن فلش - جدید:
    کد:

9. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با تشکر از ebicross عزیز.کاش همینجا آموزشت رو گذاشته بودی که دو تا تاپیj
    Last edited by KING iMAN; 21-05-2010 at 10:35.

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام.

من میخواهم ویندوز 7 را از طریق فلش مموری روی یک لپ تاپ نصب کنم. اول برنامه ی خود مایکروسافت (
    Windows 7 USB/DVD Download Tool
    ) را امتحان کردم ولی ارور داد که قادر به کپی فایلها نیست و ایراد یا از فلش هست یا از فایل iso.

حالا میخواستم روش دیگری که در تاپیک زیر گفته شده رو امتحان کنم، اما جای دیگه خوندم که این روش جواب نمیده اگر با کامپیوتر 64 بیت، بخوام فلش مموری نصب ویندوز 32 بیت درست کنم.
    کد:
    Unetbootin رو هم امتحان کردم، اما کار نکرد: یک صفحه ای آمد با تنها یک گزینه: default. وقتی آنرا انتخاب میکردم، هیچ تغییری رخ نمیداد.

من فکر کنم مشکل من این هست که فایل iso ای که دارم متعلق به یک ویندوز مشخص نیست. درواقع یک دی وی دی هست که خریدم و شامل نسخه های مختلف ویندوز 7 هست.

میخواستم بپرسم با این اوصاف، پیشنهاد میکنید چکار کنم برای نصب ویندوز از طریق فلش مموری؟

متشکرم.
    Last edited by Honradez; 27-05-2013 at 22:35.

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

من فکر کنم مشکل من این هست که فایل iso ای که دارم متعلق به یک ویندوز مشخص نیست.
    درواقع یک دی وی دی هست که خریدم و شامل نسخه های مختلف ویندوز 7 هست.

میخواستم بپرسم با این اوصاف، پیشنهاد میکنید چکار کنم برای نصب ویندوز از طریق فلش مموری؟

متشکرم.
    شما ابتدا این نرم افزار رو دانلود کنید.
    کد:
    تمام فایل های دی وی دی رو روی هارد کپی کنید.
    نرم افزار رو اجرا کنید ، سیستم عامل رو انتخاب کنید، اسم بدید ، از قسمت Setup Location فایل هایی که قبلا از DVD رو هارد ریخته بو دین رو بدید، و قسمت Output آدرس فایل نهایی که Iso هست رو بدید.
    حالا این نرم افزار رو دانلود کنید ، اجرا کرده و یه تیک وسط برنامه هست که اونو باید بزنید.
    کد:
    Last edited by Beta; 28-05-2013 at 13:56.

13. این کاربر از Beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من با این برنامه مایکروسافت یه مشکل کوچیک دارم و اون اینه که فایل iso من رو قبول نمیکنه
    من فایل iso رو با برنامه PowerISO گرفتم و با برنامه Ashampoo Burning Studio 10 تست کردم ولی جواب نداد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •