تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 69

نام تاپيک: بازي ScarFace: The World Is Yours

اگه نباشه جاش خالی می مونه jarooo_khakandaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض بازي ScarFace: The World Is Yours

تاریخ انتشار: تابستان ۱۳۸۵

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ

منتشر کننده: Vivendi Universal Games

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ

سبک بازی: Action

انتشار برای: XBox 360 | XBox | PS 3 | PS 2 | PC

واضح است بازیهایی چون GTA ,True Crime و Mafia در کشور ما و جهان دوستداران زیادی دارد و طرفداران این گونه بازیها همیشه انتظار آنها را می کشند. کمپانی VU Games در نظر دارد تا با عرضه بازی Scarface انتظارات را به پایان برساند و نام خود را همچون شرکتهای Rockstor,Ubisoft ,EA و... بر سر زبانها آورد. بازی Scarface که به سبک Action Arcade می باشد ادامه فیلمی به همین نام می باشد که در آن Al Pacino در نقش یک خلافکار حرفه ای به نام Tony Montana ایفای نقش می کرد. در انتهای فیلم Montana , Scarface در عمارت بزرگ خود توسط افراد رقیبش Sosa محاصره می شود و تصمیم می گیرد تا مقاومت کند بنابراین با سلاح M16 خود دست به کار می شود اما ناگهان از پشت هدف گلوله Shotgun قرار می گیرد. سازندگان بازی این صحنه را برای شروع بازی در نظر گرفتند اما این بار Montana از گلوله Shotgun جان سالم به در می برد و به راه خود ادامه می دهد تا از عمارت خود فرار کند.

بازی همانند GTA به صورت سوم شخص می باشد با این تفاوت که نمای دید ان کمی با GTA فرق دارد. همچنین شما می توانید هم روی دشمنان قفل کنید و تیراندازی کنید و هم بدون نشانه گیری انها را بکشید. نکته جالبی که در این بازی هست این است که وقتی شما تیراندازی می کنید مشخص می شود که به کدام نقطه از بدن دشمنتان نشانه رفته اید. همچنین اگر به دشمن به اندازه کافی نزدیک باشید می توانید قسمتهای مختلف بدنش را با تفنگ خود جدا کنید. یکی دیگر از خصوصیات این بازی درجه خشونت Montana است که بستگی به بازی شما دارد به این ترتیب که اگر به صورت حرفه ای و زیبا بازی کنید این درجه بالا میرود این جاست که Tony می تواند دست به هر کار خشونت آمیزی بزند. بنابراین اگر این درجه به بالاترین جای خود برسد می توانید برای چند ثانیه به طرز دیوانه واری تیراندازی کنید و آدم بکشید.

بعد از مرحله فرار از عمارت به یک تعقیب و گریز هیجان انگیز خواهید رسید. همانند بازی Starsky & Hutch میتوانید از داخل اتومبیل خود هم به جلو و هم به عقب تیراندازی کنید و این عمل با چرخش خوب دوربین برای شما آسان خواهد شد. کنترل ماشینها آسان خواهد بود و بر خلاف GTA اتومبیل کمتر به هوا می رود و بیشتر بر روی زمین حرکت خواهد کرد و این کنترل بازی را آسانتر خواهد کرد. وسایل نقلیه قابل استفاده نیز فقط اتومبیل و قایق است و خبری از هواپیما و هلی کوپتر نیست. صدای بازی نیز بسیار عالی است و سعی شده صدای Al Pacino نیز به زیبایی تقلید شود. البته لازم به ذکر است که نقطه منفی صدا دشنام های زیادی است که همانند GTA در آن استفاده شده است.

بازی در مناطق مختلفی از جمله سواحل دریا, جزیره های مختلف در Bahamas ,Miami و Bolivia (جایگاه رقیب Tony) اجرا خواهد شد. گفته شده است که Tony بعد از فرار از عمارت به مدت 3 ماه مخفیانه در جایی ماند تا اینکه دوباره به شهر خود برگردد و انتقام خود را از Sosa بگیرد و تمام قدرت از دست رفته خود را بدست آورد. در این حین شما به یک قاچاقچی مواد مخدر تبدیل می شوید و به همین منظور باید به جزایر مختلف سفر کنید, با دیگران معامله کنید, محموله ها را دریافت کنید و مهمتر از همه با پلیس درگیر شوید واین باعث می شود که بازی نسبت به دیگر بازیها متمایز شود.

همانطورکه گفته شد شما به یک قاچاقچی مواد مخدر تبدیل می شوید و از این راه می توانید به پول زیادی دست یابید با پول خود دارایی جمع کنید و دیگران را استخدام کنید تا برای شما کار کنند. شما می توانید از هر جا که خواستید تجارت خود را شروع کنید: ازسواحل شمالی, سواحل جنوبی Little Havana و یا هر جای دیگر در Miami. پول و سرمایه در این بازی حرف اول را میزند یعنی هر چه بیشتر پول داشته باشید می توانید ماشینهای بهتری بخرید سلاح های بیشتری داشته باشید لباسهای بهتری بخرید و به همین ترتیب شهرت بیشتری داشته باشید و شهرت و اعتبار است که شما را به مرحله های بالاتر می برد. این طور نیست که شما یکی پس از دیگری مراحل را طی کنید بلکه باید برای رسیدن به آنها تلاش کنید و این زیبایی بازی را دو چندان می کند. به هر حال مشاهده کردیم که ازادی عمل در این بازی بسیار بالاست و همانند GTA یک دنیای باز در پیش روی شماست.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

خيلي جالب و گيرا نوشته بودي.عالي بود ادامه بده.

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بالاخره اين بازي هم اومد! هنوز لينك رپيد ازش نيست اما لينك تورنت هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به محض اينكه لينك رپيد ازش پيدا شد من ميذارم!

-------------------------------
    ويرايش: 5 دقيقه بعد!

پيدا كردم

Scarface: The World Is Yours

کد:
    Password
    کد:

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mephisto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    f**ked up town

پيش فرض

دوستان کسی از سیستم مورد نیازش اطلاعی داره؟(شرمنده خودم حوصله گشتن تو سایتش رو نداشتم)

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بالاخره بازي محبوب من هم منتشر شد
    كسي از دوستان بازي رو گرفته ؟ چجورياست ؟ من كه با اين سيستم نمي‌تونم اجرا كنم
    اما اگه بازي خوبي باشه ارزششو داره به خاطرش ارتقا سيستم بدم

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

تورو خدا نگيد اين بازي تو ايران نمي ياد !‌

چند تا ويدئو ازش ديدم چيزاي غير اخلاقي داشت !

اگه انجوري باشه كه ...

طوري نيست ... دانلود مي كنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه cully_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    PALACE OF DREAMS

8 ********************ّبابا بس کنید دیگه تو رو خدا************

باز هم یه اقتباس از دنیای سینما و متاسفانه یه اقتباس از فیلم های کالت و نهایتا یه گند کاری دیگه....
    من نمیدونم چرا این شرکت های بازی سازی و فیلم سازی مسخره هر چیزی رو فدای پول میکنن.
    حدود 3 ماه پیش 2 تا خبر شنیدم که خدا خدا میکردم درست نباشه ولی متاسفانه جفتش درست بود.
    منظورم خبر درست شدن بازیهای Reservoir Dogs و Scareface بودش.
    من نمیدونم حالا چرا میان دست رو این فیلمهایی میزارنم که امثال من از این فیلمها خاطره دارن و این فیلمها فیلمهایی هستن که همیشه تو یاد حداقل من هستن (البته مطمئنم که این فیلمهای کالت طرفدارانی بیشتر از من دارن)

واقعا شمایی که این فیلم رو دیدی و ازش لذت بردی , حالا که میای یه بازی مسخره و بی کیفیت از فیلم محبوبت رو میبینی که فقط برای انتشار و پولسازی ساخته شده و هویت اصلی فیلم رو از بین برده و با دستکاری تو داستان فیلم اصلی گند زده به همه چیز خوشحال میشی و از بازی لذت میبری ؟
    بهتر نیست که این فیلمها برای همیشه همون فیلم بمونن و تبدیل به این چیزهای مسخره به اسم بازی نشن ؟
    فکر نکنین که من از بازی و این حرفها بدم میادا ! نه !
    ولی وقتی میبینم شخصیت های اصلی این فیلمها تو این بازیها هویتشون رو از دست دادن و به مسخره ترین شکل ممکن سازنده ها زور زدن تا با استفاده از شخصیت اصلی فیلم برای بازیشون طرفدار جمع کنن اعصابم خور میشه...
    من چی بگم که خود این بازیهای مسخره برای کسایی که ارزش این فیلمها رو میدونن حرفهای من رو تایید میکنه.
    فقط کافی به این بازیها که از رو فیلم ساخته شدن و داستان فیلم و حس نوستالوپیک طرفدارای فیلم رو نسبت به خود فیلم به بازی گرفتن , نیگا کنید و متوجه حرفهای من بشید.
    Godfather, Reseroir Dogs و حالا هم صورت زخمی . بعدیش رو خدا به خیر کنه ولی من خودم پیشنهاد میدم فیلمleon رو به بازی تبدیل کنن و چون هم نقش منفی خوبی داره که یه غول آخر خوب واسه بازیه و هم اینکه داستانش رو خوب میتونن به گند بکشن و هم اینکه طرفدارهای زیادی داره که فروش بازی رو تضمین میکنه....

داره خودمونی میشه Gagsta's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اتفاقا خيلی بازی باحالی هست و حتا بعزی جاها از Gta هم بهتره. من به هرکس که تا الان اینو بازی نکرده پيشنهاد ميکنم که این کارو بکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه cully_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    PALACE OF DREAMS

پيش فرض

دوست عزیز مشکل من با این نیست که بازی که از رو فیلم ساخته میشه , بازی خوبی باشه یا نه.
    مشکل من اینه که Tony Montana فقط توی فیلم Scareface ساخته برایان دی پالما اون شخصیتی هستش که امثال من و شما باهاش حال میکنیم و بعد از دیدن حداقل 20 بار این فیلم اگه یه بار دیگه هم ببینیم باز هم لذت می بریم.
    ولی ساختن این بازیها هر چند بازی جالبی هم باشه فقط برای استفاده تجاری از اسم فیلم و شخصیت اصلی اونه و فروش بیشتر بازی , و نه برای اینکه دل من و شما رو خوش کنن.
    و این کار به نظر من ارزش فیلم اصلی رو لوث میکنه و حس نوستالوپیک نسبت به فیلم اصلی رو واسم از بین میبره...

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •