تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: تا 500 ram,cpu,mb چی پیشنهاد میدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض تا 500 ram,cpu,mb چی پیشنهاد میدید

سلام دوستان
    تا 500 واسه cpu،mb،ramو power سیستم میخوام که اگه مادربورد ddr ساپورت کنه رمddr دارم البته مادربورد باید قابلیت ارتقا رم حداقل ddr2 باشه !
    سیستم با سرعت بالا و کپچر میخوام و بازی نمی کنم:
    در کل موندم چه کنم!!خودم یه سیستم ,asus p5q،e8400دارم و ازش راضیم وبرای این سیستم جدید که واسه کسه دیگه میخوام موندم چون خودم نظرم q9400 بود ولی نمی دونم فرقش با i7,i5,i3چیه !چون مادربوردشون هم فرق داره!راستی مادربورد هم بجز گیگا هرچی باشه!!البته asus در هر شرایطی واسم تواولویته
    لطفا بگید چیکار کنم

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    میتونم بپرسم چرا هر مینی به غیر از گیگا؟!
    توصیه می کنم با این بودجه AMD بگیرید:
    CPU:AMD Phenom II X6 1055T=210
    M.B:Gigabyte 770T-USB3=110
    RAM:Patriot Viper II 4Gb 1333 CL7 (2x2Gb)=135
    Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
    All:507
    پردازنده 6 هسته ای و برای کیچر عالی هست
    راستی کارت گرافیکتون چیه؟

3. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

پردازنده Q9400 که کلا داره از رده خارج می شه و اگر از این پردازنده روی سیستم استفاده کنی، سیستم قابلیت ارتقا رو در آینده از دست می ده. اینها سری قدیمی پردازنده های اینتل هستند که دیگه تولید نمی شن. اگر خواستی از اینتل خرید حتما فقط Core i3,5 بگیر. البته مادربوردهای P55 به این پردازنده ها می خورن که قیمتشون از 160-170 تومان به بالا هست (در مارک های معتبر)

اگر حدود 70 تومان بودجه رو افزایش بدی، می تونی Core i5 750 چهارهسته ای رو به همراه یه مادربورد 170 تومانی (مثل GIGA-P55-USB3) بگیری. هر چند فکر نکنم مادربوردهای ایسوس قیمت کمتر از 200 داشته باشند.

در مجموع سری E و Q و Core2Duo و Core2Quad اینتل رو کلا بیخیال شو. یا 6 هسته ای AMD بگیر یا 4 هسته ای Core i5. در اینجا می تونی کارایی پردازنده Core i5 750 رو با AMD Phenom II X6 1055T در نرم افزارهای مختلف مقایسه کنی. (دقت کن که جلوی بعضی نمودارها نوشته Lower is Better)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تنها نکته قابل تامل اینه که بعضی از نرم افزارها (به خصوص بازیها) توانایی استفاده از هر 6 هسته پردازنده AMD رو ندارن و فقط برای استفاده از 4 هسته بهینه شده اند. ولی با گذشت زمان و ارائه نسخه های جدیدتر این نرم افزارها، امتیاز پردازنده 6 هسته ای AMD بهتر می شه.

5. 2 کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پردازنده Q9400 که کلا داره از رده خارج می شه و اگر از این پردازنده روی سیستم استفاده کنی، سیستم قابلیت ارتقا رو در آینده از دست می ده. اینها سری قدیمی پردازنده های اینتل هستند که دیگه تولید نمی شن. اگر خواستی از اینتل خرید حتما فقط Core i3,5 بگیر. البته مادربوردهای P55 به این پردازنده ها می خورن که قیمتشون از 160-170 تومان به بالا هست (در مارک های معتبر)

اگر حدود 70 تومان بودجه رو افزایش بدی، می تونی Core i5 750 چهارهسته ای رو به همراه یه مادربورد 170 تومانی (مثل GIGA-P55-USB3) بگیری. هر چند فکر نکنم مادربوردهای ایسوس قیمت کمتر از 200 داشته باشند.

در مجموع سری E و Q و Core2Duo و Core2Quad اینتل رو کلا بیخیال شو. یا 6 هسته ای AMD بگیر یا 4 هسته ای Core i5. در اینجا می تونی کارایی پردازنده Core i5 750 رو با AMD Phenom II X6 1055T در نرم افزارهای مختلف مقایسه کنی. (دقت کن که جلوی بعضی نمودارها نوشته Lower is Better)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تنها نکته قابل تامل اینه که بعضی از نرم افزارها (به خصوص بازیها) توانایی استفاده از هر 6 هسته پردازنده AMD رو ندارن و فقط برای استفاده از 4 هسته بهینه شده اند. ولی با گذشت زمان و ارائه نسخه های جدیدتر این نرم افزارها، امتیاز پردازنده 6 هسته ای AMD بهتر می شه.
    این نکته‌ای که بهش اشاره کردید یه نکته کاملا صحیحیه

ولی به این نکته هم توجه داشته باشید که تقریبا تمامی برنامه‌های تست آناندتچ همین مشکل رو دارند و برای پردازنده‌های جدید بهینه نشده‌اند

اگر بخواهند دیتابیس خودشون رو آپدیت کنند ، به ماهها کار نیاز داره ، به همین دلیل برای پردازنده‌های جدید نمیشه به تستهای این سایت اعتماد کرد

7. 2 کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان با تشکر از راهنماییتون(دکمه تشکر ندارم!!)
    گیگا نمیخوام چون به علت مشکلات مادربورد گیگا(البته مدل های قدیمی)دیگه از چشمم افتاده !طلا هم باشه دنبالش نمیرم!
    آقای 3jokes_x واقعا ممنون الان راحتر میشه انتخاب کرد ،خودم اینارو انتخاب کردم ،نظر بدید ممنون میشم:
    P7P55D-E
    Core i5 750
    OCZ Gold 2GB 1333MHz ddr3 or patriot رم رو بعدا میشه ارتقا داد فعلا بودجه کمه!
    GREEN GP535A نمیدونم خوبه؟چون کارت گرافیک سیستم قبلی 8600!!! رو میذارم روش تا بعدا (واسه کپچر کمه به نظرتون؟)آخرش یه 4670 یا 250 ببندم (پاوری که گفتم کشش داره؟؟؟)
    اینا رو 520 قیمت دارم(بدون گرافیک)

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

GREEN GP535A نمیدونم خوبه؟چون کارت گرافیک سیستم قبلی 8600!!! رو میذارم روش تا بعدا (واسه کپچر کمه به نظرتون؟)آخرش یه 4670 یا 250 ببندم (پاوری که گفتم کشش داره؟؟؟)
    اینا رو 520 قیمت دارم(بدون گرافیک)
    داره ولی اگر یک مدل بالاتر 600 بگیری برای اور هم خیالت راحت میشه

10. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کاربرد سیستم خونگیه یعنی اور تو کارش نیست!فقط کاربرد عادی +کپچر
    یعنی این پاور این سیستم +دوتا dvd+کارت کپچر+tvکارت+مودم+پرینتر+هارد +(درآینده کارت گرافیک 250یا260یا 4670رو کشش داره؟)
    نظرتون درباره باقی قطعات چیه؟
    خدارو شکر دکمه تشکر هم راه افتاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بله، پاور کافیه. البته پرینتر که خودش مستقیم به برق وصل می شه و کاری به پاور کامپیوتر نداره.

فقط در مورد رم، به غیر باس، زمان تاخیر رم هم مهمه. زمان تاخیر رو با CL نشون می دن و هر چی کمتر باشه بهتره. مثلا رم باس 1333 با زمان های تاخیر 7و8و9 در بازار هست... قیمت هاشون ببین، و اگر اختلاف قیمت زیاد نبود به جای 9، 8 یا 7 بگیر.

قیمت مادربورد P7P55D-E چند بود؟ (قیمت سایت های اینترنتی رو نمی گم ها... اگر از بازار قیمت داری... چون قیمت سایت ها خیلی دقیق نیست.)

13. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در مورد قیمت کاملا حق با شماست چون قیمتو از سایت های فروش برداشتم :
    P7P55D-E 215000
    i5 750 217000
    OCZ Gold 2GB 1333MHz 67000
    GREEN GP535A 58000
    قیمتا به نظرتون چه طوره؟
    ما شهرستانی ها 2 راه بیشتر نداریم یا با 50درصد اختلاف قیمت از خود شهرمون بخریم یا با 10-15 درصد اختلاف از این سایت های فروش اینترنتی !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •