سلام دوستان
من می خوام یه سیستم بخرم که سی پی یو AMD هست
لطفا راهنمایی کنید که اگه بهترین کارت گرافیک با حداکثر قیمت 70 هزار تومن بخوام ، چی بگیرم بهتره
برای اجرا بازی های جدید می خوام
بیشتر از این هم نمی تونم بودجه بذارم
ممنونم
سلام دوستان
من می خوام یه سیستم بخرم که سی پی یو AMD هست
لطفا راهنمایی کنید که اگه بهترین کارت گرافیک با حداکثر قیمت 70 هزار تومن بخوام ، چی بگیرم بهتره
برای اجرا بازی های جدید می خوام
بیشتر از این هم نمی تونم بودجه بذارم
ممنونم
سلام
بهترين گزينه براي شما 4670 با مموري 512 مگ از برند CLUB-3D هست به قيمت 70 تومن
پاورتون چيه؟
هنوز پاور نگرفتم. اگه پاور بالایی می خواد حتما بگید
در ضمن یکی می گفت گرافیک 4850 یک گیگ و ddr3 با همون قیمت 70 تومن هست که خیلی بهتر از 4670 جواب میده. ظاهرا برای شرکت انفورماتیگ گستر یا یه چیزی تو این مایه ها
حالا به نظر شما کدومش بهتره؟
4850 خیلی بهتر از 4670 هست ولی قیمتش حدود 150 هست.همین 4670 را شما با قیمت 70 تومان پیدا کردی کلاهتو بنداز هوا چون فکر نکنم زیر 80 گیر بیاد
4850 كمترين مقداري كه ميتونيد پيدا كنيد حدود 140 تومن هستدر ضمن یکی می گفت گرافیک 4850 یک گیگ و ddr3 با همون قیمت 70 تومن هست
قطعآ قدرت 4850 بيشترهحالا به نظر شما کدومش بهتره؟
چرا با همون برندي كه گفتم قيمتش حدود 70 تومن هست.چون فکر نکنم زیر 80 گیر بیاد
من 4670 رو 93 تومن هفته پیش گرفتم با برند گیگا
من براتون یه پیشنهاد دارم. با توجه به این بودجه که برای کارت گرافیکی دارید انتخاب میکنید،معلومه زیاد به بازی کردن و کارهای گرافیکی اهمیت نمیدید.
من بهتون پیشنهاد میکنم که همین پول رو روی مادر بورد بزارید و یک مادربورد قوی با گرافیک رادئون آنبورد که خیلی از بازی ها رو هم اجرا میکند بگزارید.یادم یه مادر از پلتفرم ای ام دی بود که میشد گرافیک آنبورد رو با کارت گرافیکی ادغام کرد.مسفانه اسمش یادم نیست.اما در کل با این کار شما یک مادر قوی خریدید و بعد از مدتی هم که پول دستتون اومد و اگه راضی نبودید میتونید یه کارت گرافیک بخرید.
پیشنهادات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VGA ATI Radeon 4200 graphics(DVI)
.........................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
........................
ASUS - M4A78LT-M LE
.........................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ASUS - Crosshair II Formula
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز 4670 و 9400 هم قیمتشون خیلی با هم فرق داره هم قدرتشون
ممنون از پیشنهادتون
ولی من خیلی به مادربرد با گرافیک آنبرد خوش بین نیستم. میگن زود خراب میشه. خیلی ازش تعریف نمی کنن و فکر می کنم به همین علت هم باشه که مادربرد های گرافیک آنبرد اکثرا ارزونتر هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)